Μωρό μου, δεν σου αξίζει τέτοιο τέλος... Συγγνώμη!

toniakoukou

Νεοφερμένο μέλος

Η toniakoukou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
πριν 11 χρονια ξεκινησα στην δουλεια μου να ταιζω καθημερινα περιπου 6-7 γατες.καθε μερα με περιμενανε εξω απο το μαγαζι για να φανε τα γλυκουλια μου.η αγαπημενη μου καποιο πασχα που γεννησε τα πηρα σπιτι μου τα 4 γατακια που εκανε ,γιατι θα τα πεταγανε απο την δουλεια μου ,μαζι και μενα.ευτυχως τα εδωσα ολα σε καλα σπιτια και κρατησαμε 1.τον βγαλαμε οσαμα γιατι ηταν τοσο τσαμπουκας και φασαριοζος .βεβαια εγινε και αυτο μελος της οικογενειας μας.ο οσαμα απο μικρος δεν εφαγε ποτε ξηρα τροφη και κονσερβα.οσο και να προσπαθησαμε ,μονο παριζακι κοτοπουλο κρεας απο τα δικα μας φαγητα τιποτε αλλο.οσες γατες και να ειχαμε ταυτοχρονα τις κυνηγουσε γιατι ενιωθε αρχηγος μεσα στο σπιτι.τον ειχαμε παραχαιδεψει και μεις βεβαια.περναγε ο καιρος ηρθε η κριση ,οι γονεις μου τα φερνουνε δυσκολα και μεσα στις φτωχιες τους ομως το φαγητο του οσαμα το παιρνανε μην του λειψει τιποτα.και τα εμβολια του και τους γιατρους του.μεχρι φετος που τα πραγματα δυσκολεψαν παρα πολυ και το καλαθι απο το σουπερ μαρκετ ερχεται σχεδον αδειο,το πετρελαιο για το καλοριφερ δεν υπαρχει και ντυνονται για να μην κρυωνουνε μεσα στο σπιτι.πριν 1 μηνα ο οσαμα το εσκασε απο το σπιτι.κλαμα ολοι,απαρηγορητοι.βαλαμε αφισες παντου,ρωτουσαμε τους περαστικους,και ως εκ θαυματος τον βρηκαμε μετα απο 15 μερες.χαρα ολοι σαν να βρηκαμε το παιδι μας.ομως απο τοτε δεν ηταν ο ιδιος.καθε μερα ετρωγε ολο και λιγοτερο ,κοιμοταν ολο και περισσοτερο ,ακεφος.εδω και 3 μερες δεν τρωει τιποτα ,δεν πινει νερο και ολο κοιμαται σε ενα μαξιλαρακι.οι γονεις μου τον πηγαν στον κτηνιατρο του εβαλε ορο κανα 2 φορες αλλα χρειαζονται αρκετα χρηματα για εξετασεις ,φαρμακα,υπερηχους και δεν τα εχουνε.και τωρα καθετε μεσα στο σπιτι ,λιωνει και βλεπουνε να πλησιαζει το τελος του σιγα σιγα μην μπορωντας να κανουνε τιποτα .ουτε καν ευθανασια.συγνωμη αγαπη μου δεν σου αξιζε κατι τετοιο με τοση αγαπη που μας εδωσες ,συγνωμη.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπάμαι τόσο πολύ που σας έτυχε κάτι τέτοιο....Θα μπορούσες στείλεις μήνυμα στις nine lives (https://www.facebook.com/ninelivesgreece?fref=ts) ή στις γάτες Φλοίσβου (https://www.facebook.com/pages/Γατες-Φλοισβου/149328111774171?fref=ts) είμαι βέβαιη ότι θα σε βοηθούσαν στέλνοντάς σας σε δικούς τους γιατρούς χωρίς χρήματα.... τουλάχιστον προσπάθησέ το είναι τόσο κρίμα....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω εστειλα μειλ και περιμενω απαντηση.χιλια ευχαριστω!!!!

Καλημέρα. Εύχομαι να γίνει σύντομα καλά ο γατούλης! Έλα σε επαφή και με το αδεσποτολόγιο (έχουν και facebook), απαντάνε άμεσα. Να σε βοηθήσουν για να γίνει καλά ο Οσάμα.

δυστυχως ο οσαμακος μας δεν αντεξε και εφυγε σημερα το πρωι.το μωρο μας μεχρι και την τελευταια στιγμη ηταν τοσο καθαρος που χτες το βραδυ με οση δυναμη του απεμενε ,τρικλιζωντας πηγε στην αμμο του να τα κανει .σημερα το πρωι εβγαλε ενα κλαμα σαν ανθρωπος ,κοιταγε τη μαμα μου μεσ τα ματια ,εκανε εμετο με λιγο αιμα και εφυγε.αντιο οσαμακο μας ,να ξερεις οτι σ αγαπησαμε ολοι παρα πολυ και θα μας λειψεις ,και παλι συγνωμη που δεν σου σταθηκαμε οπως επρεπε στα τελευταια σου........

Κρίμα το μικρουλι σου....
Ειμαι σιγουρη οτι ενιωσε πολλή αγαπη. Θα κανει παρεα με τα αλλα ζουζουνια που βρισκονται εκει πανω....

Καλό ταξίδι Οσάμα... Και καλή δύναμη Τόνια μου... Μην καταλογίζετε ευθύνες στους εαυτούς, δεν ωφελεί.. Τον αγαπήσατε σαν μέλος της οικογένειάς σας κι έτσι έφυγε... Με την απέραντη αγάπη στην καρδιά του...

Πρόσφατα έχασα την γάτα μου και σε καταλαβαίνω πολύ καλά. Λυπάμαι ειλικρινά. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στη ζωή που μοιραστήκατε και στο ότι προσέφερες αγάπη σε ένα πλάσμα, το έκανες χαρούμενο. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Αν κι εγώ δεν έχω ξεπεράσει ακόμη το σύνδρομο του ότι μπορούσα να κάνω κι αλλά ίσως και καταλαβαίνω, μην το σκεφτεσαι έτσι. Μείνε στο ότι ζήσατε όμορφα μαζί. Λυπαμαι :(

Λυπάμαι πολύ για το γατούλη σας!
Να θυμάστε τις όμορφες στιγμές σας μαζί του και να ξέρετε ότι ήταν τυχερός που είχε δίπλα του ανθρώπους που τον αγάπησαν και τον φρόντισαν.
Καλό σας κουράγιο!

Καλό ταξίδι Οσαμάκο!
Κράτα τις όμορφες στιγμές και τα πόσα σου πρόσφερε και του πρόσφερες!Αυτά μόνο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back