Μόλις γέννησε η γάτα μας που ζει στον κήπο

Την μηνυσούλα του τη χρειαζότανε! Η κακία δεν έχει ηλικία και δεν θα έπρεπε να έχει ελαφρυντικά!!
:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:inlove::inlove::inlove: Τώρα είδα τη φωτο!! Είναι μικροσκοπικά και η μάνα κούκλαααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να σου ζήσουν!! κουκλάκια δείχνουν:up:

Τα γατάκια τώρα, θα τα φροντίζει η μαμά τους κυρίως αλλά έλεγξε τα για ψύλλους, αν έχουνε, μπορείς να τα καθαρίσεις με το ειδικό σπρέυ (frontline). Στις 2,4 και 6 εβδομάδες θα πρέπει να τους δώσετε και μία πάστα για τα παράσιτα του εντέρου (banmith) και όταν με το καλό φτάσουν 45 ημερών να τους κάνετε τα πρώτα τους εμβόλια.
Δεν ψεκάζουμε ποτέ μωρά κάτω από 4 ημερών .Φοράαμε γάντι μίας χρήσης , ρίχνουμε ελάχιστο σπρεύ στο χέρι και το περνάμε ελαφρά πάνω από το σωματάκι τους .Πάστα για παράσιτα δίνουμε μόνο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου τουςμήνα.

επειδή τα μπέρδεψα λίγο στη παράθεση επαναλαμβάνω ότι ο ψεκασμός δεν γινεται πριν γίνουν 4 ημερών κι αυτός όχι απευθείας και πάστα για παράσιτα αφού συμπληρώσουν τον πρώτο μήνα

Nόνη θενκς για τις συμβουλές. Προς το παρόν περιμένω να μεγαλώσουν τα μωρά γιατί είναι μόλις 3 ημερών και δε θέλω να τα πλησιάζω πολύ.
Σήμερα αλλάξαμε την υγρή από την υγρασία κούτα με μια πλαστική και η Ηλέκτρα ζορίστηκε, στο τσακ ήταν να τα μεταφέρει αλλού. Ευτυχώς γρήγορα εξαφανιστήκαμε και μπήκε μέσα στην νέα κούτα και άφησε εκεί και το μωρό που αρχικά είχε πάρει για να το μεταφέρει. Τώρα όλα καλά και δε θα πλησιάζουμε μέχρι να μεγαλώσουν τα μωρά. Την τρομάξαμε μάλλον.
Ψύλλους δεν έχει η Ηλέκτρα γιατί δεν ξύνεται καθόλου, αλλά και που την έχω χαϊδέψει και ψάξει δεν έχω υποπτευθεί κάτι.
Στο μέλλον βέβαια θα φροντίσω.

Καλή τύχη σε όλους σας :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Να σας ζήσουν τα γεννητούρια:up::up:

Αυτό ξαναπέστο! :P

Έχω αρχίσει πάντως να σκέφτομαι σοβαρά ένα από τα μωρά να το πάρω στο σπίτι. Να ζει μαζί μου... Δεν ξέρω θέλω και δε θέλω...

Η Ηλέκτρα άρχισε να κακομαθαίνει, χτες έμεινε νηστική γιατί ξαφνικά δεν της άρεσε η ξηρά τροφή που μέχρι χτες χλαπάκιαζε.
Ούτε οι φρέσκιες σαρδέλες που κάθησε και μαγείρεψε η μαμά μου.
Και το φαντάστηκα. Μόλις της έβαλα λίγη κονσέρβα με ξηρά τροφή τη χλαπάκιασε το άτιμο.

Την πατήσαμε τώρα, γιατί αντε να γυρίσει στις κροκέρες... ΠΑΕΙ πέρασε ανεπιστρεπτί η κροκετο εποχή...

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Προς το παρόν αγόρασα άλλη μάρκα ξηρά τροφή, μπας και...

Αλλά δεν έχω ελπίδες!

Σήμερα παίξαμε κυνηγητό με την Ηλέκτρα και πήγα και είδα και τα μωρά! Άνοιξαν μάτια και έβγαλαν νυχάκια. Αχ δεεεε μπορώωωω

:inlove::inlove:
Αχ βγάλε καμιά φωτό να δούμε βρε Γκλοριάνα!!!!

:inlove::inlove:
Αχ βγάλε καμιά φωτό να δούμε βρε Γκλοριάνα!!!!

Έχω βάλει φωτο στη Gallery, τώρα περιμένω να μεγαλώσουν λίγο να τα ξαναβγάλω!!! :baby:

Τις έχω δει αυτές που είναι σαν μικρά τιγράκια πάνω στη μαμά! Πιο φρέσκιες με ανοιχτά ματάκια παρακαλώ!!:)

Τις έχω δει αυτές που είναι σαν μικρά τιγράκια πάνω στη μαμά! Πιο φρέσκιες με ανοιχτά ματάκια παρακαλώ!!:)

ΕΓΙΝΕ!!! :up:

showimage.php

https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=3058&c=3

Όπως υποσχέθηκα!
15 ημερών!
Τους έφτιαξα ένα νέο μεγαλύτερο σπίτι, γιατί τώρα δεν πολυχωράνε όλοι μαζί. Ελπίζω να τα μεταφέρει η Ηλέκτρα!!!

:inlove::inlove::inlove::inlove: Απίστευτα!
Και ειναι 5 γκρι και ένα πορτοκαλι!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back