Μόλις γέννησε η γάτα μας που ζει στον κήπο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τους βάλω κάπου άμμο? (Τρελό γέλιο)
Επίσης επειδή τους βάζω ξηρά τροφή για γατάκια και τρώνε, να τους βάλω κάπου νεράκι?
Οπωσδήποτε να τους βάλεις, και άμμο (που θα θέλει καθάρισμα τουλάχιστον 1-2 φορές την ημέρα με τόσα γατάκια) και νερό, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ μια που τρώνε ξηρά τροφή. Για την άμμο, βρες ένα σχετικά ρηχό δοχείο, για να μπορούν να μπαινοβγαίνουν εύκολα τώρα που είναι μικρά. Το νεράκι, αν το βάλεις κάπου κοντά στην τροφή τους (όχι ακριβώς δίπλα, για να μη λερώνεται και να μην τους μυρίζει) θα το βρουν σίγουρα! Προσοχή, η άμμος να είναι όσο πιο μακριά γίνεται από την τροφή και το νερό τους γιατί αλλιώς δε θα πηγαίνουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και είμαι τόσο γκαντέμω που μου τελείωσε η άμμος!
Πανεράκι ρηχό έχω.
Από Δευτέρα...
θενκς για τις οδηγίες!!!

Έχω νέα!
Έδωσα τον κούκλο τον πορτοκαλί εκεί που τον είχα υποσχεθεί! Τον μετέφερα και ήταν ήρεμος. Είναι εκεί και πλένεται τώρα! Και το όνομα αυτού ΠΡΕΣΤΟ!
Χαχαχαχα.
Πήρα και άμμο και την έβαλα μακριά τους. Ελπίζω να πηγαίνουν εκεί, γιατί το σπίτι τους θα γίνει (κόπρος του Αυγεία).
Μπορώ να επιχειρήσω να καθαρίσω το σπιτάκι τους και να βγάλω την κατουρημένη βελέντσα? Ή θα τους αναστατώσω?

Καλο θα ήταν να καθαρίσεις κατά την άποψή μου, σίγουρα δεν θα τους αρέσει και τόσο να κάθονται και να βρωμάει τουαλέτα! :)
Ταχύτατη υιοθεσία πάντως. Η Ηλέκτρα πώς το πήρε;

Καλο θα ήταν να καθαρίσεις κατά την άποψή μου, σίγουρα δεν θα τους αρέσει και τόσο να κάθονται και να βρωμάει τουαλέτα! :)
Ταχύτατη υιοθεσία πάντως. Η Ηλέκτρα πώς το πήρε;

Η Ηλέκτρα δεν το πήρε χαμπάρι έχει αλλά 4! Δεν το είδε που το πήραμε φυσικά...
Εκτός αν αρχίσει να το ψάχνει...

Μα καλά, της λείπει ενα και δεν προβληματίζεται;!

Θα πάω σε λίγο να την ταϊσω και θα δω!

Μπααααα... χαμπάρι! Έφαγε, χουρχούριζε! ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΑΝΑ!
Είμαστε σουλέω οικογένεια βιολί! Το άλλο το γατί στο καινούργιο σπίτι προσαρμόστηκε πΛΗΡΩΣ. Ούτε κλάμα ούτε τίποτα!

Τρώνε δε τα μωρα από γιουβαρλάκια ως ζουμί με μπουκίτσες ψωμί από γαρίδες!

Μόλις έβαλα άμμο πήγανε εκεί κατευθείαν.

Καθαρίσαμε και το χώρο. Μοσχομυρίζει τώρα!!!

Αντε αντε εμπειριες...:D

Σήμερα φεύγει η Μπία μου από το σπίτι και αύριο πάει Γερμανία...
Νιώθω χάλια!!! :(

Γιατί πάει Γερμανια η Μπία;;

Γιατί πάει Γερμανια η Μπία;;

Τη φιλοξένησα για λίγο καιρό να συνέλθει για να ταξιδέψει. Στη Γερμανία θα βρει ένα καλό σπίτι ναμείνει μόνιμα.
Τώρα θα πρέπει να παλέψω για την Ηλέκτρα, να καταφέρω να τη στειρώσω και μαζί με ένα της μωρό να τη φέρω στο σπίτι...

Χμ, το μωρό εύκολα το βάζεις μέσα. Την Ηλέκτρα όμως; Θα το δεχτεί;

Χμ, το μωρό εύκολα το βάζεις μέσα. Την Ηλέκτρα όμως; Θα το δεχτεί;

Η Ηλέκτρα με παρακαλάει. Αν πάλι δε θέλει δεν πειράζει θα ζήσει έξω. Αλλά είναι κρίμα να γυρίσω μια μέρα να τη βρω δηλητιαριασμένη, ή να αρρωστήσει από το κρύο... Ας το παλέψω πρώτα, και ότι επιλέξει εκείνη.

Ναι, βρε, συμφωνω απόλυτα. Δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Τωρα που τρωνε τα μικρα σε λιγες μερες ακομα θα μπορουσες να τα βαλεις σε ενα κουτι και να τα φερεις μια μερα μεσα καπου ενω την πας για στειρωση και να την παρεις πισω αμεσως μολις στειρωθει ετσι θα περιμενει στο γατοφορο δυο μερες στα ζεστα που χρειαζεται παρεα με τα γατακια της.

Τωρα που τρωνε τα μικρα σε λιγες μερες ακομα θα μπορουσες να τα βαλεις σε ενα κουτι και να τα φερεις μια μερα μεσα καπου ενω την πας για στειρωση και να την παρεις πισω αμεσως μολις στειρωθει ετσι θα περιμενει στο γατοφορο δυο μερες στα ζεστα που χρειαζεται παρεα με τα γατακια της.

Σκέφτομαι να την πάω για στείρωση όταν δώσω τα 2-3 έστω. Και μετά να τους κρατήσω όλους μέσα. Να δώσω μόνο το ένα και να κρατήσω ένα και τη μαμά.

Σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να τα στείλω τα μωρά Γερμανία. Μπορούν να ταξιδέψουν?
'Το θέμα είναι ότι μόνο στο σπίτι μου μπορώ να τα μεταφέρω. Και δεν ξέρω τι χαμός θα γίνει όταν λείπω. Δεν έχουν μάθει ακόμη όλα να πηγαίνουν στην άμμο τους... Είμαι και εντελώς μόνη...
Και ο χρόνος αισθάνομαι ότι κυλά αρνητικά. Ήδη κάνει κρύο... Νιώθω ότι είμαι εντελώς μπλοκαρισμένη... ΧΑΛΙΑ

Υπάρχει περίπτωση η γάτα να γίνει τρομερά επιθετική όταν την βάλω στο γατοφόρο? Αποχωρισμός από τα μωρά της κλπ. κλπ.

Καλε πως κανεις ετσι? Παρε ενα τηλ να τα πουμε και δεν θα σαι μονη σου οταν ερθει η ωρα μη φοβασαι.

Καλε πως κανεις ετσι? Παρε ενα τηλ να τα πουμε και δεν θα σαι μονη σου οταν ερθει η ωρα μη φοβασαι.

Ευχαριστώ ρε κούκλα. Έχω αγχωθεί πολύ. Πρωτάρα γαρ! Με πολύ έντονη πολεμική από γονέους, ξέρεις...
Λέω να τα πάρω πάνω στο σπίτι μου και να πάω τη μάνα στο γιατρό για στείρωση. Μια μέρα είναι ε? Θα αντέξουν τα μωρά μοναχούλια τους? Γιατί θα είμαι και εγώ στη δουλειά μου.
Να περιμένω καμιά 10 μέρες ακόμα να δυναμώσουν με το φαί?

Θα σου τηλ. για οδηγίες...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back