Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δεν υπαρχει λογος να μου ζητας συγνωμη Αννα μου, αφου κατα καποιον τροπο εγω το ξεκινησα. Μαλλον ομως πρεπει να σταματησουμε γιατι θα μας μαλωσουν.ειμαστε λιγο off νομιζω σορυ βασω![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Καλημερα Κατερινακι που μας σκεφτεσαι και μας νοιαζεσαι.Πως είναι τα μωράκια;;; μεγαλώνουν όλα καλά;;;![]()

Μια χαρα ειναι τα ζουζουνακια, μεγαλωνουν και ζωηρευουν. Εχουν αρχισει και βγαινουν απο την κουτα και περπατσουλιζουν μεσα στο δωματιο. Βεβαια τελικα τα πιο ζωηρα ειναι αυτα που δεν σου γεμιζουν το ματι, δηλαδη η Κλαιρη. Την βλεπεις ετσι καπως πιο μικρουλα απο τα αλλα και λες το καημενο το μωρακι. Αν δεις πως παει περα δωθε και τι φωνη εχει το σκασμενο, δεν θα το πιστευεις.

Πριν απο λιγο ηρθε και τα πηρε παλι η γνωστη μου γιατι σημερα εχουμε τα γενεθλια του ανηψιου μου που κλεινει τα 18 και το βραδυ θα εχουμε παρτυ και ολη την ημερα ετοιμασιες. Θα τα κρατησει και αυριο για να συμμαζευτουμε μετα και θα μου τα ξαναφερει την Κυριακη.

Αχ πριν λιγα λεπτα φυγανε και μου λειπουν ηδη τα σκατουλακια μου.

Αχ πριν λιγα λεπτα φυγανε και μου λειπουν ηδη τα σκατουλακια μου.![]()
Σύνδρομο στέρησης λέγεται!!! Χεχεχε!

kat-cats
Διάσημο μέλος
Καλημερα Κατερινακι που μας σκεφτεσαι και μας νοιαζεσαι.
Μια χαρα ειναι τα ζουζουνακια, μεγαλωνουν και ζωηρευουν. Εχουν αρχισει και βγαινουν απο την κουτα και περπατσουλιζουν μεσα στο δωματιο. Βεβαια τελικα τα πιο ζωηρα ειναι αυτα που δεν σου γεμιζουν το ματι, δηλαδη η Κλαιρη. Την βλεπεις ετσι καπως πιο μικρουλα απο τα αλλα και λες το καημενο το μωρακι. Αν δεις πως παει περα δωθε και τι φωνη εχει το σκασμενο, δεν θα το πιστευεις.
Πριν απο λιγο ηρθε και τα πηρε παλι η γνωστη μου γιατι σημερα εχουμε τα γενεθλια του ανηψιου μου που κλεινει τα 18 και το βραδυ θα εχουμε παρτυ και ολη την ημερα ετοιμασιες. Θα τα κρατησει και αυριο για να συμμαζευτουμε μετα και θα μου τα ξαναφερει την Κυριακη.
Αχ πριν λιγα λεπτα φυγανε και μου λειπουν ηδη τα σκατουλακια μου.![]()
χαχαχαχαχαχαχα φωνακλού λοιπόν η μικρούλα!!!

σε καταλαβαίνω Βάσω μου...έτσι είναι αγαπιούνται τα ατιμούλικα!!!

Να χαίρεσαι τον ανηψούλι σου και να περάσετε όμορφα!
Εχει ενδιαφερθεί κάποιος; γίνεται κάτι προς αυτήν την πλευρά....;;;

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ειναι και δυο ατομα που θελουν να υιοθετησουν τα δυο και περιμενω τηλεφωνο μεσα στο Σαββατοκυριακο για να ερθουν να τα δουν, αλλα βεβαια θα πρεπει να περιμενουν να μεγαλωσουν καπως. Ενταξει εκεινοι πες πως παιρνουν τα δυο και τα φροντιζουν μια χαρα απο ενα ο καθενας, τα αλλα ομως θα μεινουν λιγωτερα και ισως εχουν προβλημα, εχουν συνηθισει να κοιμουνται αγκαλιτσα ολα μαζι και ισως τους λειψουν τα δυο που θα φυγουν.

kat-cats
Διάσημο μέλος
καλό κουράγιο στο μεγάλωμά τους!
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Αν φυσικά μπορείς να τα φροντίσεις μέχρι τότε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Σιγουρα θα βεβαιωθω οτι εκει που θα πανε θα ειναι καλα και θα μπορουν να τα φροντισουν σωστα, αλλιως εδω.

Agiyi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Βασούλα πως πήγε το πάρτυ;! Γύρισαν πίσω τα μικρά; Τί νέα έχουμε;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Tο παρτυ πηγε μια χαρα και τα μικρα γυρισαν εχθες. Σημερα ομως ξαναεφυγαν γιατι με επιασε κριση ασθματος και δεν ημουν σε θεση να ταισω ουτε τα δικα μου. Γι' αυτο και ζητησα βοηθεια απο την αρχη γιατι ξερω τον εαυτο μου, δεν ειμαι για πολυ κουραση τελικα. Καπου θα μου βγει και μου βγηκε εκει.Όντως Ριάνα, αυτή είναι η λέξη, είναι ένα "θαύμα"! Εμένα μ`αρέσει κι η μυρωδιά τους όταν είναι μωρά, ανακατεμένη με το γάλα...
Βασούλα πως πήγε το πάρτυ;! Γύρισαν πίσω τα μικρά; Τί νέα έχουμε;

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Μενει μοναχουλης του ο Κρις και μια και δεν τιθεται πλεον θεμα φιλοξενιας, παρακαλω καποιον απο την ΟΔ να κλεισει το θεματακι τους. Ειμαι σιγουρη πως συντομα και ο Κρις θα βρισκεται σε ενα ζεστο σπιτικο με την νεα του οικογενεια.

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool