le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Διάβασε προσεκτικά αυτό το άρθρο έχει λεπτομερείς οδηγίες για το τι πρέπει να κάνεις.
Καλή επιτυχία και μπράβο σου που θα τα φροντίσεις. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.Για όποια απορία μην διαστάσεις να ρωτήσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickipapa
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antigoni87
Νεοφερμένο μέλος
Κάτι θα ξέρει ο κτηνίατρος
! Αλλά οι γάτες έχουν δυσανεξία στη λακτόζη, γι αυτό και πρέπει να πίνουν μόνο το ειδικό γάλα. Αν η διάρροια προέρχεται λοιπόν μετά από κατανάλωση δικού μας γάλατος, αυτό δεν είναι καλό... Αν όμως πίνουν το σωστό γάλα, τότε ο κτηνίατρος ξέρει καλύτερα αν είναι φυσιολογικό! 
georgevgs
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ για τις συμβουλές
Τις ακολούθησα όλες!!!Χτες κάνανε κάτι σαν διάρροια (πράσινη)
. Τι μπορεί να είναι;;; 
AlexiaVgd
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα!! Πριν από 3 μέρες βρήκα στον κήπο μου 3 νεογέννητα γατάκια!!
Τους έχω πάρει μπιμπερό όμως δεν είμαι σίγουρη για το πόσο γάλα πρέπει να τους δίνω κάθε φορά......!! 
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Πράσινη; Γιατί πράσινη;Ευχαριστώ για τις συμβουλέςΤις ακολούθησα όλες!!!Χτες κάνανε κάτι σαν διάρροια (πράσινη)
. Τι μπορεί να είναι;;;
![]()

Να ρωτήσεις το γιατρό..
Τι ηλικία έχει το μικρό;
Даная
Νεοφερμένο μέλος
Τους δίνεις & πίνουν όσο αυτά θέλουν. Συνήθως διώχνουν το μπιμπερό ή φτύνουν το γαλατάκι (κάνει και φυσσαλίδες) όταν δεν πεινάνε άλλο.
Εμένα όταν ήταν 1-2 εβδομάδων έπινε περίπου 10ml γάλα τη φορά (μπορεί και 20), αλλά θεωρώ ότι είναι μεγάλη ποσότητα γενικά. Όλα εξαρτώνται από την ηλικία τους & την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Απλώς φρόντισε να πίνουν γαλατάκι κάθε φορά & γενικά ακολούθησε τις συμβουλές για νεογέννητα (πώς αφοδεύουν, πόση ζεστασιά θέλουν, ανά πόσες ώρες ταΐζονται, κλπ).
Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!
georgevgs
Νεοφερμένο μέλος
είναι περίπου 4-5 ημερών
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Δε ξέρω τι μπορεί να είναι, μήπως σκουληκάκια; Ρώτα το γιατρό οπωσδήποτε, είναι πολύ μικρά!είναι περίπου 4-5 ημερών
vickipapa
Νεοφερμένο μέλος
Μάλλον κάτι θα ξέρει....τι να πω ελπίζω όλα να είναι καλά. Ξέρουμε ποτέ θα σχηματιστούν τα ματάκια του?
να ανεβάσω και μια φωτογραφία να μου πείτε την γνώμη σας για την ηλικία του?ο γιατρός είπε να υπολογίζω 20 ημερών
vickipapa
Νεοφερμένο μέλος
Даная
Νεοφερμένο μέλος
Περίπου στις 2 εβδομάδες ανοίγουν Βασιλική & νομίζω το τελικό χρώμα θα έχει διαμορφωθεί γύρω στους 2 με 3 μήνες (εκτός από κάποιες εξαιρέσεις).
Περαστικά στο μωρούλι, georgevgs ...ίσως να το πειράζει το συγκεκριμένο γαλατάκι...
vickipapa
Νεοφερμένο μέλος
Даная
Νεοφερμένο μέλος
Γλυκούλικοο!! Μαύρο είναι;;
vickipapa
Νεοφερμένο μέλος

Даная
Νεοφερμένο μέλος
Χαχαχα,αποκλείεται! Όλα τα μικρουλάκια είναι όμορφα!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ το δικό μου το πιο όμορφο το βρίσκω!!! Ειδικά από όταν άνοιξε τα ματάκια του. Στην αρχή ήταν σαν ποντικάκι

vickipapa
Νεοφερμένο μέλος
όπως τα λες....η ποντικι το λενε η νυχτεριδα...
εχω μεγαλώσει πολλά ζωάκια αλλά αυτό το πράγμα που ζω τώρα με ενα τόσο μικρο ζωάκι ποτε....ειναι ακριβως σαν ενα μικρο νεογέννητο παιδάκι....προσπαθω να μαθω τα πάντα καθε μερα εχω διαβασει απεριόριστα άρθρα...που θα πάει... ελπίζω να τα καταφέρω!!!ξερεις μήπως τι μπορω να κανω για το εντερακι του ? μάλλον εχει ερεθιστεί απο τις διαρροιες και βγαζει λιγο αιμα...
Даная
Νεοφερμένο μέλος
Δεν ξέρω, δυστυχώς... Πάντως κι εμένα που δεν έχει κάνει ποτέ διάρροια είχε τύχει μια φορά να βγάλει ελάχιστο αιματάκι, αλλά δεν ήταν τίποτα.Κι εγώ σαν παιδάκι μου το έχω & είναι η πρώτη φορά που έχω ζωάκι και μάλιστα νεογέννητο
24 ημερών είναι πλέον κι ακόμα διαβάζω άρθρα μην μου τύχει τίποτα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickipapa
Νεοφερμένο μέλος
Даная
Νεοφερμένο μέλος
Ναι, είναι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool