carmellito
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι καινούργιο μέλος και μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί με την ανακάλυψη αυτή
Πριν μια εβδομάδα απέκτησα 2 όμορφα μικρά γατάκια.Είχα έναν γατούλη αλλά τον έχασα πρίν ένα χρόνο
και μου πήρε καιρό να αποφασίσω να ''υιοθετήσω'' ξανά ένα..Τελικά το πήρα απόφαση..και όχι μόνο για ένα
Είναι δύο κοριτσάκια.Η μια άπειρα ήσυχη,γλυκιά,χαδιάρα,ευαίσθητη και ναζιάρα και η άλλη ζιζάνιο σκέτο
φασαριώζα,λίγο γκρινιαρούλα και αρκετά ζωηρή απο τώρα..Ψάχνω ονόματα αλλά δεν μου έρχεται κάτι καλό
Θέλω να είναι κάτι που θα ταιριάζει στην προσωπικότητα της καθεμίας και θα είναι σχετικά εύκολο να το μάθει.Οπότε αν έχετε καμια ιδέα.....
Τα μωρά μου είναι 1-2 μηνών( βρέθηκαν εγκαταλελειμένα στο δρόμο) και ήθελα να ρωτήσω κάθε πόση ώρα πρέπει να τρώνε και πόσο( γτ είναι αχόρταγα και φοβάμαι μήπως τους δίνω πολύ
).Προς το παρόν πίνουν μόνο γαλατάκι,ειδικό για γάτες και αραιά και που λίγο κοτοπουλάκι.Αυτα προς το παρόν!
Καλώς σας βρήκα!!!!

υ.γ. Δεν μπορώ να καταλάβω απο που βάζεις avatar
και πως μπορείς να βάλεις φώτο σε κάποιο μήνυμα..Αν με βοηθούσε κάποιος θα ήμουν ευγνώμων!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
DDκαλησπερα και καλως ηρθες!!! να σου ζησουν τα μικρουλια!!!

2 μηνων,αν θυμαμαι καλα ειναι αρκετα μεγαλα για να τρωνε ξηρη τροφη..δεν εχουν βγαλει δοντακια;;..οποτε θα σου προτεινα μια καλης ποιοτητας,οπως η ρουαγιαλ για μωρα...στην αρχη μπορεις να την μουλιαζεις στο γαλατακι τους..και σιγα-σιγα θα την συνηθισουν...μεχρι την στειρωση τους,ή μεχρι ενος ετους...δεν χρειαζεται περιορισμο της τροφης γιατι ειναι στην αναπτυξη....ευχομαι τα καλυτερα για τα μικρα σου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carmellito
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ.
Και για την απάντηση σου φυσικά..είχα ένα άγχος με την ποσότητα.Ναι..έχουν βγάλει δοντάκια..απλά τους έδωσα προχτές λίγη ξηρά τροφή έτσι για δοκιμή(δεν την μούλιασα όμως είναι η αλήθεια
) και η μία μου έκανε εμετό
Πρέπει να είναι πιο μικρά απο 2 μηνών..Κάπου 1-1,5 μήνα φαντάζομαι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
DDχμμμμμ..τι να σου πω..ισως αν δοκιμαζες με λιγη κονσερβουλα;;για μωρα παντα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
DDΕύχομαι να περνάς όμορφα με τη νέα σου συντροφιά! Η ξηρή τροφή της Royal Canin για baby cats είναι η καλύτερη νομίζω από την εμπειρία μου και οι κροκετούλες είναι σε μικρό μέγεθος. ακριβώς όπως πρέπει για μωράκια. Δώσε λίγο χρόνο και τα ονόματά τους ίσως βγουν αυθόρμητα. Να τους δώσεις επίσης Banminth σε πάστα για μωρά, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Επίσης άλλη μία πολύ καλή κονσερβούλα και πολύ καθαρή είναι η Shesir (υπάρχει για kitten, τόνος με λαδάκι) Τα δικά μου τρελλαίνονται. Είναι λιγάκι ακριβή βέβαια (1 ευρώ η κονσερβούλα). Μπορείς να τους τη δίνεις έτσι σαν ένα καλό γεύμα-βραβείο. Τώρα το καλοκαίρι με τη ζέστη, βέβαια, συνήθως οι κτηνίατροι συνιστούν ξηρή τροφή με μπόλικο νερό πάντα στη διάθεσή τους.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

carmellito
Νεοφερμένο μέλος
Όσο για τα ονόματα νομίζω οτι έχω βρεί για τη μία..και ψάχνω για την χαδιάρα τώρα!
Που θα πάει..κάτι θα μου έρθει.Τhanx a lot

MissKit
Επιφανές μέλος

Τώρα, δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι αλλά υπάρχει μια λίστα με κτηνιάτρους που προτείνουν μέλη του forum εδώ! Ρίξε μια ματιά μήπως βρεις κάτι

carmellito
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
-
IMG_2044.JPG1,8 MB · Εμφανίσεις: 27 -
IMG_2046.JPG1,9 MB · Εμφανίσεις: 26 -
IMG_2091.JPG1,6 MB · Εμφανίσεις: 34 -
IMG_2064.JPG1,6 MB · Εμφανίσεις: 30 -
IMG_2068.JPG1,6 MB · Εμφανίσεις: 29 -
IMG_2066.JPG2,1 MB · Εμφανίσεις: 37 -
IMG_2044.JPG1,8 MB · Εμφανίσεις: 27 -
IMG_2064.JPG1,6 MB · Εμφανίσεις: 30 -
IMG_2046.JPG1,9 MB · Εμφανίσεις: 26 -
IMG_2068.JPG1,6 MB · Εμφανίσεις: 29 -
IMG_2091.JPG1,6 MB · Εμφανίσεις: 34 -
IMG_2066.JPG2,1 MB · Εμφανίσεις: 37
MissKit
Επιφανές μέλος
Μη σε αγχώνει! Είναι υπέροχες και οι δύο και τόσο μικρούλες! 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

....να σου ζησουν και να τα χαιρεσαι..
Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ψάχνω ονόματα αλλά δεν μου έρχεται κάτι καλό![]()
Νινα και Νενα..συντομα, ευκολα και ταιριάζουν σε διδυμάκια

carmellito
Νεοφερμένο μέλος
Και φυσικά το μέγεθος τους είναι πολύ μικρότερο απο αυτό που φαίνεται στις φωτο..Φταίει το ζουμ
..Κανονικα ίσα που χωράνε στην παλάμη μου...!!!!
Louiza26 καλή ιδέα,thanx,αλλά για την μία ήδη κατέληξα νομίζω
..Λέω να την πω Σκάρλετ( απο την γνωστή ταινία
) επειδή μου γκρινιάζει συνέχεια!χεχε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool