Μωρό Γατάκι 1 μιση μηνών - σε σπίτι με ενήλικα γατιά

• Thread starter Thread starter aldim
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

aldim

Νεοφερμένο μέλος

Ο Αλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Καλησπέρα Σας,

Εχθές είχε μπεί ένα γαλανομάτικο με γκρίζα - λευκή γούνα γατάκι σε ένα αυτοκίνητο στην μηχανή και όταν το ανακάλυψε ο οδηγός κρύφτηκε στην πολυκατοικία μας έντρομο.

Το μάζεψα, το καθάρισα και το τάισα και ψάχνω κάποιον μήπως το αναλάβει έστω και γα 3-4 μήνες.

Δυστηχώς στην αυλή μας έχει πολλές γάτες ενήλικες και στο σπίτι έχω 3 εκ των οποίων η μια λίγο σχιζοφρενής οπότε η λύση να το έχω πάνω είναι δύσκολη ως ακατόρθωτη.

Πάνω στο σπίτι την λίγο παλαβή μου γάτα εδώ και ένα χρόνο δεν μπορώ ακόμα να την βάλω με τα άλλα 2 γιατί θέλει να σκοτωθεί μαζί τους.

Ψάχνω κάποιον ή να το υιοθετήσει ή να το κρατήσει έστω και για 3 μήνες ώστε να προλάβει να μεγαλώσει πριν το κατεβάσω στην αυλή μας. Λίγο να μεγαλώσει να μην το πνίξουν..

Εκτός και αν υπάρχει μαγική συνταγή να δεχθεί το παλαβό ενήλικο γατί μου τα άλλα δύο.

Εννοείτε όλα τα κόστη καλύπτοντε. Λίγα χάδια και καθάρισμα μόνο θέλει.

Σας ευχαριστώ!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βάλε φωτογραφία του. Θα είναι πολύ καλύτερα έτσι και βάλε και αγγελίες και αλλού

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα το κάνω το συντομότερο ...

Πες μας αν είναι θυληκό ή αρσενικό...:)

Είναι αρσενικό, αν θες μπορώ να σου στείλω φωτο αν ενδιαφέρεσαι.

Έχει πολύ καλό χαρακτήρα και ακόμα δεν του βρήκα μόνιμο σπίτι και είναι κρίμα...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back