Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ολα μαζι αχταρμας.

Αλλη μια που ειναι ολα μαζι. Επεξηγηση και συσταση τους: Φορα παρτιδα ως συνηθως ο Θωρ, μαλλον το παει για μοντελο, αριστερα ειναι η Γκουεν που δεν καταφεραμε να την βγαλουμε μονη της, ειναι ταρταρουγιτσα με λευκα γαντακια και λευκα καλτσακια.
Στη μεση σαν το πιλαφακι ειναι ο Λεων και στις παρυφες διακρινονται ο Κρις και η Κλαιρη που φαινονται καλυτερα στις παρακατω φωτο.
Αυτος ειναι ο Κρις μας.

Εδω ειναι ο Θωρ ο ξανθουλης μου μαζι με την Κλαιρ, την βαφτισιμια της Αλεξανδρας.

Αυτος ειναι ο Λεων μας, ιδιος και απαραλλαχτος με τον Κοναν μωρο.
Με τα γαντακια του και με τα ολα του.
Εδω ο Θωρ παει να καβαλησει τον Κρις και πιο πισω η Κλαιριτσα μας.

Δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι ο Κρις ή η Κλαιρ.

Αυτα ειναι τα γατακια μου, περισσοτερες φωτο καθως θα μεγαλωνουν, μια και μερα με τη μερα μεγαλωνουν ραγδαια. Για την ωρα τα πηρε η γνωστη μου για δυο-τρεις μερες για να με ξεκουρασει και θα μου τα ξαναφερει την Τεταρτη το πρωι. Μου λειπουν ηδη αφανταστα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Μα είναι τόοοοοοοσο όμορφα !!!!
Ειδικά ο Θωρ και η αναδεξιμιά μου
είναι για extra φιλιά και ζουπήγματα

Να'ναι όλα τους γερά και τυχερά

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Να την πω την αμαρτια μου;Ειναι πανεμορφα Βασω κφαινονται υγιη και πεντακαθαρα, μπραβο σου, επισης δηλωνω λατρης του Θωρ !!!![]()
Θα την πω, σκεφτομαι μηπως κρατουσα τον Θωρ μια και δεν ειχα ποτε τετοιο χρωματακι, γενικα δεν μου εκατσε ποτε κοκκινωπο γατακι, δεν ξερω γιατι. Απο την αλλη παλι ειναι τοσο ομορφος που λειτουργει σαν κραχτης και για τα υπολοιπα, ισως θα ηταν καλυτερα να κρατουσα καποιο που δεν θα παρουν, οποιο μεινει τελευταιο ας πουμε. Αν και με βλεπω να καταληγω παλι με τρελλοταρταρουγα.
Αμην Αλεξανδρα μου, γερα και τυχερα ειναι η καλυτερη ευχη που μπορει να κανει κανεις.ιιιιιιιιιι Τα ξεπεταρούδια μας!!!!![]()
Μα είναι τόοοοοοοσο όμορφα !!!!
Ειδικά ο Θωρ και η αναδεξιμιά μουείναι για extra φιλιά και ζουπήγματα
Να'ναι όλα τους γερά και τυχερά![]()

Πως σου φανηκε η βαφτισιμια σου;

Νασαι καλα Ειρηνη μου, αν και δεν το κανω για ανταποδοση και μεχρι τωρα μονο τα γατακια μου μου κανουν καλο και καποιοι ανθρωποι που επισης αγαπουν τα ζωακια, απο τους υπολοιπους ετσι κι αλλιως δεν περιμενουμε και σπουδαια πραγματα.Αχ βρε Βασω δεν υπαρχεις..να σαι παντα γερη με ολα τα καλα που κανεις ..αν κ,ειμαι σιγουρη οτι η καλοσυνη κ η μεγαλοψυχια πιανουν τοπο κ ξαναγυρνανε ως ανταποδοση για το καλο θα βρεις καλο το πιστεύω κ στο ευχομαι

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
πραγματικά είναι πανέμορφος με το χρωματάκι της γούνας του που μου φαίνεται δεν είναι ακριβώς πορτοκαλί αλλά μπεζ/ίζει λιγάκι, μου θυμίζει ένα γάτο λατρεμένο που είχαμε στο χωριό και τον φώναζα "Αμμουδερό" γιατί είχε το χρώμα της άμμου
και ήταν πολύ αγαπησιάρης, φαγανός και ..χαδιάρης (δυστυχώς μου τον δηλητηρίασαν κάποια ανθρωποειδή
)....αλλά η Κλαίρ(η), η αναδεξιμιά μου είναι πιο..τσαχπινο-μπιρμπιλιάρα και ουδόλως υπολείπεται σε ομορφιά και χάρη..

Μεγαλώνοντας. τη βλέπω να εξελίσσεται σε άκρως χαδιάρα και ναζιάρα...σωστό γατο- μπιζουδάκι

(αν δεν υποστήριζα το πνευματικό γατο-παιδί μου...τι νονά θα ήμουν?
)Όπως και να'χει και ο Κρις είναι μουρίτσα γλυκειά
και ο Λέων(καλτσάκι-Κονανάκι)
και η Γκουέν η ντροπαλή ταρταρουγίτσα
είναι όλα τους ξεχωριστά !
Και αυτό είναι ακριβώς που θέλγει και ιντριγκάρει τον υποψήφιο γατο-γονιό στο να πάρει ένα τόσο νεαρό γατί:
Να το μεγαλώσει από πολύ μικρό, να χτίσουν από το μηδέν μια σχέση πολλά υποσχόμενη, μαθαίνοντας ο ένας τα χούγια του άλλου και το σεβασμό προς αυτά,
να το βλέπει να διαμορφώνει σιγά σιγά τη δική του προσωπικότητα
και σίγουρα, μη έχοντας προλάβει το νεογέννητο να γνωρίσει τη φυσική του μαμά,
ο υποψήφιος γατο-γονέας να απολαμβάνει μια αφοσίωση πολλαπλάσια και μοναδική!
Αυτά τα ξέρεις κι εσύ η πλέον έμπειρη σε γατο-θέματα Βάσω μου, και απόδειξη οτι ο πειρασμός "χορεύει" μπροστά σου, αλλά ακόμη δεν έχει πάρει
μορφή, δεν ξέρεις ποιό να πρωτοδιαλέξεις

Εκεί μάλλον θα συμφωνήσω με τη δεύτερή σου σκέψη: Ναι μεν ο Θωρ είναι μικρός θεός, αλλά όποιο μείνει θα είναι το τυχερό σου!

kat-cats
Διάσημο μέλος

Περαστικά και στην Τασούλα σου!!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Βάσω μου, θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Ριάνα.
Εάν τελικά αποφασίσεις να κρατήσεις κάποιο από τα μικρά, θα είναι από τα πιο τυχερά γατιά του κόσμου!

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Γι' αυτο δεν καταφεραμε να την βγαλουμε μονη της, οποτε λεγαμε "το εχω το πλανο", τσουουουπ εβγαινε χωρις κεφαλι ή ενα κεφαλι χωρις σωμα.

Αχ Γιωργο μου σε ευχαριστω πολυ, τωρα η αληθεια ειναι οτι αν μου ελεγαν να διαλεξω αναμεσα τους, δεν θα μπορουσα με τιποτα, τα αγαπαω ολα το ιδιο το καθενα αναλογα με τον χαρακτηρα του, γιατι μην νομιζετε πως επειδη ειναι μικρα στερουνται χαρακτηρα, ουδολως.

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Agiyi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
)ειναι υπερκινητικο το μπουμπουκακι μωρε..ο λαος ευχαριστει που εισακουστηκε παντως
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Τελικα το ανεφικτο εγινε πραγματικοτητα, οριστε η Γκουεν μοναχουλα της για να την δειτε καλυτερα, βεβαια παλι μονο κεφαλι φαινεται, αλλα τι να κανω με την παλαβουλα.
![]()

Τι γλυκό μουτράκι!!
Υπόσχεται να γίνει μια πανέμορφη γατούλα
Προς το παρόν... Γκουέν...ντροπαλή κι ακριβοθώρητη!

AperfectCircle
Νεοφερμένο μέλος

A-Ch
Νεοφερμένο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool