Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και υπερεκτιμήσαμε την ανοχή της Ηλέκτρας...
Τα μετέφερε ΟΛΑ τα μωρά... Πρέπει να τα έχει πάει στο υπόγειο του γείτονα που έχει ανοιχτό το παράθυρο και τη βλέπαμε να πηγαινοέρχεται...
Ήτανε λάθος η μετακίνηση. Ευτυχώς ο γείτονας είναι ζωόφιλος...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Μήπως το έκανε έτσι κι αλλιώς λόγω κρύου;; Μην ανησυχείς οταν θα τα κυκλοφορεί θα τα φέρει πίσω απαυθείας στην αυλή σου. Αλλά ο γείτονας τι λεέι για αυτο, θα την αφήσει να τα έχει εκει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωχ πακέτο... Και τώρα;;
Μήπως το έκανε έτσι κι αλλιώς λόγω κρύου;; Μην ανησυχείς οταν θα τα κυκλοφορεί θα τα φέρει πίσω απαυθείας στην αυλή σου. Αλλά ο γείτονας τι λεέι για αυτο, θα την αφήσει να τα έχει εκει;
Όπως το λες, πρέπει να τα μετέφερε για μεγαλύτερη απομόνωση-ησυχία και μάλλον ζέστη.
Όταν πρέπει να φάνε θα μας έρθουν πακέτο, I know...
Ελπίζω ο γείτονας να μην τα διώξει, εξάλλου θα τον ενημερώσει αν γίνει κάτι η μάνα μου. Είναι φιλόζωος, έχουν ξαναγεννήσει εκεί γατιά και δεν τα πείραξε. Έχει 3 σκυλιά. Αυτός είναι των σκύλων...
Αν έτσι νιώθει καλύτερα η Ηλέκτρα δε με νιάζει. Εξάλλου θα είναι απασχολημένη με τις διαδρομές τώρα και δε θα σουρτουκιεύει, οπότε δεν έχουν μεγάλο κίνδυνο φόλλας...
drusilia
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
στο λεω γιατι τωρα που ειναι μικρα θα εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να τα δωσεις (2μηνων και μετα).
ο διπλανος μας στη Γλυφαδα ειχε 35 γατες στην αυλη και μεσα σε 1 μηνα του εμεινε μια απο φολες,ηταν φοβερο,μετα μολις πεθανε και η τελευταια,αρρωστησε και μπηκε νοσοκομειο,μετα απο λιγο πεθανε.συμπτωση???δεν ξερω,παντως ειχα παρα πολυ στεναχωρηθει...
το καλο ηταν βεβαια οτι βρηκα ποιος τις εβαζε αλλα ηταν αργα,ειχαν πεθανει ολες.πηγε η μαμα(τοτε εγω ημουν 15 χρονων,δεν ηξερα πολλα) που τους
απειλησε και σταματησαν,αλλα τι να το κανεις τωρα,ολες ειχαν πεθανει....
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
παντως gloriana,θα σου ελεγα να βαλεις αγγελια για τα γατακια τωρα που ειναι μικρα ακομη και να τα δωσεις για μεσα στο σπιτι,γιατι αφου εχεις προβλημα με φολες δεν θα αργησει να γινει παλι καμια στραβη.
στο λεω γιατι τωρα που ειναι μικρα θα εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να τα δωσεις (2μηνων και μετα).
ο διπλανος μας στη Γλυφαδα ειχε 35 γατες στην αυλη και μεσα σε 1 μηνα του εμεινε μια απο φολες,ηταν φοβερο,μετα μολις πεθανε και η τελευταια,αρρωστησε και μπηκε νοσοκομειο,μετα απο λιγο πεθανε.συμπτωση???δεν ξερω,παντως ειχα παρα πολυ στεναχωρηθει...
το καλο ηταν βεβαια οτι βρηκα ποιος τις εβαζε αλλα ηταν αργα,ειχαν πεθανει ολες.πηγε η μαμα(τοτε εγω ημουν 15 χρονων,δεν ηξερα πολλα) που τους
απειλησε και σταματησαν,αλλα τι να το κανεις τωρα,ολες ειχαν πεθανει....
Από τώρα αγγελία ε? Οκ, ευτυχώς έβγαλα φωτο...
aretha
Περιβόητο μέλος
Μπορεί και να μη φταίει το ότι τα μετακινήσατε. Τα αιλουροειδή όταν είναι σε άγρια κατάσταση μεταφέρουν έτσι κι αλλιώς τα μικρά τους 2-3 φορές ή και περισσότερες, για να μην τα "σταμπάρουν" αρπακτικά και κυνηγοί. Είναι στο ένστικτό τους δηλαδή η αλλαγή φωλιάς, δεν είναι απαραίτητο να συντρέχει κάποιος λόγος.Δυστυχώς αποδείχτηκε κακή ιδέα να μεταφέρουμε τα μωρά σε καλύτερο και πιο ζεστό μέρος...
Και υπερεκτιμήσαμε την ανοχή της Ηλέκτρας...
Τα μετέφερε ΟΛΑ τα μωρά...

Πάλι καλά που ήταν τυχερή η Ηλέκτρα και πέτυχε τον φιλόζωο γείτονα!

Κατά τα άλλα, συμφωνώ με την Αγγελική, καλύτερα να δρομολογήσεις από τώρα τις διαδικασίες της υιοθεσίας γιατί μετά σφίγγουν τα πράγματα.

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά ήδη από τα 6 έχω κανονίσει να τα δώσω σε φίλους. Παιδιά δε λέει βάλω αγγελία από τώρα που δεν ξέρω που είναι καν τα μωρά και πότε θα μου τα φέρει η Ηλέκτρα.
Όταν έρθουν με το καλό μπορώ να τα φιλοξενήσω στην αυλή και ένα και 2 μήνες και να βάλω τότε αγγελία.
Μιλάμε για 3 εβδομάδων μωρά...
aretha
Περιβόητο μέλος
Έχε υπόψη σου πάντως, ότι γατάκια μεγαλύτερα από 2-3 μηνών δίνονται πολύ πιο δύσκολα, δυστυχώς...Όταν έρθουν με το καλό μπορώ να τα φιλοξενήσω στην αυλή και ένα και 2 μήνες και να βάλω τότε αγγελία.
Μιλάμε για 3 εβδομάδων μωρά...

Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης σήμερα βάζοντας φαί σε μια χλιμιντρίζουσα Ηλέκτρα διαπίστωσα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΠΑΧΥΝΕΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΕΜΠΕ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ και αναπόλησα τις ήσυχες μέρες του Αυγούστου που μου ήρθε ωσάν ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ, ένας σκελετός...
Είμαι χαρούμενη...

drusilia
Διάσημο μέλος
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι γατούλα ειναι αυτή που θα φιλοξενήσεις;;
Δεν έχω ακόμα ιδέα... Μόνο ότι είναι λευκή και φοβισμένη! Ελπίζω να τη βοηθήσω ουσιαστικά...
drusilia
Διάσημο μέλος
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σίγουρα θα βοηθήσεις, δεν υπάρχει αμφιβολία! Θα την έχεις μέσα; Λές να στραβώσει η Ηλέκτρα;
Εννοείται ότι θα την έχω μέσα και ελπιζω να κοιμόμαστε και αγκαλιά.
Σιγά μη πάρει χαμπάρι τίποτα η Ηλέκτρα.
Σήμερα πάντως ανέβηκε μέχρι το 2ο όροφο η δικιά μου μπήκε μέσα στο σπίτι και το εξερεύνησε. Της είπα: "Ντιπ για ντιπ χαζή είσαι, αν δεν τα μετέφερες τα γατιά θα σας ανέβαζα εδώ πάνω". Αλλά μάλλον βαρέθηκε με την αναποφασιστικότητά μου και είπε να πάρει εκείνη μια πρωτοβουλία.
Όταν με το καλό τη στειρώσω θα την ανεβάσω μάλλον μόνιμα πάνω μαζί με ένα μωρό της. Ελπίζω δηλαδή να το δεχτεί...
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σίγουρα θα βοηθήσεις, δεν υπάρχει αμφιβολία! Θα την έχεις μέσα; Λές να στραβώσει η Ηλέκτρα;
Εννοείται ότι θα την έχω μέσα και ελπιζω να κοιμόμαστε και αγκαλιά.
Σιγά μη πάρει χαμπάρι τίποτα η Ηλέκτρα.
Σήμερα πάντως ανέβηκε μέχρι το 2ο όροφο η δικιά μου μπήκε μέσα στο σπίτι και το εξερεύνησε. Της είπα: "Ντιπ για ντιπ χαζή είσαι, αν δεν τα μετέφερες τα γατιά θα σας ανέβαζα εδώ πάνω". Αλλά μάλλον βαρέθηκε με την αναποφασιστικότητά μου και είπε να πάρει εκείνη μια πρωτοβουλία.
Όταν με το καλό τη στειρώσω θα την ανεβάσω μάλλον μόνιμα πάνω μαζί με ένα μωρό της. Ελπίζω δηλαδή να το δεχτεί...
υγ. σήμερα επίσης παρατήρησα ότι η Ηλέκτρα έχει ΠΑΧΥΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ... Μήπως να της μειώσουμε λίγο το φαϊ? ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΩΕΙ...
drusilia
Διάσημο μέλος
Πώς να μην παχύνει η Ηλέκτρα που την έχεις χαιδεμένη; Και την παρακαλάς την κυρία να σε τιμήσει με το να μπει στο σπίτι! Αρχόντισσα!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ ευχαριστουμε που θα φιλοξενησεις τη γατουλα.. καλου κακου ελενξε μηοππως η ηλεκτρα εχει ξαναμεινει εγγυος η βαλε μια φωτο να δουμε ποσο παχυνε και τωρα με το κρυο προφυλαξε τα οσο μπορεις
ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ! Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ!!!
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool