yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
17-05-09
01:07
Γεια σας στη γατοομαδα ενας γατουλης εφερε σε μια εθελοντρια ζωντανο μωρακι πουλακι. Επειδη απο αυτα δεν ξερουμε ρωτησαμε το εκπαζ και μας ειπε τι να σταξουμε μπας και τα καταφερει το εχουμε σε κουβερτα για ζεστη.
Ζητειται φιλοξενεια απο ανθρωπο σχετικο με πουλια στη θεσσαλονικη γιατι η εθελοντρια που το βρηκε δινει παννελαδικες και φιλοξενει και γατακια αρα ειναι πολύ ζορι
Ευχαριστω οποιον προσφερθει
Γατοομαδα Θεσσαλονικης
6979780445 (2-4/22-2300)
Ζητειται φιλοξενεια απο ανθρωπο σχετικο με πουλια στη θεσσαλονικη γιατι η εθελοντρια που το βρηκε δινει παννελαδικες και φιλοξενει και γατακια αρα ειναι πολύ ζορι
Γατοομαδα Θεσσαλονικης
6979780445 (2-4/22-2300)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα.
17-05-09
10:22
Γεια σας στη γατοομαδα ενας γατουλης εφερε σε μια εθελοντρια ζωντανο μωρακι πουλακι. Επειδη απο αυτα δεν ξερουμε ρωτησαμε το εκπαζ και μας ειπε τι να σταξουμε μπας και τα καταφερει το εχουμε σε κουβερτα για ζεστη.
Γατοομαδα Θεσσαλονικης
6979780445 (2-4/22-2300)
Δυστυχώς είμαι Αθήνα κι έτσι δε μπορώ να βοηθήσω.
Yasmin, δώστε μερικές ακόμη πληροφορίες για να ειναι σιγουρος αυτος που θα το πάρει οτι μπορει να βοηθήσει και να μην ταλαιπωρείτε άδικα το μωρό (μπορει να ειναι και μοιραίο)
Ποσο υπολογίζεται οτι ειναι (ημέρες) και τι είδους πουλάκι..σπινος, σπουργίτι..κλπ Το έφερε γατούλης. Δηλ ειναι τραυματισμένο; έχει καποια εκδορά απο τα δοντάκια του γατούλη;
Προς το παρον καντε του φωλίτσα με την κουβέρτα και πάρτε σύριγγα για το τάισμα. Πες μου αν μπορώ έστω και συμβουλευτικά να κάνω κάτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
18-05-09
00:40
Μας ειπαν απο το εκπαζ τα κανουμε ολα καλα παει αλλα ειμαστε ασχετες απο πουλια και δεν ξερουμε τι σοι πραμα ειναι η ποσων ημερων, απλα δεν εχει ακομη παρα χνουδι και δεν ειναι τραυματισμενο. Ο Ωριωνας το εφερε και το διατηρησε σωο.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα.
18-05-09
11:03
Μας ειπαν απο το εκπαζ τα κανουμε ολα καλα παει αλλα ειμαστε ασχετες απο πουλια και δεν ξερουμε τι σοι πραμα ειναι η ποσων ημερων, απλα δεν εχει ακομη παρα χνουδι και δεν ειναι τραυματισμενο. Ο Ωριωνας το εφερε και το διατηρησε σωο.
Γμτ...ειμαι μακριά. Εχω μωρά με χνούδι αυτή την εποχή (καναρινάκια) και θα μπορούσα να το βάλω κι αυτό μαζι...
στη φωλιά..Η μαμά ειναι σούπερ καλή και σίγουρα θα το φρόντιζε πιστεύω.Λογικά πρέπει να ειναι 1 εβδομάδας max.
Cross my fingers...
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
05-06-09
12:11
Γμτ...ειμαι μακριά. Εχω μωρά με χνούδι αυτή την εποχή (καναρινάκια) και θα μπορούσα να το βάλω κι αυτό μαζι...στη φωλιά..Η μαμά ειναι σούπερ καλή και σίγουρα θα το φρόντιζε πιστεύω.
Λογικά πρέπει να ειναι 1 εβδομάδας max.
Cross my fingers...
Jasmin...τι κανει το μωρό; Τα καταφέρατε ;
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
08-06-09
08:25
Ναι,τα κατάφερε;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum