Μωρομάνα!!!! :DDD

carmellito

Νεοφερμένο μέλος

Η carmellito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 30 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους:) Είμαι καινούργιο μέλος και μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί με την ανακάλυψη αυτή:P
Πριν μια εβδομάδα απέκτησα 2 όμορφα μικρά γατάκια.Είχα έναν γατούλη αλλά τον έχασα πρίν ένα χρόνο :( και μου πήρε καιρό να αποφασίσω να ''υιοθετήσω'' ξανά ένα..Τελικά το πήρα απόφαση..και όχι μόνο για ένα:P Είναι δύο κοριτσάκια.Η μια άπειρα ήσυχη,γλυκιά,χαδιάρα,ευαίσθητη και ναζιάρα και η άλλη ζιζάνιο σκέτο:P φασαριώζα,λίγο γκρινιαρούλα και αρκετά ζωηρή απο τώρα..Ψάχνω ονόματα αλλά δεν μου έρχεται κάτι καλό:(:hmm: Θέλω να είναι κάτι που θα ταιριάζει στην προσωπικότητα της καθεμίας και θα είναι σχετικά εύκολο να το μάθει.Οπότε αν έχετε καμια ιδέα.....:)Τα μωρά μου είναι 1-2 μηνών( βρέθηκαν εγκαταλελειμένα στο δρόμο) και ήθελα να ρωτήσω κάθε πόση ώρα πρέπει να τρώνε και πόσο( γτ είναι αχόρταγα και φοβάμαι μήπως τους δίνω πολύ:worry:).Προς το παρόν πίνουν μόνο γαλατάκι,ειδικό για γάτες και αραιά και που λίγο κοτοπουλάκι.Αυτα προς το παρόν!:)
Καλώς σας βρήκα!!!!:D:D

υ.γ. Δεν μπορώ να καταλάβω απο που βάζεις avatar :redface: και πως μπορείς να βάλεις φώτο σε κάποιο μήνυμα..Αν με βοηθούσε κάποιος θα ήμουν ευγνώμων!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: μωρομάνα!!!! :DDD

καλησπερα και καλως ηρθες!!! να σου ζησουν τα μικρουλια!!!:clapup::clapup:
2 μηνων,αν θυμαμαι καλα ειναι αρκετα μεγαλα για να τρωνε ξηρη τροφη..δεν εχουν βγαλει δοντακια;;..οποτε θα σου προτεινα μια καλης ποιοτητας,οπως η ρουαγιαλ για μωρα...στην αρχη μπορεις να την μουλιαζεις στο γαλατακι τους..και σιγα-σιγα θα την συνηθισουν...μεχρι την στειρωση τους,ή μεχρι ενος ετους...δεν χρειαζεται περιορισμο της τροφης γιατι ειναι στην αναπτυξη....ευχομαι τα καλυτερα για τα μικρα σου..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέραααα!!!!:)Ευχαριστώ πολύ.:D Και για την απάντηση σου φυσικά..είχα ένα άγχος με την ποσότητα.
Ναι..έχουν βγάλει δοντάκια..απλά τους έδωσα προχτές λίγη ξηρά τροφή έτσι για δοκιμή(δεν την μούλιασα όμως είναι η αλήθεια:worry:) και η μία μου έκανε εμετό:( Πρέπει να είναι πιο μικρά απο 2 μηνών..Κάπου 1-1,5 μήνα φαντάζομαι!!!

χμμμμμ..τι να σου πω..ισως αν δοκιμαζες με λιγη κονσερβουλα;;για μωρα παντα...:)

Εύχομαι να περνάς όμορφα με τη νέα σου συντροφιά! Η ξηρή τροφή της Royal Canin για baby cats είναι η καλύτερη νομίζω από την εμπειρία μου και οι κροκετούλες είναι σε μικρό μέγεθος. ακριβώς όπως πρέπει για μωράκια. Δώσε λίγο χρόνο και τα ονόματά τους ίσως βγουν αυθόρμητα. Να τους δώσεις επίσης Banminth σε πάστα για μωρά, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Επίσης άλλη μία πολύ καλή κονσερβούλα και πολύ καθαρή είναι η Shesir (υπάρχει για kitten, τόνος με λαδάκι) Τα δικά μου τρελλαίνονται. Είναι λιγάκι ακριβή βέβαια (1 ευρώ η κονσερβούλα). Μπορείς να τους τη δίνεις έτσι σαν ένα καλό γεύμα-βραβείο. Τώρα το καλοκαίρι με τη ζέστη, βέβαια, συνήθως οι κτηνίατροι συνιστούν ξηρή τροφή με μπόλικο νερό πάντα στη διάθεσή τους.

ναι...για αυτηυ την ηλικια και εγω της ρουαγιαλ θεωρω την καλυτερη..:)

Ευχαριστώ πολύ!Και για τις συμβουλές..Στον γιατρό θα τις πάω αύριο-μεθαύριο!Θα ξεκινήσω και την ξηρά τροφή που μου είπατε!Κονσέρβα και στον προηγούμενο γατούλη μου έδινα και εγώ μόνο ώς ''βραβείο''.Και αυτές έτσι θα τις συνηθίσω!Αγχώνομαι μόνο γιατί είναι πολύ μικρές και για την εύρεση κτηνιάτρου γιατί το προηγούμενο το έχασα απο λάθος γιατρού:( Όσο για τα ονόματα νομίζω οτι έχω βρεί για τη μία..και ψάχνω για την χαδιάρα τώρα!:bigarmhug Που θα πάει..κάτι θα μου έρθει.
Τhanx a lot :)

Γεια σου και να χαίρεσαι τα μωρά!!! Θέλουμε φωτογραφίες όταν μπορέσεις! :D:redface:
Τώρα, δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι αλλά υπάρχει μια λίστα με κτηνιάτρους που προτείνουν μέλη του forum εδώ! Ρίξε μια ματιά μήπως βρεις κάτι :)

χεχε!Θεσσαλονίκη είμαι.θα ρίξω μια ματιά το πρωί για κτηνίατρους.Ευχαριστώ πολύ:) Ορίστε και οι μικρούλες..
IMG_2044.JPG IMG_2064.JPG
IMG_2046.JPG IMG_2068.JPG
IMG_2091.JPG IMG_2066.JPG

Συνημμένα

• IMG_2044.JPG
    IMG_2044.JPG
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 28
  • IMG_2046.JPG
    IMG_2046.JPG
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG_2091.JPG
    IMG_2091.JPG
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 35
  • IMG_2064.JPG
    IMG_2064.JPG
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 31
  • IMG_2068.JPG
    IMG_2068.JPG
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 30
  • IMG_2066.JPG
    IMG_2066.JPG
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 38
  • IMG_2044.JPG
    IMG_2044.JPG
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 28
  • IMG_2064.JPG
    IMG_2064.JPG
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 31
  • IMG_2046.JPG
    IMG_2046.JPG
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG_2068.JPG
    IMG_2068.JPG
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 30
  • IMG_2091.JPG
    IMG_2091.JPG
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 35
  • IMG_2066.JPG
    IMG_2066.JPG
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 38
Τότε σίγουρα θα βρεις κάποιον καλό :) Μη σε αγχώνει! Είναι υπέροχες και οι δύο και τόσο μικρούλες! :baby::inlove:

πωπω...τι ζουζουνακια ειναι αυτα...ειναι πανεμορφα..!!!:D:D....να σου ζησουν και να τα χαιρεσαι..:D

Ψάχνω ονόματα αλλά δεν μου έρχεται κάτι καλό:(

Νινα και Νενα..συντομα, ευκολα και ταιριάζουν σε διδυμάκια :P

χεχεχεχε είναι είναι οι θεές μου!!:D Και φυσικά το μέγεθος τους είναι πολύ μικρότερο απο αυτό που φαίνεται στις φωτο..Φταίει το ζουμ:P..Κανονικα ίσα που χωράνε στην παλάμη μου...!!!!:inlove:Louiza26 καλή ιδέα,thanx,αλλά για την μία ήδη κατέληξα νομίζω;)..Λέω να την πω Σκάρλετ( απο την γνωστή ταινία:P) επειδή μου γκρινιάζει συνέχεια!χεχε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back