Μωράκι κουκουβάγιας

Ναι..η κοπέλα εννοει να πετάξει στην ελευθερια...αγριο ζωο είναι..:D
Κατάλαβα βρε τι εννοεί:D:D:D πλάκα κάνω!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως πάει η Σοφία ?
Γιατί δεν επικοινωνείς με το παρά τρίχα , την εκπομπή του Σκαι . Στο λέω γιατί είναι φοβερό που δεν μπορείς
να επικοινωνήσεις με τα κέντρα περίθαλψης άγριων ζώων .Αν θέλεις πές μου έχω και τα προσωπικά τους τηλέφωνα
και μπορώ να πάρω εγώ , τα παιδιά θα μας βοηθήσουν πολύ!!!!.
Νομίζω ότι θα είναι πολύ πιο σωστό να την δει και ένας ειδικός .

Γυρίσαμε από τον κτηνίατρο, έλεγξε την φτερουγίτσα της την ξαναμπλάστρωσε, της έδωσε και βιταμίνες( απότι μου είπε) με μιά συριγγούλα και φύγαμε.
Ομως επειδή πήρε τα πάνω της μετά την επιστροφή μας και έβγαινε συνέχεια από την λεκάνη κοιτάζοντας δεξιά και αριστερά προς τα που να κάνει... μετακινήθηκε σε καινούριο διαμέρισμα:D Μπήκε σε ένα πλαστικό τελάρο φαρδύ, αρκετά ψηλό το οποίο σκεπάστηκε με πλέγμα.
Ολα βαίνουν καλώς:clapup::clapup::clapup:
Θα σας ενημερώνω για την εξέλιξή της!!!

Μπράβο...πολύ καλά τα νεα σας..:D

Υπέροχα τα νέα μας από τη Σοφία:clapup::clapup::clapup: αλλά ξέχασα να σας πω, έχω και άλλα ευχάριστα....
γίναμε και ανάδοχοι γονείς ... πήρα από τον κτηνίατρο δυό μικρά γατάκια ,όχι πολύ μικρά, να τον βοηθήσω να του τα μεγαλώσω λιγούλι και να τα δώσει για υιοθεσία !!!

Με ενα σμπαρο δυο τριγωνια δηλαδη!!!! Μπραβο σου !!!!:clapup:
Χαρηκα πολυ για τη Σοφια καθως και για τα δυο γατουλινια που βοηθας:D

δεν ξερω αν ειναι οντως μωρο αυτη φαινεται για ενηλικη αθηναικη κουκουβαγια ,πιθανως χτυπησε καπου ενω πεταγε(η καποιος τη χτυπησε
) οποτε σ' αυτη την περιπτωση η φωλια της θα ειναι και μακρια απ' το σπιτι σου.
εκτος βεβαια αν εισαι σε αραιοκατοικημενη περιοχη,οποτε αυτο μπορει να ειναι μωρο που επεσε απ τη φωλια,καθως αυτα τα πουλια δε συμπαθουν την ανθρωπινη δραστηριοτητα.δηλαδη μαλλον μονο αν μενεις σε δασος υπαρχει περιπτωση αυτο να ειναι μωρο που δεν ξερει να πεταει.
αν οντως ειναι μωρο,και η φωλια ειναι στο σπιτι σ,βαλ' το εκει οσο πιο γρηγορα γινεται αφου ανακτησει υγεια
προκειται για αγριο ζωο,και θα την κοπανησει με την πρωτη ευκαιρια ακομα κι αν ειναι μερα.

Τελευταία επεξεργασία:
Εδώ στη ζάκυνθο..βλέπω πολύ συχνά κουκουβάγιες.Καμία σχέση με 2 μέτρα.Μικρές είναι..

Αχου!!! Το κουκουβαγιόνι άρχισε να παίρνει τα πάνω του!!! :clapup::clapup::clapup::clapup:
Θα γίνει καλά!!! Και θα πετάξει πίσω στην ελευθερία!!! Να σαι πάντα καλά..

Μην επαναλαμβάνομαι και γίνω κουραστική..... είναι μωρό και η φωλιά της είναι πάνω στον ευκάλυπτο που είναι στην αυλή μου.

Μην επαναλαμβάνομαι και γίνω κουραστική..... είναι μωρό και η φωλιά της είναι πάνω στον ευκάλυπτο που είναι στην αυλή μου.
πως διαπιστωσες οτι ειναι μωρο?στο ειπε ο κτηνιατρος?η ενηλικη athene noctua ειναι πολυ μικρη
να σου θυμισω πως αν ζεις σε πυκνοκατοικημενη περιοχη με ανθρωπινη δραστηριοτητα αποκλειεται να εχει φωλιασει εκει.εχεις δει την οικογενεια της σε αυτη τη φωλια που λες?μην τη βαλεις σε λαθος φωλια αν ειναι μωρο.
παντως θα τη βγαλει φαινεται,σε καθε περιπτωση

πως διαπιστωσες οτι ειναι μωρο?στο ειπε ο κτηνιατρος?η ενηλικη athene noctua ειναι πολυ μικρη
να σου θυμισω πως αν ζεις σε πυκνοκατοικημενη περιοχη με ανθρωπινη δραστηριοτητα αποκλειεται να εχει φωλιασει εκει.εχεις δει την οικογενεια της σε αυτη τη φωλια που λες?μην τη βαλεις σε λαθος φωλια αν ειναι μωρο.
παντως θα τη βγαλει φαινεται,σε καθε περιπτωση
Και ο κτηνίατρος το είπε αλλά και αυτός να μην το έλεγε..... η μαμά είναι διπλάσια σε μέγεθος ή ο μπαμπάς όποιος είναι πάνω στη φωλιά :D τέλος πάντων αυτή η κουκουβάγια που βλέπω στη φωλιά η οποία είναι φτιαγμένη στον ευκάλυπτό μου και φαίνεται όταν ανέβω στην ταράτσα της μονοκατοικίας που μένω η οποία είναι μακριά από πόλη:D
Σίγουρα θα τα καταφέρει αν κρίνω ότι ήδη τρώει μόνη της και πίνει νερό χωρίς τη βοήθεια της συριγγούλας.:clapup::clapup:

Γεια σας και απο εμενα.Τι κανει η μικρη Σοφια???Ελπιζω να εχει γινει πολυ-πολυ καλα.Ανεβασε και αλλες φωτο!!!!!!!

Κάθε μέρα που περνάει δείχνει και καλύτερα!!! Ξεκίνησε πλέον και τσιμπολογάει μόνη της. Δεν την έχω βγάλει άλλη φωτογραφία. Ισως αύριο πρωί. :)

Της μικρής Σοφίας τα νεώτερα δεν θα μπορούσαν να είναι άλλα εκτός από αυτά που θα σας πώ. :)
Πριν από περίπου 15 ημέρες έγινε τελείως καλά και άρχισε να πετάει από κουρτινόξυλο σε κουρτινόξυλο. Τα παράθυρα ανοικτά και αυτή ούτε που έλεγε να την κοπανήσει...:hmm:
Την έπιασα λοιπόν,ανεβήκαμε στην ταράτσα όπουτης έδωσα ώθηση προς τα πάνω και αυτό ήταν.... άνοιξε τα φτερουγάκια της και κατευθύνθηκε προς τον ευκάλυπτο στη φωλίτσα της:clapup:. Την έχω δει κανά δυό φορές από τότε ( μάλλον αυτή είναι ...:hmm:)

Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες για να την δείτε...:hmm:

Αν θέλεις μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες στο https://photobucket.com/ και μετά να βάλεις εδώ το σύνδεσμο.

Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες για να την δείτε...:hmm:

Παρα πολυ καλα τα νεα σας..και χαιρομαστε ιδιαιτερα.:D
Δυστυχως με την τελευταια αλλαγη του σερβερ στο site,εχει προκυψει εν απροβλημα με το ανεβασμα φωτο απο εδω.Ελπιζουμε να διορθωθει.Μεχρι τοτε,μπορειτε να ανεβαζετε φωτο απο εξωτερικα sites,οπως το photobucket,που εγραψε παραπανω η φιλη μας.:)

Τελευταία επεξεργασία:
Αν θέλεις μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες στο https://photobucket.com/ και μετά να βάλεις εδώ το σύνδεσμο.

Σε ευχαριστώ. θα το προσπαθήσω:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back