Μόγλης, ένα αυθεντικό τιγράκι χαρίζεται!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Ο Μόγλη είναι ένα υπέροχο αρσενικό τιγράκι 6-7 μηνών. Ζει με μια συμμορία γατιών στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους κινδυνεύοντας από τα αυτοκίνητα. Είναι πανέμορφος και γλυκύτατος, με πανέξυπνα μελαγχολικά ματάκια και κορμάκι αιλουροειδούς. Του πήρε αρκετό καιρό να μας εμπιστευτεί αλλά τώρα θέλει περισσότερο χάδια παρά φαγητό. Έχει πολύ ωραίο χρώμα και ραβδώσεις, είναι παιχνδιάρης και ατρόμητος αφού προσπαθεί να παίξει και με τα σκυλιά που βγάζουν βόλτα στην περιοχή. Στην περοχή όμως εξαφανίζονται τα γατάκια, πέρυσι χάθηκαν 2 σε μια μέρα και πρόσφατα άλλο 1. Δεν ξέρουμε τι απογίνονται, αν ενοχλούνται κάποιοι και τα μεταφέρουν αλλού ή παθαίνουν κάτι. Είναι αποπαρασιτωμένος, εμβολιασμένος και στειρωμένος, με το βιβλιάριο υγείας του. Δεν θέλουμε να εξαφανιστεί κι ο μικρούλης, βοηθήστε να βρει ένα μόνιμο σπίτι μόνο χαρά και απόλαυση θα προσφέρει σε όποιον τον υιοθετήσει! Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 6942067197 ή στο ragia.lia@gmail.com
Charity Registration Number 2157/08

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.504705916243220.1073741826.168053286575153&type=3

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• mogli_150313_1.jpg
    mogli_150313_1.jpg
    7 KB · Εμφανίσεις: 522
  • mogli_1_1.JPG
    mogli_1_1.JPG
    6,1 KB · Εμφανίσεις: 512
  • tigraki_1_1.JPG
    tigraki_1_1.JPG
    6,9 KB · Εμφανίσεις: 509
Μακάρι να βρει σύντομα ένα ζεστό σπίτι που θα του προσφέρει όλη την αγάπη και την φροντίδα που του αξίζει να έχει! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γλύκας!! Μήπως είναι κοντά στη Λ. Αλεξάνδρας;

Βρίσκεται κοντά στο Σύνταγμα :)

Ο μικρούλης περνάει πολύ δύσκολα. Έχει εμφανιστεί εδώ και μερικές μέρες ένας μεγάλος αρσενικός που βρίσκεται σε τρελλό οίστρο κι έχει πάρει όλα τα γατάκια στο κυνήγι! Οι θηλυκές κρύβονται όλη μέρα, ένας άλλος μικρός αρσενικός αστείρωτος εξαφανίστηκε, και τον καημένο τον τιγράκο μας τον έχει βάλει στο μάτι. Ούτε να φάει δεν τον αφήνει, όλο του επιτίθεται...όταν τον πετυχαίνουμε αυτοί που ταϊζουμε, τους χωρίζουμε και προστατεύουμε τον μικρό, αλλά εύχομαι να ξεφεύγει πάντα και να μην του κάνει καμιά ζημιά ο άλλος...:mad:

Πωπω τον καημενουλη, ετσι μου εφυγε και μενα σιγα-σιγα ο Λελος και τωρα ερχεται μια φορα την εβδομαδα για να φαει και να φυγει.:(

Νά'μαι πάλι κι εγώ! Δέστε πως αγκαλιάζω την τσάντα με τα φαγητά να μην μου φύγει...η φίλη μου η Blondie πήγε σε σπιτάκι, εμένα θα μ'αφήσετε έξω στο δρόμο; Είμαι κι εγώ πολύ γλυκούλης κ καλός, κ πανέξυπνος (όπως όλα τα τιγράκια)! :worry:

Συνημμένα

• mogli_10.JPG
    mogli_10.JPG
    30,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • mogli_11.JPG
    mogli_11.JPG
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 50
Νά'μαι πάλι κι εγώ! Δέστε πως αγκαλιάζω την τσάντα με τα φαγητά να μην μου φύγει...η φίλη μου η Blondie πήγε σε σπιτάκι, εμένα θα μ'αφήσετε έξω στο δρόμο; Είμαι κι εγώ πολύ γλυκούλης κ καλός, κ πανέξυπνος (όπως όλα τα τιγράκια)! :worry:
Κούκλε μου εσύ, κούκλε μου... Ψυχάκι μου γλυκό... Με πιάνει το παράπονο κι εμένα μαζί τους... Γλυκάκι όμορφο γρήγορα σε ένα ζεστό σπιτάκι γεμάτο αγάπη...

Καρδούλα μου μικρή, γιατί να ζεις στον δρόμο??
Μακάρι να βρεθεί σύντομα ένα σπιτάκι για σένα!

Αχ μωρέ το καλούλι....τι θλίψη που βγάζει...:redface: :( μακάρι να βρεθεί σύντομα το σπιτάκι σου!!!:)

Εύχομαι σύντομα να βρεις την αγάπη που σου αξίζει μικρό τιγράκι

Ο αγαπούλης έκανε κι εξετάσεις και είναι αρνητικός σε όλες τις 'γατίσιες' αρρώστιες! Αν θέλετε ένα υγιέστατο γατούλη, που θα κάνει παρέα και στα γατάκια σας, ο ακαταμάχητος μικρός τίγρης είναι ιδανικός.

Συνημμένα

• mogli_200411.jpg
    mogli_200411.jpg
    42,2 KB · Εμφανίσεις: 34
Μπράβο στον μικρό Μόγλη!!! τώρα πρέπει να βρει ένα σπιτάκι να περνάει όμορφα!!!:)

Χμμμ...νομίζω ότι είναι πολύ κοντά στο να βρει ένα υπέροχο σπιτάκι! Εύχομαι να πραγματοποιηθεί, γιατί αξίζει πολλά ο μικρούλης ;)

Αυτά είναι υπέροχα νέα!!! άντε με το καλό ο μικρούλης...να βρει τη φωλιά του!!!:)

τέλεια :D ευχομάστε να περνάει καλά με την νέα του οικογένεια :)

Ο μικρούλης φιλοξενείται από μια καλή κοπέλα που τον φροντίζαμε μαζί όταν ήταν στο δρόμο. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την υιοθεσία του, αλλά είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις αν κάποιος ενδιαφέρεται γι'αυτόν. Συμπεριφέρεται πολύ καλά μέσα στο σπίτι, ούτε ζημιές κάνει ούτε τίποτα, είναι πολύ χαδιάρης και του αρέσει η ανθρώπινη παρέα. :)

Ο Μογλάκος, ο μέγας αγαπούλης (βάζει τα χεράκια του δεξιά κι αριστερά από το λαιμό σου όταν τον παίρνεις αγκαλιά, σαν ανθρωπάκι), αύριο φεύγει για το σπιτάκι του! Ευχόμαστε να έχει μια υπέροχη ζωή εκεί που πάει, θα είναι το μόνο γατάκι προς το παρόν κ όλη η προσοχή θα είναι επάνω του :D

Mπράβο Λία!!!!:clapup: υπέροχα νέα για τον μικρούλη!!! να έχει μια όμορφη και καλή ζωή στο σπιτικό του!!:D

Ευχόμαστε να έχει μια υπέροχη ζωή εκεί που πάει, θα είναι το μόνο γατάκι προς το παρόν κ όλη η προσοχή θα είναι επάνω του :D

Δεν του αξίζει τίποτα λιγότερο!! Με το καλό αυτή η όμορφη τιγρόφατσα να γίνει ένας χαρούμενος σπιτόγατος!! :D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back