Μωρά γατάκια ψάχνουν φιλοξενία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπερουδια και απο εμενα και τα γατουλακια μου, τα οποια πλεον εχουν και ονοματα. Δεν ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο να προσπαθεις να φωτογραφισεις 5 μικρα σκατουλακια που πανε κι ερχονται, παντως εκανα μια προσπαθεια και ιδου τα μωρακια μου.
Ολα μαζι αχταρμας.:P
Kitties.jpg

Αλλη μια που ειναι ολα μαζι. Επεξηγηση και συσταση τους: Φορα παρτιδα ως συνηθως ο Θωρ, μαλλον το παει για μοντελο, αριστερα ειναι η Γκουεν που δεν καταφεραμε να την βγαλουμε μονη της, ειναι ταρταρουγιτσα με λευκα γαντακια και λευκα καλτσακια.:inlove: Στη μεση σαν το πιλαφακι ειναι ο Λεων και στις παρυφες διακρινονται ο Κρις και η Κλαιρη που φαινονται καλυτερα στις παρακατω φωτο.:)
Kitties_2.jpg

Αυτος ειναι ο Κρις μας.:inlove:
Chris.jpg

Εδω ειναι ο Θωρ ο ξανθουλης μου μαζι με την Κλαιρ, την βαφτισιμια της Αλεξανδρας.:P
Clair_Thor.jpg

Αυτος ειναι ο Λεων μας, ιδιος και απαραλλαχτος με τον Κοναν μωρο.:inlove: Με τα γαντακια του και με τα ολα του.:)
Leon.jpg

Εδω ο Θωρ παει να καβαλησει τον Κρις και πιο πισω η Κλαιριτσα μας.:)
Hahaha.jpg

Δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι ο Κρις ή η Κλαιρ.:redface:
P3310036.jpg

Αυτα ειναι τα γατακια μου, περισσοτερες φωτο καθως θα μεγαλωνουν, μια και μερα με τη μερα μεγαλωνουν ραγδαια. Για την ωρα τα πηρε η γνωστη μου για δυο-τρεις μερες για να με ξεκουρασει και θα μου τα ξαναφερει την Τεταρτη το πρωι. Μου λειπουν ηδη αφανταστα.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πανεμορφα Βασω κφαινονται υγιη και πεντακαθαρα, μπραβο σου, επισης δηλωνω λατρης του Θωρ !!! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ιιιιιιιιιι Τα ξεπεταρούδια μας!!!! :clapup: :inlove::alljumpy:
Μα είναι τόοοοοοοσο όμορφα !!!!
Ειδικά ο Θωρ και η αναδεξιμιά μου :P είναι για extra φιλιά και ζουπήγματα:slourp::slourp::slourp::slourp:
Να'ναι όλα τους γερά και τυχερά :)

Αχ βρε Βασω δεν υπαρχεις..να σαι παντα γερη με ολα τα καλα που κανεις ..αν κ,ειμαι σιγουρη οτι η καλοσυνη κ η μεγαλοψυχια πιανουν τοπο κ ξαναγυρνανε ως ανταποδοση για το καλο θα βρεις καλο το πιστεύω κ στο ευχομαι

Ειναι πανεμορφα Βασω κφαινονται υγιη και πεντακαθαρα, μπραβο σου, επισης δηλωνω λατρης του Θωρ !!! :D
Να την πω την αμαρτια μου;:redface: Θα την πω, σκεφτομαι μηπως κρατουσα τον Θωρ μια και δεν ειχα ποτε τετοιο χρωματακι, γενικα δεν μου εκατσε ποτε κοκκινωπο γατακι, δεν ξερω γιατι. Απο την αλλη παλι ειναι τοσο ομορφος που λειτουργει σαν κραχτης και για τα υπολοιπα, ισως θα ηταν καλυτερα να κρατουσα καποιο που δεν θα παρουν, οποιο μεινει τελευταιο ας πουμε. Αν και με βλεπω να καταληγω παλι με τρελλοταρταρουγα.:/:

ιιιιιιιιιι Τα ξεπεταρούδια μας!!!! :clapup: :inlove::alljumpy:
Μα είναι τόοοοοοοσο όμορφα !!!!
Ειδικά ο Θωρ και η αναδεξιμιά μου :P είναι για extra φιλιά και ζουπήγματα:slourp::slourp::slourp::slourp:
Να'ναι όλα τους γερά και τυχερά :)
Αμην Αλεξανδρα μου, γερα και τυχερα ειναι η καλυτερη ευχη που μπορει να κανει κανεις. :D
Πως σου φανηκε η βαφτισιμια σου;:P

Αχ βρε Βασω δεν υπαρχεις..να σαι παντα γερη με ολα τα καλα που κανεις ..αν κ,ειμαι σιγουρη οτι η καλοσυνη κ η μεγαλοψυχια πιανουν τοπο κ ξαναγυρνανε ως ανταποδοση για το καλο θα βρεις καλο το πιστεύω κ στο ευχομαι
Νασαι καλα Ειρηνη μου, αν και δεν το κανω για ανταποδοση και μεχρι τωρα μονο τα γατακια μου μου κανουν καλο και καποιοι ανθρωποι που επισης αγαπουν τα ζωακια, απο τους υπολοιπους ετσι κι αλλιως δεν περιμενουμε και σπουδαια πραγματα.:)

Ο Θωρ μπορεί να είναι ο σταρ της παρέας,......:inlove: :worship:πραγματικά είναι πανέμορφος με το χρωματάκι της γούνας του που μου φαίνεται δεν είναι ακριβώς πορτοκαλί αλλά μπεζ/ίζει λιγάκι, μου θυμίζει ένα γάτο λατρεμένο που είχαμε στο χωριό και τον φώναζα "Αμμουδερό" γιατί είχε το χρώμα της άμμου:) και ήταν πολύ αγαπησιάρης, φαγανός και ..χαδιάρης (δυστυχώς μου τον δηλητηρίασαν κάποια ανθρωποειδή:()

....αλλά η Κλαίρ(η), η αναδεξιμιά μου είναι πιο..τσαχπινο-μπιρμπιλιάρα και ουδόλως υπολείπεται σε ομορφιά και χάρη..:pfff:
Μεγαλώνοντας. τη βλέπω να εξελίσσεται σε άκρως χαδιάρα και ναζιάρα...σωστό γατο- μπιζουδάκι:inlove::P

(αν δεν υποστήριζα το πνευματικό γατο-παιδί μου...τι νονά θα ήμουν?;))
Όπως και να'χει και ο Κρις είναι μουρίτσα γλυκειά:inlove: και ο Λέων(καλτσάκι-Κονανάκι):inlove: και η Γκουέν η ντροπαλή ταρταρουγίτσα:inlove:
είναι όλα τους ξεχωριστά !
Και αυτό είναι ακριβώς που θέλγει και ιντριγκάρει τον υποψήφιο γατο-γονιό στο να πάρει ένα τόσο νεαρό γατί:
Να το μεγαλώσει από πολύ μικρό, να χτίσουν από το μηδέν μια σχέση πολλά υποσχόμενη, μαθαίνοντας ο ένας τα χούγια του άλλου και το σεβασμό προς αυτά,
να το βλέπει να διαμορφώνει σιγά σιγά τη δική του προσωπικότητα
και σίγουρα, μη έχοντας προλάβει το νεογέννητο να γνωρίσει τη φυσική του μαμά,
ο υποψήφιος γατο-γονέας να απολαμβάνει μια αφοσίωση πολλαπλάσια και μοναδική!

Αυτά τα ξέρεις κι εσύ η πλέον έμπειρη σε γατο-θέματα Βάσω μου, και απόδειξη οτι ο πειρασμός "χορεύει" μπροστά σου, αλλά ακόμη δεν έχει πάρει
μορφή, δεν ξέρεις ποιό να πρωτοδιαλέξεις:P:D
Εκεί μάλλον θα συμφωνήσω με τη δεύτερή σου σκέψη: Ναι μεν ο Θωρ είναι μικρός θεός, αλλά όποιο μείνει θα είναι το τυχερό σου!:)

Βάσω είναι όλα τους πανέμορφα!!! εύχομαι πραγματικά να ήταν τυχερό τους που ήρθαν κοντά σου και να συνεχίσει η τύχη τους και να βρουν το καλύτερο σπιτάκι!! Οποιο κι αν πάρεις θα είναι υπέροχο....σε ζηλεύω πολύ....:redface:
Περαστικά και στην Τασούλα σου!!

Βάσω μου, ψυχούλα ... όποιο κι αν διαλέξεις σε περίπτωση που αποφασίσεις να κρατήσεις ένα, σε λίγο καιρό δεν θα το αλλάζεις, χρυσό γατί να σου δώσουν ως αντάλλαγμα.. εκείνο δε, θα είναι ένα από τα πιο τυχερά γατιά του κόσμου. :)

Είναι όλα τους πανέμορφα, όντως! :D
Βάσω μου, θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Ριάνα.
Εάν τελικά αποφασίσεις να κρατήσεις κάποιο από τα μικρά, θα είναι από τα πιο τυχερά γατιά του κόσμου! :D

Χωρίς να θελω να φανω περιεργη γιατι η Γκουεν δεν εβγαλε φωτο μονη της;;φαινεται ιεαρα ετσι λιγο πλαι που την βλεπω κ ο Θωρ θα γινει γαταρος απο λουκουμαδακι που ναι τωρα..Η τασουλιτσα πως παει καλυτερα;

Η Γκουεν δεν καθεται στιγμη ακινητη, ουτε καν με το μπιμπερω στο στομα, πινει και σκαρφαλωνει το χερι μου συγχρονως.:P
Γι' αυτο δεν καταφεραμε να την βγαλουμε μονη της, οποτε λεγαμε "το εχω το πλανο", τσουουουπ εβγαινε χωρις κεφαλι ή ενα κεφαλι χωρις σωμα.:/:
Αχ Γιωργο μου σε ευχαριστω πολυ, τωρα η αληθεια ειναι οτι αν μου ελεγαν να διαλεξω αναμεσα τους, δεν θα μπορουσα με τιποτα, τα αγαπαω ολα το ιδιο το καθενα αναλογα με τον χαρακτηρα του, γιατι μην νομιζετε πως επειδη ειναι μικρα στερουνται χαρακτηρα, ουδολως.:whistle:

Κι εγώ δεν θα ήξερα ποιο να διαλέξω οπότε σε κατανοώ απόλυτα! :hehe:

ε μα, πως να διαλέξεις κάποιο ανάμεσα απο αυτά τα κουκλιά; Ίσως βέβαια να... σε διαλέξει αυτό :hehe:

Τελικα το ανεφικτο εγινε πραγματικοτητα, οριστε η Γκουεν μοναχουλα της για να την δειτε καλυτερα, βεβαια παλι μονο κεφαλι φαινεται, αλλα τι να κανω με την παλαβουλα.:P
P3310040.jpg

Αααχ ενα κεφαλακι ενα κεφαλακι τσουτσουτσουνιτσα(παραληρω:redface:)ειναι υπερκινητικο το μπουμπουκακι μωρε..ο λαος ευχαριστει που εισακουστηκε παντως:D

Τελικα το ανεφικτο εγινε πραγματικοτητα, οριστε η Γκουεν μοναχουλα της για να την δειτε καλυτερα, βεβαια παλι μονο κεφαλι φαινεται, αλλα τι να κανω με την παλαβουλα.:P
P3310040.jpg

:clapup::clapup::clapup:

Τι γλυκό μουτράκι!!:inlove: Υπόσχεται να γίνει μια πανέμορφη γατούλα:)
Προς το παρόν... Γκουέν...ντροπαλή κι ακριβοθώρητη!:P

κουκλιά καλές μούρλιες!

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Τυχερά στην ατυχία τους. Χίλια μπράβο Βάσω, είσαι απίστευτη γατο-σωτήρας για άλλη μια φορά!!!:clapup:

Να και το Κλαιρακι στον ωμο μου, την εχει δει παπαγαλακι.:P
P3310032.jpg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back