Μωρομάντηλα

marigo173

Δραστήριο μέλος

Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Διαβάζω συχνά σε απαντήσεις μελών του φόρουμ ότι σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούν μωρομάντιλα για τον καθαρισμό και την περιποίηση της γατούλας τους.
Πρέπει να ομολογήσω ότι και γω τα βρίσκω πολύ πρακτική και αποτελεσματική λύση :redface: αλλά ή αδερφή μου (τελειόφοιτος Κτηνιατρικής), κάθε φορά που μου ξεφεύγει ότι χρησιμοποίησα μωρομάντιλο στη Λουκρητία,μου βάζει τις φωνές:/:! Θεωρεί ότι οι καθαριστικές και αρωματικές ουσίες που έχουν τα μωρομάντιλα μπορεί να κάνουν καλό στο δερματάκι των μωρών αλλά δεν χρειάζεται να καταλήγουν στο στομάχι μιας γάτας.. Αντ' αυτού συστήνει βαμβάκι με νερό και σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις, μπάνιο με ειδικό σαμπουάν.
Τώρα βέβαια ή αλήθεια είναι ότι αυτή δε συγκαταλέγεται στις συμβουλές της που ακολουθώ πιστά:rolleyes: , γιατί τώρα συγκρίνεται πια το σαπουνάκι που έχουν τα μωρομάντιλα με όλες τις αηδίες που γλείφει από πάνω της καθημερινά μια γάτα? Παρόλαυτα σίγουρα κάτι παραπάνω αντιλαμβάνεται οπότε και λίγο μέτρο δεν είναι κακή ιδεά. Και το βαμβάκι με νεράκι δουλεύει συνήθως μια χαρά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι αλλα αν ηταν ετσι δεν θα τα βαζαμε στα νεογεννητα εμενα παλι η κτηνιατρος μου ηταν το πρωτα πραγμα που μου συστησε για να καθαρθζω το πατουνι κ μαλιστα πηραμε αυτα που ηταν για νεογεννητα με χαμομηλι μονο αρωμαδεν ειχαν εμενα δεν μου μυριζαν καθολου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω παλι μαντηλακια ειχα βρει σε πετ σοπ οποτε τα πηρα απ εκει.:)

Εγώ πάλι τα χρησιμοποιώ κάθε φορά που Κίρα πηγαίνει στην τουαλέτα... Επειδή είναι μακτύτριχη γίνεται χάλια οπότε με βολεύουν πολύ!!!:) Ελπίζω να μην της κάνουν κακό:( Θα ρωτήσω την Κτηνίατρό μου να μου πεί και εκείνη τη γνώμη της...

Υγρά μαντηλάκια με αζαξ κάνουν? Καλά πλάκα κάνω, αλήθεια δεν θα το έκανα ποτέ μου!!! :P Πάντως μου δώσατε κι εμένα μια καλή ιδέα. Αν δεν τα πειράζει σε κάτι είναι μια καλή λύση και θα την εφαρμόσω. Δεν το είχα σκεφτεί :)

Καλά κι εγώ αν βρεθώ στην ανάγκη τα χρησιμοποιώ κι ας λέει ότι θέλει η αδερφή.:P Τώρα που το λές purina κι εγώ είχα δει σε pet shop κάτι μαντηλάκια καθαρισμού αλλά νομίζω ότι ήταν για μάτια και αυτιά. Δεν είναι κακή ιδέα πάντως..:hmm:

Γενικά καλό είναι να αποφεύγουμε τη χρήση χημικών και σε εμάς και στα ζωντανά που φροντίζουμε. Ότι πιο αγνό και αθώο τόσο το καλύτερο. Προσωπικά μόνο νεράκι έχω χρησιμοποιήσει με το Σβουρί μου. Όπως δεν θα άφηνα ένα μωρο να γλύφει τα μωρομάντηλα ή άλλα χημικά, δεν αφήνω και το γατί.

Τα μωρομάντηλα που είναι για μωρά, είναι ελεγμένα να μην πειράζουν και δεν έχουν αρωματικές ουσίες. Οπότε νομίζω ότι περιστασιακά μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε για τα γατουλίνια μας. (αν και δεν τα έχω χρειαστεί ποτέ..)

Γενικά καλό είναι να αποφεύγουμε τη χρήση χημικών και σε εμάς και στα ζωντανά που φροντίζουμε. Ότι πιο αγνό και αθώο τόσο το καλύτερο. Προσωπικά μόνο νεράκι έχω χρησιμοποιήσει με το Σβουρί μου. Όπως δεν θα άφηνα ένα μωρο να γλύφει τα μωρομάντηλα ή άλλα χημικά, δεν αφήνω και το γατί.
Ναι εχεις δίκιο σ' αυτό....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back