Μόλις γέννησε η γάτα μας που ζει στον κήπο

Το Βία, απο Φοβία μου άρεσε πιο πολύ!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι εμφανώς αριστοκράτισσα βρε Γκλοριάνα, φαίνεται αυτό με τη μια, απο το χρώμα το στυλ και το ύφος.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Θεα η Μπια!!!! Τα μικρα τι κανουν???Πηγες καθόλου να τα δείς?

Καλημέρα! Θεα η Μπια!!!! Τα μικρα τι κανουν???Πηγες καθόλου να τα δείς?

Δεν έχω πρόσβαση στα μωρά... αναμένω να τα φέρει!!!

Πολύ όμορφη η Μπία!!!!:):):)

Χμμμ προσεξε κακομοιρουλα μου γιατι οι αντιδρασεις σου ειναι σαν να ειναι δικη σου κι οχι σαν να την φιλοξενεις απλα.. απαξ και εβαλες το οι φωτο μας αποκαλυφθηκες.. καναμε τσισακια.. φαγαμε... πως θα την αποχωριστεις με τετοια συναισθηματικη επενδυση?? το χεις σκεφτει?Τη βλεπω να στρογγυλοκαθεται και να μη το κουναει ρουπι!

:hmm::hmm: Αυτο ειναι ενα θεματακι.....
Παντως ειναι ομορφη, πραγματικα!!! :)

Ναι... χμ... Το κακό μου είναι με τα ζωντανά δένομαι πολύ. Ήθελα τόσο πολυ να την κάνω να ξεφοβηθεί...
Έχουμε προχωρήσει αρκετά! Χθες σκοτώσαμε ένα κουκλάκι και τρέξαμε!!!
Η Bia μαθαίνω θα πάει Γερμανία και απ' ότ κατάλαβα αυτός που θα την πάρει τη θέλει σα τρελός.
Από την άλλη έχω την Ηλέκτρα, που μετά τη στείρωση σκέφτομαι σοβαρά να τη βάλω στο σπίτι, αν το θέλει. Το θέμα βέβαια είναι οτι θα πρέπει να κρατήσω και ένα μωρό της. Άλλο ένα γατί, άλλο 2...
Η ουσία είναι μια. Επειδή λείπω και ταξιδεύω πολύ συχνά θεωρώ ότι ένα ζωντανό θα υπέφερε στο σπίτι μου. Είναι δέσμευση όπως και να το κάνεις. Γι' αυτό δεν έχω πάρει μετά τον Πελοπίδα κάποιο γατάκι...

Μπα, το ενα απο τα 2 δεν έχουν ιδιαίτερη διαφορά πιστεύω αν τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους.
και έχω δει φοβερό δέσιμο μαμάς με γιο. Ήταν ζωάκια που μέναν και μέσα και έξω απο το σπίτι, μη στειρωμένα, και για μια περίοδο που έλειπε η μαμά, είχε χαθεί, γύρισε ο γάτος δεν την βρήκε, και μετά δεν ξανα γύρισε ποτέ...

Nαι ναι βλεπω βλεπω πως υποφερι η Βιαμπιαχεχεχε δεν βλεπεισ ποσο σπαραζει στο κλαμα? ποσο κακοποιημενη ειναι? χαχαχα μωρε εσενα το γατι που θα παρεισ θα υποφερει? τι λετε καλε αφου τα εχεισ μη σταξει και μη βρεξει μαλλον εσυ θα υποφερεισ οταν θα λειπεισ και θα γυριζεις γρηγορα γρηγορα στο σπιτι χεχεχε

Nαι ναι βλεπω βλεπω πως υποφερι η Βιαμπιαχεχεχε δεν βλεπεισ ποσο σπαραζει στο κλαμα? ποσο κακοποιημενη ειναι? χαχαχα μωρε εσενα το γατι που θα παρεισ θα υποφερει? τι λετε καλε αφου τα εχεισ μη σταξει και μη βρεξει μαλλον εσυ θα υποφερεισ οταν θα λειπεισ και θα γυριζεις γρηγορα γρηγορα στο σπιτι χεχεχε

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

Θα φύγω για 2 μέρες Καβάλα και σκέφτομαι πως θα αφήσω τη Μπία μόνη της... Χάλιααααα

:D ωρε εσυ εισαι ηδη γατομαμα

Και επίσης ανήκω στην κατηγορία 1 γατόφιλου. Μεσ' το άγχος! Γιατί δεν κατούρησε το γατί, γιατί έβηξε το γατί, γιατί νιαούρισε το γατί, κλπ...

Ρε δεν είμαι εγώ για γάτες... Ο αγχωτικός άνθρωπος!!!

Και πάνω που λέγαμε με τη μάνα μου τι έγιναν τα μωρά της Ηλέκτρας, τσουπ μας φέρνει το ένα σήμερα το βράδυ!
Παιδιά δεν έχω δει πιο όμορφο πλασματάκι στη ζωή μου όλη! ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΙ, ΕΝΑ ΜΠΙΜΠΕΛΟ!
Τώρα είναι 1,5 περίπου μήνα τα μωρά της. Το βάλαμε στο σπιτάκι που της φτιάξαμε και ελπίζουμε να μας φέρει και τ'αλλα!
Η έρμη ψάχνει να μας τα βάλει στο υπόγειο, αλλά οι γονείς μου είναι ανένδοτοι! Αχ αν ήταν το οίκημα όλο δικό μου θα την είχα βασίλισσα!
Τι να κάνω? Να τους αγοράσω κοσνέρβες και ξηρά τρ. για γατάκια?

Περίμενω οδηγίες για την πρωτάρα... γιαγιάααα!

Άλλα δυο έχει φέρει και το πρωί θα τα δω όλα προφανώς.
άντε καλώς τα δέχτηκα!!!

καλως τα δεχθηκες τα μωρουλια:).Ναι μπορεις να τουσ βαλεισ κονσερβακια και ξηρα τροφη kitten αλλα και για την ιδια γιατι φανταζομαι οτι ακομα τα θηλαζει.Θα γηνεις μια χαζογιαγια:up:

Καλώς τα δέχτηκες, Gloriana!!!! :):):)

Αν μπορείς, βάλε φωτό να τα δούμε τώρα που μεγάλωσαν!!!

Καλέ να σας ζήσουν!!!:up::up:

Καλως τα δεχτηκες, πραγματικα!!! :up::up::):)
Ειδες η γατουλα;;;; Τα εφερε..... :inlove::inlove::inlove:
Να ειναι καλα!!!!

Αμα αρχισουν νατρωνε μονα τους καλο ειναι οι πρωτες κονσερβες να ειναι i/D hills αποτρεπουν την διαρροια αν και συνηθως τα γατακια που εχουν φαει πολυ απο το γαλα της μανας εχουν γερες αμυνας κι εχω δει να τρωνε κροκεττα κιττεν κατευθειαν πολλα. Η δε μανα αφου θηλαζει εχει κι αυτη αναγκη απο καλη κονσερβα και κροκετα για γατακια πλουσια και θρεπτικη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back