Μυτούλα με πρόβλημα... Τι να κάνω;

μαγισσα

Διάσημο μέλος

Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
Λοιπόν στο σημείο της μυτούλας τη εκεί που σταματάει η μύτη και αρχίζει το τρίχωμα της μύτης έχει ένα σημείο που μοιάζει σαν να έχει ενα χοντρό πράγμα σαν να είχε κολήσει κάτι σαν να είχε λάσπη. προσπάθησα να το βγάλω αλλα δεν βγαίνει, ούτε φαίνεται σαν να είναι κάτι δικό της.Τι θα μπορούσε να γίνει για να φύγει πως θα μπορούσα να το καθαρίσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν εισαι σχεδον σιγουρη οτι δεν ειναι κατι δερματικο μπορεις να βρεξεις ενα βαμβακι η μια πετσετουλα με χλιαρο νερο κ να ασκησεις ελαχιστη πιεση.Αν ομως δεις οτι δεν τα καταφερνεις καλυτερα να επισκεφτειτε το γιατρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα μπορούσες να το μακαλώσεις με λαδάκι ή νερο...... Πιθανότατα να ειναι ξεραμένες μυξούλες....ή τσιμπλούλες ...Βγαίνουν πολύ δύσκολα... :)

Το ζητημα είναι ότι είναι στις τριχούλες της επάνω και είναι σαν κομάτι από τρίχες και χώμα. Είναι περίεργο λες αν της έβαζα λίγη pepethol να ήταν εντάξει;

Την κρεμα εννοεις?Δε νομιζω οτι χρειαζεται.Καλυτερο ζεστο νερο η' λαδι οπως ειπε κ η Julia, αν ομως μπορεις να εισαι βεβαιη οτι ειναι απλα χωμα.

Δυστυχώς δεν είμαι βεβαιη ότι είναι απλα χώμα και η κρέμα που λέω είναι απλα ενυδατική. Για να μαλακώση λίγο είπα θα δω με το νερό και το λάδι και βλέπουμε.

οκ η μικρή Κλειώ είναι με μία καθαρη μυτούλα της έβαλα ζεστό νεράκι σε ένα πανάκι και βγήκε η βρωμίτσα. Μετά της έβαλα και λίγο ελαιόλαδο για να μαλακώσουν και καθάρισε τελείως. Βεβαια το λάδι άρχισε να το γλύφει και νομίζω πως της άρεσε κιόλας γιατί έγλυφε και τα χέρια μου που είχαν αλλα επειδή ειναι καθαρό ελαιόλαδο δεν νομίζω να είναι πρόβλημα;

Κανενα προβλημα!Δεν βλεπεις κατι περιεργιο κατω απο τη βρωμιτσα?Ολα φυσιολογικα??

οχι κατω από την βρωμίτσα όλα εντάξει απλά μάλλον όταν την βρήκα και την έκανα μπάνιο δεν είχα συμπεριλάβει και το πρόσωπο για ευνόητους λόγους, και έτσι έμεινε βρωμικη εκεί. μήπως μπορείς να μου πεις κάθε πότε θα ήταν καλό να την κάνω μπάνιο;

Εξαρταται καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.Συνηθως οι κτηνιατροι λενε οτι μια φορα το μηνα ειναι αρκετη αλλα αν το ζωο ειναι καθαρο επειδη πλενεται σχολαστικα μονο του ,δεν χρειαζεται. Σε περιπτωση που ζει κ μεσα κ εξω απο το σπιτι ισως χρεαζεται κ πιο συχνα.Γενικότερα εσυ θα κρινεις που ζεις μαζι του ,εγω καποιες φορες για να αποφυγω το μπανιο απλα καθαριζω τα πατουσακια κ το πωπουδακι με μωρομαντηλα

Η μικρή δεν βγαίνει καθόλου έξω, αλλά επειδή αυτόν τον καιρό λόγο του σιροπιου για τα σκουλίκια κάνει διάρροιες, έχει κάποια μικρή μυρωδιά από την άμμο που κολάει στα ποδαράκια της. Για αυτό και ρώτησα για το μπάνιο.

Η μικρή δεν βγαίνει καθόλου έξω, αλλά επειδή αυτόν τον καιρό λόγο του σιροπιου για τα σκουλίκια κάνει διάρροιες, έχει κάποια μικρή μυρωδιά από την άμμο που κολάει στα ποδαράκια της. Για αυτό και ρώτησα για το μπάνιο.

και το κατσουλι μου εκανε διαρροιες πολλες και ειχε γινει χαλια. βρωμααααααααα!!!!! την επλυνα τοτε γιατι δεν αντεχοταν η κατασταση. απο τοτε ομως δεν εχει ξαναχρειαστει να την πλυνω ποτε.

Οπότε πρέπει να την κάνω μπάνιο; Αχ ποιος αντέχει των γατοπόλεμο; θα γίνει πάλι της τρελής.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back