Μωρουλίνια γατουλίνια - Επείγον

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Kristen

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα.
Το Μ.Σάββατο εμφανίστηκαν 4 μωράκια , ένα ασπρόμαυρο, ένα τιγρέ, ένα ή δύο τιγρέ με άσπρο δεν είμαι σίγουρη γιατί κοιμόντουσαν μαζί με την γάτα:hmm: και ένα ταρταρουγάκι. Δυστυχώς η μανούλα τους δεν είναι πολυ φιλική και την Κυριακή είχε κρύψει κάποια και βρηκα μόνο τα δύο, τα υπόλοιπα τα άκουγα ευτυχώς.
Δεν εχω βγάλει ακόμα φωτό, θα το κάνω μόλις μπορέσω κ τα ξαναφέρει γάτα:( Δεν θέλω να την τρομάξω και να φύγουν;)
Είναι περίπου 35ημερών, τρωνε από την μαμά τους και έχουν ανοίξει τα ματάκια τους.
Είναι πολύ γλυκούλικα και πολύ μικρά για να περιφέρονται αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση στο φυτώριο:( δεν μπορώ να τα παρω σπίτι μου με το μωρό ειναι αδύνατον γιάυτο είναι άμεση ανάγκη να υιοθετηθούν ή να φιλοξενηθούν με δικά μου έξοδα γιατί δύο τουλάχιστον έχουν πρόβλημα με τα ματάκια τους και γιατί γενικά οι συνθήκες δεν ειναι και πολύ καλές.

Επικοινωνία καλυτερα μεσω του φόρουμ ή στο μαιλ μου christina.adespota@gmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οι φωτο θα βοηθουσαν πολυ:)
οταν μπουν θα υπαρξει σιγουρα ενδιαφερον
καλη τυχη στα μικρα:)
:):)
σε ποια περιοχη ειναι??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστίνα αυτό είναι πασχαλινό δώρο, όχι αστεία.

:confused: λοιπόν τα γατάκια είναι 5 τελικα, τρία μεγαλύτερα και 2 πιο μικρούλια.
Βρίσκονται στα νότια προάστεια αλλά αυτό δεν είναι θέμα, όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά κ πληρεί τις προυποθέσεις μπορούμε να βρούμε λύση κ να του πάω το γατάκι.
Φωτο τώρα:hmm::hmm: όντως οι φωτο βοηθάνε αλλά στην προκειμένη περίπτωση προέχει η Ασφάλεια των μικρών κ όπως εξήγησα η μαμά-γατά είναι λίγο κοψοχολιασμένη κ δεν πλησιάζω για φωτό. Οπότε οι πραγματικοί γατόφιλοι που θέλουν να βάλουν στη ζωή και στην καρδιά τους ένα μωρουλίνι θα πρέπει προς το παρόν να αρκεστούν στις περιγραφές μου:D δεν το διακινδυνεύω.

Πάντως τα μικρά είναι γλύκα σκέτη, στρουμπουλάκια και τσαχπίνικα.
:clapup::clapup:

:clapup::clapup:υιοθετήθηκαν δυο γατουλινια, ένα ταρταρουγάκι και ενα τριχρωμάκι:clapup: (κοριτσάκια) κ τα δύο τα υιοθετησαν χωρίς καν να τα δουν;) ήμουν τυχερή γιατί έπεσα πάνω σε πραγματικά γατόφιλους που ενδιαφερόντουσαν να σώσουν μια ψυχουλα:) χωρίς να ενδιαφερονται για χρώμα, ομορφιά ούτε καν αρσενικό ή θυληκό δεν τους ένοιαζε. Αυτες ειναι από τις αγαπημένες μου υιοθεσιες:D:D
Τωρα μένουν ενα τιγράκι, ενα τιγρε ασπρο που ίσως γινει φουντωτούλι και το πανέμορφο ασπρόμαυρο που μου μοιαζει κ λίγο φουντωτάκι κ αυτό το οποίο είναι τόσο όμορφο, εχει φοβερή κεφάλα και είναι taxudo κυριολεκτικά αφου στην κοιλίτσα του είναι σα να φοράει φράκο:D

Μπράβο στους ανθρώπους. Άντε και στα υπόλοιπα 3 τώρα. Εύχομαι να βρεδθούν κι αυτά σε δικό τους σπίτι σύντομα.

:clapup::clapup:υιοθετήθηκαν δυο γατουλινια, ένα ταρταρουγάκι και ενα τριχρωμάκι:clapup: (κοριτσάκια) κ τα δύο τα υιοθετησαν χωρίς καν να τα δουν;) ήμουν τυχερή γιατί έπεσα πάνω σε πραγματικά γατόφιλους που ενδιαφερόντουσαν να σώσουν μια ψυχουλα:) χωρίς να ενδιαφερονται για χρώμα, ομορφιά ούτε καν αρσενικό ή θυληκό δεν τους ένοιαζε. Αυτες ειναι από τις αγαπημένες μου υιοθεσιες:D:D
Τωρα μένουν ενα τιγράκι, ενα τιγρε ασπρο που ίσως γινει φουντωτούλι και το πανέμορφο ασπρόμαυρο που μου μοιαζει κ λίγο φουντωτάκι κ αυτό το οποίο είναι τόσο όμορφο, εχει φοβερή κεφάλα και είναι taxudo κυριολεκτικά αφου στην κοιλίτσα του είναι σα να φοράει φράκο:D
Χριστινάκι δε βάζεις καμιά φωτογραφία από τα υπόλοιπα γατάκια?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back