Μόλις γέννησε η γάτα μας που ζει στον κήπο

Ειναι καλος ο γειτονας???
μη τρελαινεσαι εαν ειναι εγγυος παλι θα την πας για στειρωση αυτη τη φορα αναγκαστικα αλλο 6 γατακια κι αλλο δωδεκα , εννοειται αφου τα θρεψει πρωτα αυτα αν και δε σταματαει το γαλα μετα ξερεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι καλος ο γειτονας???
μη τρελαινεσαι εαν ειναι εγγυος παλι θα την πας για στειρωση αυτη τη φορα αναγκαστικα αλλο 6 γατακια κι αλλο δωδεκα , εννοειται αφου τα θρεψει πρωτα αυτα αν και δε σταματαει το γαλα μετα ξερεις

Μωρέ ο γείτονας έιναι φιλόζωος και κάθε φορά που μια γάτα γεννάει εκεί την προσέχει, και παίρνει και κανα2 στο μαγαζί του, έχει και 3 σκυλιά (δεμενα).

Τώρα που τρελάθηκα μου λες να μην τρελαίνομαι? Ένα τσούρμο γατιά στον κήπο, φόλες δεξιά- αριστερά, κονσέρβες, ξηρά τροφή με τις κούτες... Μια ιδανικά πλασμένη εικόοοοονα!

Για στείρωση το είχα στο πρόγραμμα αλλά μου είχαν πει αφού πρώτα απογαλακτιστούν τα μωρά. Αλλά έχω μπερδευτεί. ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΓΑΤΑ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ? Τι μου λέει ότι δε θα ξαναμείνει έγκυος? Πως θα το προλάβω το κακό, τη στιγμή που θηλάζει? Όταν μου ρθε τον Αύγουστο είχε πάλι γεννήσει. ΤΙ ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΛΕ? ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ, ΕΧΑΣΑ ΠΑΑΑΑΣΑ ΙΔΕΑΑΑΑΑ! :P

υγ. όταν λες στείρωση εννοούμε... και έκτρωση με τις παρούσες συνθήκες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν είναι έγκυος και είναι στην αρχή της εγκυμοσύνης μπορεί να γίνει και έκτρωση χωρίς να κινδυνεύσει η γατα. Είναι εφικτό να την πας σε κτηνίατρο;

Ε τι να κανουμε αυτες οι τιγρε γκρι ειναι πολυ θερμοαιμες πηγαινετην στο Νικο για στειρωση μολις ξεπεταχτουνε τα μικρα.

Μ'αρέσει γιατί λέμε τα ίδια και τα ίδια! :)
Περιμένω πως και πως να φέρει τα μωρά να αρχίσουν να τρώνε, να τα μπουζουριάσω μέσα στο σπίτι και να την πάω για εγχείρηση.
Όλα υπό έλεγχο. Ακόμα και το μαγειρεμένο φαγητό που της δίνω το κάνω νιανιά για να μη μπορεί να το μεταφέρει στα μωρά και έτσι να τα φέρει...

Δε θα με ρωτήσετε για την Bia, την λευκούλα γατούλα που φιλοξενώ?

Οπ σοβαρα α τι κανει η βια?:)

Πες μας, μην μας κρατάς σε αγωνία! :)

Καλά είναι, τρώει πίνει, χ*****, αλλά φοβάται πάαααρα πολύ. Δε μ' αφήνει να την αγγίξω, αλλά έρχεται και κοιμάται το βράδυ στο κρεβάτι μου. Καλό σημάδι αυτό.
Πρέπει δε να κατουράει στη ντουζιέρα-το άτιμο-γιατί βλέπω την άμμο της να μην βρέχεται. Έχει και γούστο το άτιμο! Χαχαχαχα.

Ελπίζω να την βοηθήσω να ανακτήσει την χαμένη της αυτοπεποίθιηση. Πάντως μπάνιο κάνει συνέχεια τον εαυτό της!!!

:lol:
Σε φοβάται και μετά έρχεται και κοιμάται μαζί σου; "Απο μακριά, αλλά μην χάσω και την πολυτέλεια!"
Τι παρελθον εχει το γατάκι αυτο;

:lol:
Σε φοβάται και μετά έρχεται και κοιμάται μαζί σου; "Απο μακριά, αλλά μην χάσω και την πολυτέλεια!"
Τι παρελθον εχει το γατάκι αυτο;

Μωρέ είναι βασανισμένο στους δρόμους. Το θέμα είναι να το κάνυομε τίγρη, χαχαχαχα.

Ε αμα κοιμάται στο κρεβάτι σου θα ηρεμίσει γρήγορα πιστεύω.

Ε αμα κοιμάται στο κρεβάτι σου θα ηρεμίσει γρήγορα πιστεύω.

Σήμερα κάθισε δίπλα μου και στο σαλόνι! Αφού πλύθηκε 1 ώρα (έλεος δηλαδή) μετά μου έκανε τουμπίτσες.

Φυσικά, με φτύνει εντελώς και φαίνεται να απολαμβάνει τη μοναξιά της. Και ΤΙ δεν της έχω κάνει για να έρθει στο γραφείο μου να μου κάνει παρέα! Τίποοοοοοτα! Είναι αραχτή στο κρεβάτι μου!!!!

Δε θα αντέξω και άλλη απόρριψη! :P

Βια? η .. Φοβια??

Ειναι μια αρχόντισσα βρε Γκλοριάνα, δεντο έχεις καταλάβει; Βάλτης καμια δερμάτινη πολυθρόνα στο γραφείο και το συζητάμε....

Ειναι μια αρχόντισσα βρε Γκλοριάνα, δεντο έχεις καταλάβει; Βάλτης καμια δερμάτινη πολυθρόνα στο γραφείο και το συζητάμε....

Είμαι ευτυχισμένη! Χθες το βράδυ στην tv ξάπλωσε δίπλα μου αι τη χάαααααιδευα για ώρεεεεες!

Αχουτό μου!

Το βράδυ κοιμήθηκε στην πολυθρόνα (το άρχόντισα που λέμεεεε) απέναντι μου από το κρεβάτι και μάλιστα το άτιμο πήρε και έβαλε από κάτω το μπλουζάκι μου...

Ααααχ δε μπορώωωωωωωωω!!! :inlove:

Σε εξημέρωσε βλέπω πλήρως. ;)
Πολύ καλά νέα λοιπόν, η αγαπητή Βία προφανώς περίμενε το κατάλληλο σπίτι να εκδηλώσει την αριστοκρατική της καταγωγή.
Καμιά φωτογραφία θα μας δείξεις; Είμαι πολύ περίεργη...

Σε εξημέρωσε βλέπω πλήρως. ;)
Πολύ καλά νέα λοιπόν, η αγαπητή Βία προφανώς περίμενε το κατάλληλο σπίτι να εκδηλώσει την αριστοκρατική της καταγωγή.
Καμιά φωτογραφία θα μας δείξεις; Είμαι πολύ περίεργη...

Είναι Μπία, καλέ όχι Βία! Χαχαχαχαχα
Φωτος της θα δείς κάνοντας κλικ στο ΟΙ ΦΩΤΟΣ ΜΑΣ!

Την απαθανάτισα.

Πραγματική αριστοκράτισσα η Μπία:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back