chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Για το γατάκι να στείλουμε με μειλ τις φωτό. Eίδες πως πήραν τα σκυλάκια. Πιστεύω στα email. Yπάρχει ελπίδα αν η ιστορία του είναι συγκηνιτικά γραμμένη
Aγόρι πρέπει να είναι γιατί τα ολοκόκκινα είναι αγοράκια νομίζω μόνο.Kαλο ΣK!!!
maxi2
Δραστήριο μέλος

dreamer24gr
Νεοφερμένο μέλος
) Αλλα εχουμε ηδη υιοθετησει 2 αδερφακια που ειναι τωρα 2,5 μηνων και δε ξερω αν θα το δεχτουν. Θα σου στειλω πρ.μυν. με το κινητο μου να συνενοηθουμε αν συμφωνησει και η συζυγος να βρεθουμε να το παρω. (Εκτος και αν δεν ταιριαξει με τα αλλα και δεν μπορεσουμε να το φιλοξενησουμε)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer24gr
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Ευαγγελίτσα
Νεοφερμένο μέλος
Πάντως όντως αληθεύει ότι ο επιμένων νικά!!!Μπράβο σου που κατάφερες και το έπιασες!! Πριν μερικά χρόνια είχα κάνει το ίδιο με ενα γατάκι που ήταν ακριβώς η ίδια περίπτωση με αυτό!!
Μένω σε λεωφόρο και το άκουγα επί πολλή ώρα να κλαίει...κατέβηκα και ψάχνοντας κατάφερα να το βρω...δε μπορείς να φανταστείς τι τράβηξα μέχρι να το πιάσω--->καθώς κρυβόταν κάτω από ένα αυτοκίνητο....αλλά μετά από "αρκετές" ώρες το έπιασα το γλυκούλι!!
Ήταν και αυτό αγριμάκι όμως το εξημέρωσα
και το πήγα στο χωριό μου μιας και θα φεύγαμε για διακοπές!!Θα δεις θα ηρεμήσει και το δικό σου και θα σε ευγνωμονεί που το έσωσες!!!
Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και είναι μία γλύκα το σκασμένο.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Νεότερα από το γατούλι. Τελικά το υιοθέτησε η συνάδελφός μου, που έχει ήδη μία γάτα.
Όλο το ΣΚ είναι κρυμμένο και φοβισμένο. Το πρώτο βράδυ νιαούριζε ξαφνικά στον ύπνο του, προφανώς διότι έψαχνε τη μανούλα του. Ελπίζουμε με τον καιρό να ηρεμήσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Εγώ προσωπικά ελπίζω να μην μετανιώσει η συνάδελφός μου, λόγω του γεγονότος ότι είναι "αγριμάκι"... Είδομεν!
Dreamer δεν ξέρω αν θες το συγκεκριμένο γατάκι, που μοιάζει με αυτό που χάσατε ή και κάποιο άλλο... Υπάρχει ένα μικρούλη τιγρέ γκρι, περίπου 2 μηνών, που είναι στο εξοχικό μας και είναι ιδιαίτερα φιλικό με τα σκυλιά της μητέρας μου, παίζει όλη μέρα μαζί τους και είναι φιλικότατο με τους ανθρώπους. Τώρα το καλοκαίρι είναι καλά, διότι το ταίζει η μητέρα μου, δυστυχώς όμως το χειμώνα θα μείνει μόνο στην ερημιά...
Επίσης έχω εγώ μια θηλυκιά μπεζ πανέμορφη στο κήπο μου που την ταίζω 5 μήνες τώρα και μου έχει σπαράξει την καρδιά μου, διότι κάθεται μπροστά στην μπαλοκονόπορτα και εκλιπαρεί να την πάρω μέσα μαζί με τα δικά μου. Φυσικά, φαγητό βρίσκει κάθε μέρα (της βαζω καθημερινά), ωστόσο κινδυνεύει διότι οι γείτονες παραπονιούνται για τα κακά, πριν μήνες έβαλαν φόλα και σκότωσαν 4 αδεσποτάκια από τον κήπο, διότι τους χαλούσαν τους... κοινόχρηστους χώρους (!!!!), ενώ το κακό είναι ότι η Μπεζούλα δεν φεύγει όταν βλέπει αυτοκίνητο... οπότε φοβάμαι πολύ. Είναι μικρόσωμη και πολύ όμορφη, θα βάλω και φωτό της, είναι περίπου 7 μηνών... Πες μου αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο από τα 2 ή θα ήθελες μόνο αυτό από τη Βουκουρεστίου....
dreamer24gr
Νεοφερμένο μέλος
Ηδη με 2 παιδια, 2 γατια, 2 σκυλια θα ζοριστω παρα πολυ... Μακαρι να μπορυσα να παρω και τα 2 αλλα μου ηρθαν παρα πολυ αναποδα οι καταστασεις 
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
Για σιγουριά. κράτα αν μπορείς το τηλέφωνο εκείνου που το θέλει, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως, για να εξημερώσεις το γατάκι, χάιδεψέ το όταν τρώει ή όταν δεν σε βλέπει. Τα περισσότερα γατάκια μου τα βρήκα πεινασμενα και τρομαγμένα, και ένας καλός τρόπος είναι να το πιάσεις και να του δώσεις τροφή προσεχτικά από το χέρι σου. Πρόσεχε όμως επειδή αν τρώει άγαρμπα, μπορεί να σου δαγκώσει το χέρι και θα ουρλιάζεις απ' τον πόνο...Αρχική Δημοσίευση από chouzouris:Τελικά η συνάδελφος αποφάσισε ότι δεν μπορεί να το κρατήσει το κακόμοιρο το γατούλι της Βουκουρεστίου μαζί με την άλλη της γάτα. Θα το δώσει λέει σε ένα φίλο φίλου της... Έχω στενοχωρηθεί πολύ! Ελπίζω να είναι καλά εκεί που θα πάει. Θα ένιωθα πάντως καλύτερα να το έπαιρνε κάποιος από εδώ.....![]()

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool