Μωρό γατάκι στη Βουκουρεστίου...

Πάντως Φλώρα αυτό είναι ιδανική ηλικία να είναι μαζί με το γατάκι σου των 3 μηνών... Μήπως να το σκεφτείς; Θες να έρθεις τώρα να το δεις, αν είσαι κέντρο;:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω και μια 3 χρονων και ενα κουνελι! Γι' αυτο λεω δεν μπορω και μενω σε διαμερισμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς είναι πολλά τα αδέσποτα και λίγοι οι φιλόζωοι....... :(

Εχεις απολυτο δικιο,αλλα τα αγαπαω παρα πολυ, ολα τα ζωα.Ξερεις παντα ονειρευομουνα να ειχα μια μεγαλη φαρμα και να μαζευα ολα τα αδεσποτα ζωα που θα εβρισκα!Θα ημουν η πιο ευτυχισμενη γυναικα στο κοσμο!

Θα σου φανεί περίεργο, όμως αυτό το όνειρο το έχω κι εγώ...

αχχχχχχχχχ!!!!!!!!! το ιδιο ονειροεχουμε φλωρα ενα τζοκερ μας σωνει

Xουζουράκο ευχαριστώ για τα λόγια σου σχετικά με τη Mέλανι.
Για το γατάκι να στείλουμε με μειλ τις φωτό. Eίδες πως πήραν τα σκυλάκια. Πιστεύω στα email. Yπάρχει ελπίδα αν η ιστορία του είναι συγκηνιτικά γραμμένη ;) Aγόρι πρέπει να είναι γιατί τα ολοκόκκινα είναι αγοράκια νομίζω μόνο.
Kαλο ΣK!!!

Είναι πολύ γλυκούλι και φοβισμένο.. Χουζουρίτσα ρώτα την συνάδελφό σου αν θα το πάρει και αν όχι την Τρίτη θα βάλω ανακοίνωση με φωτο στο μαγαζί.:hmm:

Θα το συζητησω με τη γυναικα μου, μιας και μου θυμιζει παρα πολυ τον Gardfield μας που χαθηκε....(Ακριβως ιδιος ηταν :( ) Αλλα εχουμε ηδη υιοθετησει 2 αδερφακια που ειναι τωρα 2,5 μηνων και δε ξερω αν θα το δεχτουν. Θα σου στειλω πρ.μυν. με το κινητο μου να συνενοηθουμε αν συμφωνησει και η συζυγος να βρεθουμε να το παρω. (Εκτος και αν δεν ταιριαξει με τα αλλα και δεν μπορεσουμε να το φιλοξενησουμε)

Τελικα το συζητησαμε με τη γυναικα μου και συμφωνησαμε να το υιοθετησουμε κι αυτο το γατουλι. Ευχομαι μονο να τα πανε καλα μεταξυ τους με τα ηδη υπαρχοντα. Σου εστειλα ΠΜ με το τηλ. μου να συνενοηθουμε που το εχεις να βρεθουμε να το παρουμε.

μπραβο παιδια καλα κανετε κ περνετε την ψυχουλα αυτη στο σπιτι σας τελικα ειμαι πολυ περηφανη που μοιραζομαι αυτη την σελιδα μαζι σας κ ας μας κοροιδευουν οπου το πω

:up: Πάντως όντως αληθεύει ότι ο επιμένων νικά!!!
Μπράβο σου που κατάφερες και το έπιασες!! Πριν μερικά χρόνια είχα κάνει το ίδιο με ενα γατάκι που ήταν ακριβώς η ίδια περίπτωση με αυτό!!
Μένω σε λεωφόρο και το άκουγα επί πολλή ώρα να κλαίει...κατέβηκα και ψάχνοντας κατάφερα να το βρω...δε μπορείς να φανταστείς τι τράβηξα μέχρι να το πιάσω--->καθώς κρυβόταν κάτω από ένα αυτοκίνητο....αλλά μετά από "αρκετές" ώρες το έπιασα το γλυκούλι!!
Ήταν και αυτό αγριμάκι όμως το εξημέρωσα:lol: και το πήγα στο χωριό μου μιας και θα φεύγαμε για διακοπές!!

Θα δεις θα ηρεμήσει και το δικό σου και θα σε ευγνωμονεί που το έσωσες!!!

Chouzouri έσωζες μία ζωή,είναι φοβερό αυτό.Συγκινούμαι πραγματικά όταν βλέπω να συμβαίνει αυτό.Χαίρομαι τόσο πολύ που ο Dreamer θα το πάρει σπίτι του.
Και είναι μία γλύκα το σκασμένο.

Νεότερα από το γατούλι της Βουκουρεστίου...

Νεότερα από το γατούλι. Τελικά το υιοθέτησε η συνάδελφός μου, που έχει ήδη μία γάτα.
Όλο το ΣΚ είναι κρυμμένο και φοβισμένο. Το πρώτο βράδυ νιαούριζε ξαφνικά στον ύπνο του, προφανώς διότι έψαχνε τη μανούλα του. Ελπίζουμε με τον καιρό να ηρεμήσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Εγώ προσωπικά ελπίζω να μην μετανιώσει η συνάδελφός μου, λόγω του γεγονότος ότι είναι "αγριμάκι"... Είδομεν!
Dreamer δεν ξέρω αν θες το συγκεκριμένο γατάκι, που μοιάζει με αυτό που χάσατε ή και κάποιο άλλο... Υπάρχει ένα μικρούλη τιγρέ γκρι, περίπου 2 μηνών, που είναι στο εξοχικό μας και είναι ιδιαίτερα φιλικό με τα σκυλιά της μητέρας μου, παίζει όλη μέρα μαζί τους και είναι φιλικότατο με τους ανθρώπους. Τώρα το καλοκαίρι είναι καλά, διότι το ταίζει η μητέρα μου, δυστυχώς όμως το χειμώνα θα μείνει μόνο στην ερημιά...
Επίσης έχω εγώ μια θηλυκιά μπεζ πανέμορφη στο κήπο μου που την ταίζω 5 μήνες τώρα και μου έχει σπαράξει την καρδιά μου, διότι κάθεται μπροστά στην μπαλοκονόπορτα και εκλιπαρεί να την πάρω μέσα μαζί με τα δικά μου. Φυσικά, φαγητό βρίσκει κάθε μέρα (της βαζω καθημερινά), ωστόσο κινδυνεύει διότι οι γείτονες παραπονιούνται για τα κακά, πριν μήνες έβαλαν φόλα και σκότωσαν 4 αδεσποτάκια από τον κήπο, διότι τους χαλούσαν τους... κοινόχρηστους χώρους (!!!!), ενώ το κακό είναι ότι η Μπεζούλα δεν φεύγει όταν βλέπει αυτοκίνητο... οπότε φοβάμαι πολύ. Είναι μικρόσωμη και πολύ όμορφη, θα βάλω και φωτό της, είναι περίπου 7 μηνών... Πες μου αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο από τα 2 ή θα ήθελες μόνο αυτό από τη Βουκουρεστίου....

Δυστηχως μου ετυχε μια πολυ μεγαλη επαγγελματικη αναποδια (ω ναι, πρωι πρωι Δευτεριατικο) και δε νομιζω να μπορω να ανταπεξελθω, προς το παρον τουλαχιστον σε επεκταση της "οικογενειας" μας... :( Ηδη με 2 παιδια, 2 γατια, 2 σκυλια θα ζοριστω παρα πολυ... Μακαρι να μπορυσα να παρω και τα 2 αλλα μου ηρθαν παρα πολυ αναποδα οι καταστασεις :(

Κρίμα! Εύχομαι ειλικρινά όλα να πάνε κατ' ευχήν!!!

Τελικά η συνάδελφος αποφάσισε ότι δεν μπορεί να το κρατήσει το κακόμοιρο το γατούλι της Βουκουρεστίου μαζί με την άλλη της γάτα. Θα το δώσει λέει σε ένα φίλο φίλου της... Έχω στενοχωρηθεί πολύ! Ελπίζω να είναι καλά εκεί που θα πάει. Θα ένιωθα πάντως καλύτερα να το έπαιρνε κάποιος από εδώ.....:(

Αρχική Δημοσίευση από chouzouris:
Τελικά η συνάδελφος αποφάσισε ότι δεν μπορεί να το κρατήσει το κακόμοιρο το γατούλι της Βουκουρεστίου μαζί με την άλλη της γάτα. Θα το δώσει λέει σε ένα φίλο φίλου της... Έχω στενοχωρηθεί πολύ! Ελπίζω να είναι καλά εκεί που θα πάει. Θα ένιωθα πάντως καλύτερα να το έπαιρνε κάποιος από εδώ.....:(
Για σιγουριά. κράτα αν μπορείς το τηλέφωνο εκείνου που το θέλει, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως, για να εξημερώσεις το γατάκι, χάιδεψέ το όταν τρώει ή όταν δεν σε βλέπει. Τα περισσότερα γατάκια μου τα βρήκα πεινασμενα και τρομαγμένα, και ένας καλός τρόπος είναι να το πιάσεις και να του δώσεις τροφή προσεχτικά από το χέρι σου. Πρόσεχε όμως επειδή αν τρώει άγαρμπα, μπορεί να σου δαγκώσει το χέρι και θα ουρλιάζεις απ' τον πόνο...:rolleyes:

Έχω να αναφέρω σε όλους ότι το "γατάκι της Βουκουρεστίου" ονομάζεται Ras και έχει πάει σε ένα σπίτι που το φροντίζουν και το αγαπάνε. Έχει μεγαλώσει και είναι μια χαρά! Για την ώρα ο νεαρός που το υιοθέτησε (ονόματι Στάθης) προσπαθεί να κερδίσει ακόμα την εμπιστοσύνη του, αφού μόνο όταν του βάζει φαγητό, ο Ras του επιτρέπει να τον ακουμπήσει. Ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενη που ο Ras κατάφερε να βρει σπίτι και δεν θα πεθάνει από ρόδα αυτοκινήτου στο Κολωνάκι. Τα καλύτερα δε νέα είναι ότι ο Στάθης θέλει να του πάρει και άλλο γατάκι για παρέα, οπότε το γατάκι που εμφανίστηκε στο εξοχικό μας (και πιθανότατα θα μείνει χωρίς φαί το χειμώνα που όλα ερημ'ωνουν εκεί) θα βρει κι αυτό σπίτι να κάνει παρέα στον Ras!!!:up: :up: :up:

Πολυ ευχαριστα νεα! Μπραβο!:up: :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back