Μωρά γατάκια!!!

• Thread starter Thread starter erika985
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

erika985

Νεοφερμένο μέλος

Η erika985 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
Γειά σας!!!!!! Μαζί με τα γατάκια που ταίζουμε απο τη γειτονιά(σύνολο 5), πρόσφατα προστέθηκαν άλλα 4 μικρούλια στην οικογένεια..... 3 σκουρόχρωμα και ένα άσπρο- καφέ... Η μανούλα τους μας έχει εμπιστοσύνη και τα "φυλάει" στην αυλή μας... Λόγω των πολλών όμως και κυρίως επειδή γκρινιάζει η γειτονιά που υπάρχουν ήδη πολλά και για να μην κινδυνεύσουν όλα, αποφασίσαμε να χαρίσουμε τα μωράκια όταν έρθουν σε κατάλληλη ηλικία και μπορέσουν να φύγουν απο τη μανούλα τους... Δεν ξέρω κατα πόσο μπορώ να απευθυνθώ εδώ αλλά δεν βλάπτει η προσπάθεια... :) ... Αλλωστε εδω θα βρω άτομα να τα αγαπάνε.. Αυτό ειναι το σίγουρο... Εάν κάποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει ένα μήνυμα...
Ευχαριστώ πολύ... :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα.Το θεμα σου μεταφερθηκε στα ¨χαριζονται".Καλο θα ειναι να ανεβασεις και φωτο.Βοηθανε παρα πολυ.Αν δυσκολευεσαι..στειλε μου πμ,να σε βοηθησω.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ανεβάσω αλλα είναι πολύ μωρά ακομη... δεν εχουν ανοίξει καν τα ματάκια τους... :) θα ξανα ενημερώσω σε λίγο καιρο. .. ευχαριστω πολύ :)

Καλη τυχη και περιμενουμε συντομα νεα τους!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back