Μόλις γέννησε η γάτα μας που ζει στον κήπο

Η υπογραφή μου γιατί δεν φαίνεται???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι τοοοοσο ομορφα!
Σαν ποντικακια ειναι τα γκρι!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Οδηγίες!!!!
Αποφασίσαμε να περιορίσουμε τη γάτα λόγω του κινδύνου της φόλας... Η περίπτωση να μπει σπίτι είναι η λύση απελπισίας και είπαμε να την περιορίσουμε στον ακάλυπτο που βρίσκεται τώρα. Τις έχουμε φτιάξει ένα μεγαλύτερο σπιτάκι (ελπίζω να τα μεταφέρει σύντομα εκεί) καλά προφυλαγμένο και είπαμε αύριο να κλείσουμε με μια λαμαρίνα την έξοδο από τον ακάλυπτο.
Πιστεύετε ότι θα λειτουργήσει? Γιατί έχω την εντύπωση ότι η γάτα θα θέλει να βγει από τον περιορισμένο χώρο... Πως θα καταλάβουμε αν συναινεί ή όχι? Θα της βάλουμε και άμμο στον ακάλυπτο...
Περιμένω τις συμβουλές σας...
Yasmiiiiiiiin!!! Δώσε τα φώτα σου...

Κλείνοντας την έξοδο εισαι σίγουρη οτι δεν μπορεί να βγεί; Ίσως προσπαθήσει να πεταχτεί όταν μπαινοβγαίνετε.
Αν την στειρώσετε δεν θα έχει λογο να κυκλοφορεί και πολύ, αλλά και πάλι, αν έχει μάθει έτσι ποιος ξέρει...
Παρακολουθησετη και θα δείξει πώς παέι το πράγμα.

Κλείνοντας την έξοδο εισαι σίγουρη οτι δεν μπορεί να βγεί; Ίσως προσπαθήσει να πεταχτεί όταν μπαινοβγαίνετε.
Αν την στειρώσετε δεν θα έχει λογο να κυκλοφορεί και πολύ, αλλά και πάλι, αν έχει μάθει έτσι ποιος ξέρει...
Παρακολουθησετη και θα δείξει πώς παέι το πράγμα.

Εγώ φοβάμαι ότι επειδή έχει μάθει να γυρίζει είναι δύσκολο να δεχτεί τον περιορισμό. Ίσως το ίδιο και να ισχύει αν τη βάλουμε μέσα στο σπίτι. Απλά η οικογένεια δεν είναι σύμφωνη με κάτι τέτοιο, εγώ δε μπορώ να αναλάβω την πρωτοβουλία να την περιορίσω στο σπίτι μου γιατί λείπω τις περισσότερες ώρες, όποτε είναι μια κάποια προσπάθεια για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της φόλας...

Αααα κάτι άλλο που προέκυψε. Η μάνα μου είχε τη φαεινή ιδέα να βγάλει ένα τσιμπούρι που βρήκε στο πορτοκαλί γατάκι. Ξέρω ότι είναι λάθος να βγαίνουν έτσι τα τσιμπούρια. Τι πρέπει να κάνουμε τώρα?

Το άλλο έξυπνο της μάνας μου? Έβγαλε την κούτα με τα μωρά από τη θέση της και τα έβαλε στο ήλιο να λιαστούν!

Ε Λ Ε Ο Σ!!! :mad:

Ωχ, οχι, στον ήλιο δεν κάνει απο οσο ξέρω.
Για το τσιμπούρι μην τρελαίνεσαι πολύ. Οταν βρήκα το Ραουλίνο ειχε ένα στο αυτί του. (Ήταν παχουλος αλλα ΥΠΕΡ-βρώμικος και μεσα στους ψύλλους). Κι εγώ έτσι το τράβηξα και δεν έπαθε κάτι. Του είχε μείνει ένα μικρό σημαδάκι για λίγο καιρό και μετά ΟΚ.
Παρά να του πίνει το αίμα του μικρού, καλύτερα που το βγάλατε απότομα.

Ωχ, οχι, στον ήλιο δεν κάνει απο οσο ξέρω.
Για το τσιμπούρι μην τρελαίνεσαι πολύ. Οταν βρήκα το Ραουλίνο ειχε ένα στο αυτί του. (Ήταν παχουλος αλλα ΥΠΕΡ-βρώμικος και μεσα στους ψύλλους). Κι εγώ έτσι το τράβηξα και δεν έπαθε κάτι. Του είχε μείνει ένα μικρό σημαδάκι για λίγο καιρό και μετά ΟΚ.
Παρά να του πίνει το αίμα του μικρού, καλύτερα που το βγάλατε απότομα.

Λες ε?

Καλά όταν λέμε ήλιο μη νομίζεις, ήλιος με δόντια. Ελπίζω να μην το ξανακάνει την έβρισα. Να έχουμε καμιά ηλίαση!
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ?
Μόνο όταν είπα να τη βάλουμε τη γάτα μεσ' το σπίτι ΟΥΡΛΙΑΖΕ: ΟΟΟΟΧΙ

Κλασικές μανάδες! Εμένα δε δέχεται δεύτερο ζώο στο σπίτι, εκτός σπιτιού όμως στο εξοχικό έχει αναλάβει όλα τα σκυλιά και γατιά! Τώρα γέννησαν 2 σκύλες από 5-6 η καθεμία και με παρακαλάει να της αγοράσω φθηνή τροφή από Αθήνα γιατί έχει ξεπαραδιαστεί με το σούπερ-μάρκετ της επαρχίας! Τι να πει κανείς?:D Αύριο λοιπόν δρομολόγιο και σε κανά μήνα στειρώσεις γιατί δεν πάει άλλο...

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ τις έχω φτιάξει ένα τεράστιο ζεστό σπιτάκι, δεν μεταφέρει τα μωρά της εκεί, και τα έχει στριμωγμένα στην κούτα και είναι όλοι ο ένας πάνω στον άλλο.

Να επιχειρήσω να τα βάλω μέσα στο σπιτάκι εγώ? Φοβάμαι μην τρομάξει και τα μεταφέρει αλλού...

Πιθανώς της μυρίζει σπίτι αυτό που είναι ήδη μέσα.
Και μάλλον διαφωνεί με το "τεράστιο". Από ότι έχω καταλάβει τους αρέσει να στριμώχνονται. Ο γατούλης μου πάει και κοιμάται σε κούτες που "ξεχειλίζει" από μέσα. Άσε που αν ειναι το ένα πάνω στο άλλο ζεσταίνονται.
Θα έλεγα μην της τα μεταφέρεις... Παίζει να βάλεις την κούτα μέσα στο σπιτάκι;

Πιθανώς της μυρίζει σπίτι αυτό που είναι ήδη μέσα.
Και μάλλον διαφωνεί με το "τεράστιο". Από ότι έχω καταλάβει τους αρέσει να στριμώχνονται. Ο γατούλης μου πάει και κοιμάται σε κούτες που "ξεχειλίζει" από μέσα. Άσε που αν ειναι το ένα πάνω στο άλλο ζεσταίνονται.
Θα έλεγα μην της τα μεταφέρεις... Παίζει να βάλεις την κούτα μέσα στο σπιτάκι;

Μπαίνει άνετα η κούτα στο σπιτάκι, και θα είναι πιο ζεστά, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το κάνω... μήπως δεν της αρέσει και τελικά το στριμωξίδι το γουστάρει. Είναι τρελή η γάτα!!! Περίπτωση... :lol:

Δοκίμασε την κούτα στο σπιτάκι προς το παρόν προτείνω. Ναι, σίγουρο πράγμα, τους αρέσει να στριμώχνονται! Θαλπωρή και ζέστη!

Δοκίμασε την κούτα στο σπιτάκι προς το παρόν προτείνω. Ναι, σίγουρο πράγμα, τους αρέσει να στριμώχνονται! Θαλπωρή και ζέστη!

ΛΕς? Αύριο με το φως της μέρας...

Drusilia η συμβουλή τέθηκε σε εφαρμογή. Ούτε που την ένιαξε αμέσως συμφώνησε και η Ηλέκτρα και τώρα άκου το φοβερό: είναι και οι 7 μέσα στο σπιτάκι μαζί με την κούτα. Φοβερό? Θέατρο του παραλόγου είμαστε, Ιονέσκο ένα πράμα.
Η Ηλέκτρα έχει αρχίσει να παχαίνει, τρώει 3 φορές τη μέρα, το 2ο γεύμα της είναι μαγειρεμένο φαγάκι, καθώς και τα μωρά που έχουν γίνει μπογαλάκια!!!
Νομίζω ότι προστατεύονται πλέον από το κρύο, ε?

Κλασικά πράγματα... έλεγα σε άλλο θέμα πώς η καινούρια μόδα για το Ραούλ ειναι να κοιμάτια σε ένα μικρό κουτί του άμαζον το οποίο έκανα το λάθος να αφήσω 1 μέρα πριν πετάξω. Ξεχειλίζει απο μέσα γιατι ειναι και τροφαντός...

Ωραια με το σπιτάκι, ειναι 2 σε ένα, και στριμώχνονται οπως θέλουν και προστατεύονται καλύτερα! :up:

Τελικά κατάφερες να την περιορίσεις στην αυλή την Ηλέκτρα όπως έλεγες;

Κλασικά πράγματα... έλεγα σε άλλο θέμα πώς η καινούρια μόδα για το Ραούλ ειναι να κοιμάτια σε ένα μικρό κουτί του άμαζον το οποίο έκανα το λάθος να αφήσω 1 μέρα πριν πετάξω. Ξεχειλίζει απο μέσα γιατι ειναι και τροφαντός...

Ωραια με το σπιτάκι, ειναι 2 σε ένα, και στριμώχνονται οπως θέλουν και προστατεύονται καλύτερα! :up:

Τελικά κατάφερες να την περιορίσεις στην αυλή την Ηλέκτρα όπως έλεγες;

Δυστυχώς όχι. Όποτε θέλει βρίσκει τρόπο και βγαίνει. Οπότε απορρίφθηκε η ιδέα. Το θετικό όμως είναι ότι πλέον δεν απομακρύνεται, γιατί τρώει και συνεχώς οπότε δεν έχει νόημα να αφήσει τα μωρά της αρκετή ώρα.

Πάλι καλά, όσο πιο χορτάτη είναι τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να φάει κάτι που δεν πρέπει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back