Μωρά γατάκια ψάχνουν φιλοξενία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ειμαστε λιγο off νομιζω σορυ βασω :redface:
Δεν υπαρχει λογος να μου ζητας συγνωμη Αννα μου, αφου κατα καποιον τροπο εγω το ξεκινησα. Μαλλον ομως πρεπει να σταματησουμε γιατι θα μας μαλωσουν.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως είναι τα μωράκια;;; μεγαλώνουν όλα καλά;;;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως είναι τα μωράκια;;; μεγαλώνουν όλα καλά;;;:)
Καλημερα Κατερινακι που μας σκεφτεσαι και μας νοιαζεσαι.:)
Μια χαρα ειναι τα ζουζουνακια, μεγαλωνουν και ζωηρευουν. Εχουν αρχισει και βγαινουν απο την κουτα και περπατσουλιζουν μεσα στο δωματιο. Βεβαια τελικα τα πιο ζωηρα ειναι αυτα που δεν σου γεμιζουν το ματι, δηλαδη η Κλαιρη. Την βλεπεις ετσι καπως πιο μικρουλα απο τα αλλα και λες το καημενο το μωρακι. Αν δεις πως παει περα δωθε και τι φωνη εχει το σκασμενο, δεν θα το πιστευεις.:hehe:
Πριν απο λιγο ηρθε και τα πηρε παλι η γνωστη μου γιατι σημερα εχουμε τα γενεθλια του ανηψιου μου που κλεινει τα 18 και το βραδυ θα εχουμε παρτυ και ολη την ημερα ετοιμασιες. Θα τα κρατησει και αυριο για να συμμαζευτουμε μετα και θα μου τα ξαναφερει την Κυριακη.;)
Αχ πριν λιγα λεπτα φυγανε και μου λειπουν ηδη τα σκατουλακια μου.:/:

Σύνδρομο στέρησης λέγεται!!! Χεχεχε! :lol:

Καλημερα Κατερινακι που μας σκεφτεσαι και μας νοιαζεσαι.:)
Μια χαρα ειναι τα ζουζουνακια, μεγαλωνουν και ζωηρευουν. Εχουν αρχισει και βγαινουν απο την κουτα και περπατσουλιζουν μεσα στο δωματιο. Βεβαια τελικα τα πιο ζωηρα ειναι αυτα που δεν σου γεμιζουν το ματι, δηλαδη η Κλαιρη. Την βλεπεις ετσι καπως πιο μικρουλα απο τα αλλα και λες το καημενο το μωρακι. Αν δεις πως παει περα δωθε και τι φωνη εχει το σκασμενο, δεν θα το πιστευεις.:hehe:
Πριν απο λιγο ηρθε και τα πηρε παλι η γνωστη μου γιατι σημερα εχουμε τα γενεθλια του ανηψιου μου που κλεινει τα 18 και το βραδυ θα εχουμε παρτυ και ολη την ημερα ετοιμασιες. Θα τα κρατησει και αυριο για να συμμαζευτουμε μετα και θα μου τα ξαναφερει την Κυριακη.;)

χαχαχαχαχαχαχα φωνακλού λοιπόν η μικρούλα!!!:D
σε καταλαβαίνω Βάσω μου...έτσι είναι αγαπιούνται τα ατιμούλικα!!!:D
Να χαίρεσαι τον ανηψούλι σου και να περάσετε όμορφα!
Εχει ενδιαφερθεί κάποιος; γίνεται κάτι προς αυτήν την πλευρά....;;;:worry:

Εχουν προσφερθει καποιοι για φιλοξενια αλλα ειναι μακρυα και δεν εχουμε μεσον να παμε τοσο μωρα γατια σε τοσο μεγαλη αποσταση.
Ειναι και δυο ατομα που θελουν να υιοθετησουν τα δυο και περιμενω τηλεφωνο μεσα στο Σαββατοκυριακο για να ερθουν να τα δουν, αλλα βεβαια θα πρεπει να περιμενουν να μεγαλωσουν καπως. Ενταξει εκεινοι πες πως παιρνουν τα δυο και τα φροντιζουν μια χαρα απο ενα ο καθενας, τα αλλα ομως θα μεινουν λιγωτερα και ισως εχουν προβλημα, εχουν συνηθισει να κοιμουνται αγκαλιτσα ολα μαζι και ισως τους λειψουν τα δυο που θα φυγουν.:hmm:

Ναι καταλαβαίνω....θα το λύσεις όμως το θέμα με θερμοφόρα...τι να κάνεις αν είναι να υιοθετηθούν και να ζήσουν σε σπιτάκια....χαίρομαι που υπάρχει ενδιαφέρον εύχομαι να πάνε και όλα όπως πρέπει!!:D καλό κουράγιο στο μεγάλωμά τους!:)

Απίστευτο να υπάρχει ήδη ενδιαφέρον για τα μικρούλια σου. Το καλύτερο είναι, ότι αφου εσύ έχεις βρει την μέθοδο και τα μεγαλώνεις σωστά, να τα δώσεις, όταν ξεφύγουν πια, από κάθε κίνδυνο.:)Αν φυσικά μπορείς να τα φροντίσεις μέχρι τότε.

Η αληθεια ειναι πως καθε μερα γινεται και πιο ευκολο, μπορει να συνηθιζω τι να πω. Δεν ειχα ποτε ξανα τοσα πολλα μαζι να φροντισω, οταν πηρα την Ζουζου μου ηταν μονο ενα γατακι χωρια που ημουν και 20 χρονια νεωτερη, οταν παλι βρηκα τον Κοναν ηταν μονο ενα γατακι, τα πολλα ειναι το ζορι αλλα αφου τα καταφερα μεχρι τωρα και ειναι μια χαρα τα σκατουλια, παλι καλα.:)
Σιγουρα θα βεβαιωθω οτι εκει που θα πανε θα ειναι καλα και θα μπορουν να τα φροντισουν σωστα, αλλιως εδω.;)

Λογικό, μετά απο τόση δουλειά (γλυκιά δουλειά, αλλά όσο να 'ναι κουραστική) θα πρέπει να είσαι σίγουρη οτι οι επόμενοι γονείς τους θα τους δώσουν την αγάπη που τους αξίζει :)

Αχ πόσο μου λείπει η βρεφική ηλικία του γάτου.. είναι ένα θαύμα. :)

Όντως Ριάνα, αυτή είναι η λέξη, είναι ένα "θαύμα"! Εμένα μ`αρέσει κι η μυρωδιά τους όταν είναι μωρά, ανακατεμένη με το γάλα...:inlove:
Βασούλα πως πήγε το πάρτυ;! Γύρισαν πίσω τα μικρά; Τί νέα έχουμε;

Όντως Ριάνα, αυτή είναι η λέξη, είναι ένα "θαύμα"! Εμένα μ`αρέσει κι η μυρωδιά τους όταν είναι μωρά, ανακατεμένη με το γάλα...:inlove:
Βασούλα πως πήγε το πάρτυ;! Γύρισαν πίσω τα μικρά; Τί νέα έχουμε;
Tο παρτυ πηγε μια χαρα και τα μικρα γυρισαν εχθες. Σημερα ομως ξαναεφυγαν γιατι με επιασε κριση ασθματος και δεν ημουν σε θεση να ταισω ουτε τα δικα μου. Γι' αυτο και ζητησα βοηθεια απο την αρχη γιατι ξερω τον εαυτο μου, δεν ειμαι για πολυ κουραση τελικα. Καπου θα μου βγει και μου βγηκε εκει.:(

Περαστικα σου Βασουλα να σαι γρηγορα γερη κ δυνατη

Bάσω μας ελπίζουμε να είσαι καλύτερα! Παίρνεις το βραβείο του 'Ρομπέν των...γατιών'! :)

Τα 4 μωρα μου, ο Λεων, ο Θωρ, η Κλαιρη και η Γκουεν βρηκαν σπιτακια και γονεις ηδη.:clapup:
Μενει μοναχουλης του ο Κρις και μια και δεν τιθεται πλεον θεμα φιλοξενιας, παρακαλω καποιον απο την ΟΔ να κλεισει το θεματακι τους. Ειμαι σιγουρη πως συντομα και ο Κρις θα βρισκεται σε ενα ζεστο σπιτικο με την νεα του οικογενεια.:)

Άντε, τι ωραία νέα είναι αυτά! Τα παλιοσκατουλίνια, υιοθετήθηκαν τόσο μικρά ε, μπράβο! Καλή τύχη στον Κρις τον 'φωνακλά λοιπόν! :D

έχω να μπω μέρες και τι να δω!!! χαρούμενα νέα!! μπράβο Βάσω μου χαίρομαι πολύ για όλους σας!! εύχομαι και το μικρουλάκι σου, ο Κρις να είναι το ίδιο τυχερός!!! Καλή ζωή να έχουν όλα τους:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back