marigo173
Δραστήριο μέλος
Πρέπει να ομολογήσω ότι και γω τα βρίσκω πολύ πρακτική και αποτελεσματική λύση
αλλά ή αδερφή μου (τελειόφοιτος Κτηνιατρικής), κάθε φορά που μου ξεφεύγει ότι χρησιμοποίησα μωρομάντιλο στη Λουκρητία,μου βάζει τις φωνές
! Θεωρεί ότι οι καθαριστικές και αρωματικές ουσίες που έχουν τα μωρομάντιλα μπορεί να κάνουν καλό στο δερματάκι των μωρών αλλά δεν χρειάζεται να καταλήγουν στο στομάχι μιας γάτας.. Αντ' αυτού συστήνει βαμβάκι με νερό και σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις, μπάνιο με ειδικό σαμπουάν.Τώρα βέβαια ή αλήθεια είναι ότι αυτή δε συγκαταλέγεται στις συμβουλές της που ακολουθώ πιστά
, γιατί τώρα συγκρίνεται πια το σαπουνάκι που έχουν τα μωρομάντιλα με όλες τις αηδίες που γλείφει από πάνω της καθημερινά μια γάτα? Παρόλαυτα σίγουρα κάτι παραπάνω αντιλαμβάνεται οπότε και λίγο μέτρο δεν είναι κακή ιδεά. Και το βαμβάκι με νεράκι δουλεύει συνήθως μια χαρά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xtina
Νεοφερμένο μέλος
Ελπίζω να μην της κάνουν κακό
Θα ρωτήσω την Κτηνίατρό μου να μου πεί και εκείνη τη γνώμη της...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Πάντως μου δώσατε κι εμένα μια καλή ιδέα. Αν δεν τα πειράζει σε κάτι είναι μια καλή λύση και θα την εφαρμόσω. Δεν το είχα σκεφτεί 
marigo173
Δραστήριο μέλος
Τώρα που το λές purina κι εγώ είχα δει σε pet shop κάτι μαντηλάκια καθαρισμού αλλά νομίζω ότι ήταν για μάτια και αυτιά. Δεν είναι κακή ιδέα πάντως..
vicki v.
Δραστήριο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ναι εχεις δίκιο σ' αυτό....Γενικά καλό είναι να αποφεύγουμε τη χρήση χημικών και σε εμάς και στα ζωντανά που φροντίζουμε. Ότι πιο αγνό και αθώο τόσο το καλύτερο. Προσωπικά μόνο νεράκι έχω χρησιμοποιήσει με το Σβουρί μου. Όπως δεν θα άφηνα ένα μωρο να γλύφει τα μωρομάντηλα ή άλλα χημικά, δεν αφήνω και το γατί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool