Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα χρειάζομαι τα φώτα σας.
Από χθες διαπίστωσα ότι τα μωρά δεν κοιμούνται στο σπιτάκι που τους έφτιαξα, και πηγαίνουν κάτω από τα τούβλα σε μια γωνία τους ακάλυπτου και κοιμούνται εκεί. Εκεί όμως έχει πολύ υγρασία και ανησυχώ.
Έλεγα να τα πάρω στο σπίτι το Σάββατο που θα έχω 2 μέρες να παρακολουθήσω μαμά και μωρά.
Τώρα όμως φοβάμαι ότι θα κρυώσουν ως το Σάββατο και σκέφτομαι να τα μεταφέρω σήμερα το μεσημέρι. ΟΜΩΣ, αύριο και μεθαύριο εγώ θα λείπω στη δουλειά μου για 8 ώρες το πρωί. Και φοβάμαι μήπως η μαμά-γάτα μου κάνει λίμπα το σπίτι...
ΟΔΗΓΙΕΣ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
, μήπως πάει κανένας γάτος και κοιμάται στο σπιτάκι που έφτιαξες?? Είναι μεγάλο η μικρό??Εγώ την Τζέσι μου την έχω έξω , τις έχω αγοράσει ένα σπιτάκι για τον χειμώνα. Τις πρώτες μέρες πήγαινε καθόταν λίγο και έφευγε, πήγαινε κάτω από ένα φυτο και κοιμόταν. Παρατήρησα λοιπόν ύστερα πό αρκετό καιρό ότι 1) πήγαινε και χωνόταν μέσα μέτα τις 12 τα μεσάνυχτα που είχε απόλυτη ησυχία και 2) που και που ερχόταν ένας γάτος την έδιωχνε και έμπαινε και κοιμόταν αυτός!
Έτισ αναγκάστικα να πάρω και άλλο ένα σπιτάκι για να μπαίνει και ο γάτος τον χειμώνα
.Τα μικρά γατάκια θέλουν και κάποιο χρόνο να προσαρμοστούν , αλλά για παρατήρησετά αργά το βράδυ μήπως μπαίνουν μέσα

Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν κρυώνουν λέτε ε? Να μην αησυχώ...
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Άλλος γάτος δε νομίζω να έρχεται, γιατί η μάνα είναι απίστευτη, δεν αφήνει τ ίποτα να π λησιάσει. Εμένα δε με φοβούνται γενικά. Ίσως τα σκυλιά που είναι απέναντι και γαβγίζουν να τα τρομάζουν...
Δεν κρυώνουν λέτε ε? Να μην αησυχώ...
Το βράδυ μπορεί και να κρυώνουν
, αν κρινω από εχθές την νύχτα , είχε πολύ κρύο
. Βέβαια θα μου πεις, αυτά κουλουριάζονται
όλα μαζί και ζεσταίνονται
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Η άποψή μου είναι να μην περιμένεις, δεν ξέρεις τί γίνεται μέχρι το Σάββατο. Ίσως θα είναι καλύτερα και που θα λείπεις, διότι θα έχουν χρόνο να προσαρμοστούν χωρίς την παρουσία σου...
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τις ωρες που θα λείπεις, κλείστα σε ένα μικρό δωμάτιο με περιορισμένο χώρο.
Η άποψή μου είναι να μην περιμένεις, δεν ξέρεις τί γίνεται μέχρι το Σάββατο. Ίσως θα είναι καλύτερα και που θα λείπεις, διότι θα έχουν χρόνο να προσαρμοστούν χωρίς την παρουσία σου...
Γι' αυτά δεν ανησυχώ για τη μάνα. Δε θα μου κάνει το δωμάτιο λίμπα???
Το αποφάσισα. Σήμερα θα πήρε και τα ξανάφερε. Δεν το ρισκάρω. Μόλις γυρίσω σπίτι θα τα ανεβάσω στο διαμέρισμά μου. ΕλπίΖω να μη γίνει καμία στραβή για 3 ώρες... ουφ
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Γενικα οτι επικινδυνο κρυφτο πουθενα για να μη το κλες
Και για να μην κλαις και τη γάτα μετά αν πατήσει κανένα γυαλί.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Και για να μην κλαις και τη γάτα μετά αν πατήσει κανένα γυαλί.
Σιγουρα
Μενα ευτιχως τρομαξε και εφηγε απ εκει ευτιχως βεβαια εσπασε μονο στην ακρη δεν ειχε πολλα γυαλια περα απο νερο κατω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά κόπρος του Αυγεία θα γίνει, δεν το συζητώ. Αλλά ελπίζω να βρω άκρη...
Ευχηθείτε μου καλή ε πιτυχία...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αντε αφου κανεις κρα να τα χεις μαζι σου, παρτα να τελειωνουμε και βγαλε τα αντικειμενα απο μεσα τα πιο ευθραυστα. Και πες στη γατα πριν φυγεις να μην κανει ζημιες, καντε συμφωνια. Θα σε ακουσει. ( Αλλωστε θα ειναι πολυ απασχολημενη με το να τρωει να πηγαινει στη τουαλεττα και να απολαμβανει τη ζεστη και να μυριζει τα διαφορα) Ουτως η αλλως η καλυψω θα μεινει εδω μεχρι να σιαξει λιγο ακομα οποτε θα δουμε τι θα κανουμε
Θα σου τηλεφωνήσω όταν τα βάλω μέσα για οδηγίες προς ναυτιλομένους. ΤΟ μ πάνιο μου δεν έχει αντικείμενα αξίας, ούτε είναι επικίνδυνο να σπάσουν. Εκτός αν η γάτα αφηνιάσει, αλλά την έχω για έξυπνη... Θα την περιορίζω στο μπάνιο όταν λείπω. Τις υπόλοιπες ώρες θα την αφήνω να μου κάνει παρέα.
Έχω άγχος να ξετρυπώσω τα μωρά τώρα από τον κήπο. Κάνει ψόφο και εξαφναίζονται!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
περιμενω τηλΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τιποτα δεν θα γινει αυτα ειναι στο κεφαλι σου, απλα θα ειναι φοβισμενα και θα τα βρεις να σε περιμενουν σε καμμια γωνια. ΚΙ εμενα οταν μου φεραν τη καλυψω μου πε η εθελοντρια οτι θα μου τα κανει λαμπογυαλο αλλα τιποτα δεν εκανε αυτα ειναι παραμυθια δικα μας.Πολυ σπανια ειναι επιθετικες οι ζημιαρες οι γατες εστω κι απ εξω εαν φερθεις ευγενικα δωσεις καλο μαμ και καλη τουαλεττα και παχνιδακια.
Καλό μαμ και ΚΑΛΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!
Χαχαχαχαχα, να είναι από πορσελάνη? χαχαχαχα.
Να σαι καλά κούκλα. Απλά ανησυχώ γιατί το πρωί ήταν εξαφανισμένα. Δεν τα βρισκά πουθενά! Και νόμιζα ότι η Ηλέκτρα τα πήρε πάλι. Κόντεψα να τρελαθώ. Μόλις βγήκε ο ήλιος όμως ξεμμύτισαν. Τώρα έχει κρύο...
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
εσενα θα κατσει παναγια το ποιο πιθανον.ααα απορηπαντινα σαμπουαν τα εξαφανηζεισ γιατι ειναι και τα μωρα πολλα αν θυμαμαι καλα και σιγουρα αταχτουλικαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το βράδυ θα κάνω αποπαρασίτωση...
Αααααααχ!
drusilia
Διάσημο μέλος

Τι αγχώνεσαι καλε;!
Σου έχει ζητήσει να βγει έξω; Αναρωτιέμαι αν θατο κάνει...
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βλέπω άσχημα το πήρε η Ηλέκτρα. δυσκολέυτηκε να προσαρμοστεί...
Τι αγχώνεσαι καλε;!
Σου έχει ζητήσει να βγει έξω; Αναρωτιέμαι αν θατο κάνει...
Αυτή τη στιγμή κοιμάται με τα μωρά της στην τουαλέτα. Θα σβύσω και το φως να χαλαρώσουν μέχρι να πάω να τους αγοράσω αποπαρασιτοκτόνα να τα ψεκάσω να ξεβρωμίσουμε να απολυμάνω για να είμαστε κανονικοί κάτοικοι πλέον!
Τα λέμεεεεε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool