Θάλεια51699
Νεοφερμένο μέλος
Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
26-07-10
11:36
[FONT="]καλημέρα και από μένα στη πολύ μεγάλη και σημαντική παρέα σας... είμαι η Θάλεια και για αρχή να ευχαριστήσω το site που με βοήθησε με τη Pupshi μας που είναι το καινούργιο μέλος της οικογένειας μας .. ένα μικρό μαύρο "σκουπιδάκι " όπως τη λέω εγώ χαϊδευτηκά γιατί εκεί τη βρήκα !!! προφανώς από τη διάβασα πρέπει να είναι 10ημερών γιατί μόλις χθες ανοίξαμε τα μάτια μας , τρώμε κανονικά με σύριγγα γάλα που προμηθεύτηκα από petshop , κάναμε και κακάκια μας χθές πρώτη φορά (ή ήταν διάρροια και πρέπει να ανησυχήσω?) και κοιμόμαστε πολλές ώρες !! έχω κάποιες ερωτήσεις όμως σαν καινούργια γατομαμά... τώρα που είναι τόσο μικρούλικο κάνει να το παίρνει η κόρη μου αγκαλιά και να το χαϊδεύει? και όσο αφορά την ανάγκη του ,μήπως είναι πολύ μικρό για το βάλω μέσα σε άμμο να την κάνει?[/FONT]
συγγνώμη αν έχουν ξαναειπωθεί οι ερωτήσεις μου και δεν κατάφερα να βρώ τις απαντήσεις!!
[FONT="][/FONT]
συγγνώμη αν έχουν ξαναειπωθεί οι ερωτήσεις μου και δεν κατάφερα να βρώ τις απαντήσεις!!
[FONT="][/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
26-07-10
12:00
Μπράβο που το μαζέψατε το μικράκι!!
Δεν πειράζει να το χαϊδεύετε, ίσα ίσα που έχει ανάγκη την αγκαλιά.
Για την άμμο είναι ακόμα νωρίς. Προς το παρόν, χρειάζεται βοήθεια για να κάνει τις ανάγκες του: μετά από κάθε γεύμα με το μπιμπερό, πρέπει να του τρίβεις μαλακά την κοιλίτσα και τον πωπό με ένα βρεγμένο μπαμπακάκι, μέχρι να κάνει τσίσα και κακά του. Σε λίγο καιρό θα μπορέσει να κάνει και μόνο του και τότε μπορείς ν' αρχίσεις να το βάζεις μέσα στην άμμο αμέσως μετά το φαγητό, τα περισσότερα το πιάνουν το νόημα πολύ γρήγορα.
Δεν πειράζει να το χαϊδεύετε, ίσα ίσα που έχει ανάγκη την αγκαλιά.
Για την άμμο είναι ακόμα νωρίς. Προς το παρόν, χρειάζεται βοήθεια για να κάνει τις ανάγκες του: μετά από κάθε γεύμα με το μπιμπερό, πρέπει να του τρίβεις μαλακά την κοιλίτσα και τον πωπό με ένα βρεγμένο μπαμπακάκι, μέχρι να κάνει τσίσα και κακά του. Σε λίγο καιρό θα μπορέσει να κάνει και μόνο του και τότε μπορείς ν' αρχίσεις να το βάζεις μέσα στην άμμο αμέσως μετά το φαγητό, τα περισσότερα το πιάνουν το νόημα πολύ γρήγορα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια51699
Νεοφερμένο μέλος
Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
26-07-10
12:46
Απάντηση: μόλις ανοίξαμε τα μάτια μας....
ευχαριστώ παρά πολύ aretha !!! και κάτι ακόμα αν γίνεται να μου πείτε ... πρέπει να το έχω σε περιορισμένο χώρο (ας πούμε μέσα στο καλάθι του) ή μπορώ να το αφήνω και στο σπίτι να τριγυρνάει?
[FONT="][/FONT]
ευχαριστώ παρά πολύ aretha !!! και κάτι ακόμα αν γίνεται να μου πείτε ... πρέπει να το έχω σε περιορισμένο χώρο (ας πούμε μέσα στο καλάθι του) ή μπορώ να το αφήνω και στο σπίτι να τριγυρνάει?
[FONT="][/FONT]Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
26-07-10
13:06
Ε, τώρα που είναι τόσο μικρούλι μάλλον καλύτερα να είναι κάπως περιορισμένο (σε ένα δωμάτιο, ας πούμε) πιο πολύ για να μην το πατήσει κανείς κατά λάθος ή για να μη χωθεί κάπου που δεν πρέπει και δεν μπορεί να βγει ή το χάσετε. Όσο μεγαλώνει θα ξεθαρρεύει και γύρω στον ένα-ενάμιση μήνα που θα περπατάει και πιο σταθερά, θα βλέπει καλύτερα και γενικά θα είναι πιο δυνατό, το αφήνετε να εξερευνήσει σιγά-σιγά και το υπόλοιπο σπίτι.
Δείτε αν θέλετε κι εδώ, ένα φυλλάδιο με συμβουλές για αρχάριους γατογονείς.
Δείτε αν θέλετε κι εδώ, ένα φυλλάδιο με συμβουλές για αρχάριους γατογονείς.

Θάλεια51699
Νεοφερμένο μέλος
26-07-10
13:12
αυτό ήθελα ....ευχαριστωωωωωωωωωωώ πολύ πολύ πολύ!! φιλιά θα τα λέμε ....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum