Μωράκια γατουλινάκια στη Θεσσαλονίκη!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

eleftheria33

Νεοφερμένο μέλος

Η eleftheria33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Χαρίζονται πανέμορφα κοντότριχα γατουλινάκια!:) Είναι οχτώ γατάκια, 1 κοριτσάκι και 7 αγοράκια από 3 μανούλες διαφορετικές! Τώρα αρχίζουν να τρώνε από μόνα τους και τρελαίνονται να δοκιμάζουν νέες γεύσεις! :D Τα τρία αγοράκια είναι τελείως εξοικειωμένα με τους ανθρώπους, ενώ τα υπόλοιπα τώρα αρχίζουν.. Θα ήθελα να βάλω κάποιες φωτογραφίες τους ή και βίντεο έαν γίνεται, αλλά δεν ξέρω πως.. Δεν μπορώ να "πατήσω" την επιλογή των συννημένων..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Δυστυχώς δεν κατάφερα να ανεβάσω φωτογραφίες τους:redface:.. Κάτι κάνω στραβά φαίνεται.. Έτσι έβαλα σαν φώτο μου τα δύο από τα μικρά αγοράκια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα ανέβασα στο youtube για να μπορέσω να βάλω ένα βιντεάκι από τα τρία!!

Ψυχουλες μου σας ευχομαι να ειστε καλοτυχα.

Ευχαριστούμε πολύ!!:) Ελπίζουμε να βρεθούν σπιτάκια για τα μικρούλια!! Υπομονή, γιατί υπάρχουν πολλά μικρούλια γατουλίνια αυτή την περίοδο!!

Ετοιμασα ακόμα ένα βιντεάκι από τα τρία μεγαλύτερα ψιψίνια! Τα άλλα δεν είναι ακόμα πολύ ξεπεταγμένα!

Τα γατάκια είναι από αδέσποτες γατούλες που ταϊζουμε στην αυλή. Θα τις είχαμε στειρώσει, αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα από τις τέσσερις καταφέραμε να στειρώσουμε μόνο τη μία..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back