Μόλις γέννησε η γάτα μας που ζει στον κήπο

Ειμαι πολύ περίεργη πώς θα αντιδράσει στη συνέχεια... Αν θέλει να βει έξω θα την αφήσεις;
Πάντως μια χαρά, το έχει πάρει πολύ χαλαρά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μέχρι στιγμής η γάτα όχι μόνο δεν αντιδρά αλλά φαίνεται να πέτυχε αυτό που ήθελε να κάνει ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ, να είναι σε ένα ζεστό σπίτι με τα μωρά της.
Είναι πολύ ήρεμη γάτα. Της έδωσα πάστα για τα παράσιτα. Έδωσα και στα μωρά πανεύκολα. Τους έβαλα και λαδάκι για ψύλλους, ψείρες κλπ. Και τώρα χαλαρώνουνε.

Ρε παιδιά η κτηνίατρος μου είπε ότι πρέπει τα ζώα να μείνουν περιορισμένα 24 ώρες για να ψοφίσουν όλα τα εξωτ. παράσιτα. Το θεωρώ εντελώς υπερβολικό. Και βέβαια δεν μπορώ να τα περιορίσω τόσες ώρες σε μια τουαλέτα.
Νομίζω μετά από ένα 2ωρο καλό θα είναι να πάω να σφουγγαρίσω να απολυμάνω το χώρο και δεν υπάρχει πρόβλημα να κυκλοφορήσουν μέσα στο σπίτι. Πείτε μου πιο είναι το σωστό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπρ'αβο, όλα θα πάνε μια χαρά!!! :)

Εγώ ποτε δεν τήρησα κατι τέτοιο. Ψέκασμα και μετα αμολυτο... Δεν το ήξερα καν οτι χρειαζεται...

Εγώ ποτε δεν τήρησα κατι τέτοιο. Ψέκασμα και μετα αμολυτο... Δεν το ήξερα καν οτι χρειαζεται...

Χαχαχα! Όλα τα λεφτά! Και μετά πάρτι τα νεκρά ζωύφια...
Βασικά, εδώ που τα λες το καθάρισμα το κάνουμε απλά για λόγους υγιεινής-καθαριότητας φαντάζομαι.
Βέβαια απ' ότι μου είπαν καλύτερα είναι να τα ψέκαζα. Αλλά η κτηνίατρος λέει καλύτερα αμπούλα για να είμαστε σίγουροι 100% για τα μωρά, απλά κάνει να δράσει 24 ώρες και είναι σα λαδοπόντικες... :D

Πάντως αποφάσισα και σήμερα που θα φύγω να τους κρατήσω στο μπάνιο δεν είναι μικρός χώρος) ώστε να μη χρειάζεται μετά να καθαρίζω ΟΛΟ το σπίτι σαν τρελή. Θα γυρίσω θακάνω ένα καλό σφουγγαρισματάκι το βράδυ και είμαστε καθαροί όλοι!!!

Η γάτα κοιμήθηκε με τα μωρά περιορισμένη 7 ώρες χωρίς να πει κουβέντα. Οπότε φαντάζομαι και σήμερα θα αντέξει το 8ωρο. Θα περάσω και κανά 2 φορές να τη δω. Είμαι κοντά από τη δουλειά...

Εξάλου έχει τα μωρά της, να θηλάσει, να κοιμηθεί, να χ*****, να τα παίξει περνάει η ώρα.

Θέλω να βρω έναν τρόπο να μην βγαίνουν και τα μωρά έξω, αλλάλ μόνο η μαμά... Ίσως λέτε δε χρειάζεται?

Αααα το ξέχασα να το πω. Η μάνα μου χτυπιόταν ότι και καλά το γατί δε θα αντέξε μέσα κλεισμένο.
Όχι μόνο ήρθε από την πρώτη στιγμή στην αγκαλιά μου και χουχούλιασε, αλλά τηνάκουσα και για πρώτη φορά να κάνει χρρρρρρ. Είναι σιγανό το χρρρρρρ της.
Επίσης με έγλειψε κιόλας και με αφήνει και τη χαϊδεύω ατελείωτααααααα!

Το χαρακτηριστικό μας είναι το μρνιάου. Το ξέρετε αυτό το γατίσιο χλιμίντρισμα?

Χαχαχαχαχα...

Η καημένη θα ρίξει ύπνους ατελείωτους χωρίς να έχει άγχος μη συμβεί τίποτα. Χωρίς να παγώνει...
Ψυχούλα μου...

Σήμερα το βράδυ, αφού ρίξω ένα σγουγγάρισμα στο σπίτι να εξαφανισθούν τα... πτώματα μετά την αποπαρασίτωση, σκέφτομαι να κάνω τα μωρά μπάνιο και αν με αφήσει και την Ηλέκτρα.

ΤΙ ΛΕΤΕ?

Να το αφήσω καλύτερα για το σαβ/κο?

Να του κάνω ένα στεγνό καθαρισματάκι με με ένα βετέξ? Τι μπορώ να βάλω στο βετέξ εκτός από νερό για να τα καθαρίσει καλύτερα χωρίς να υπάρχει κίνδυνος?

ΑΑΑΑΧ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!! :)

Πολύ καλά νεα, τέλεια!! :up:
Ρε, αστα, τι μπανιο να τα κάνεις, μην τσαντιστει και η Ηλέκτρα... Είναι βρώμικά πολύ; Δεν τα πλένει η μάνα τους;

Πολύ καλά νεα, τέλεια!! :up:
Ρε, αστα, τι μπανιο να τα κάνεις, μην τσαντιστει και η Ηλέκτρα... Είναι βρώμικά πολύ; Δεν τα πλένει η μάνα τους;

Λες ε? Πεντακάθαρα μωρέ είναι, τα πλένει συνέχεια.
Φοβερή η σκηνή όταν τα θηλάζει!

Άστα καλέ, τα καημένα, γιατί να τα ταλαιπωρείς με μπάνιο αφού δεν υπάρχει λόγος; Και θα τα τρομάξεις και υπάρχει και κίνδυνος να κρυώσουν... Αν θέλεις οπωσδήποτε να τα καθαρίσεις, βρέξε ελαφρά μια πετσέτα με ζεστό νερό και πέρασέ τα μία φορά.

Σήμερα άφησα ελεύθερα τα μωρά στο σαλόνι γιατί δε γίνεται να έχω περιορισμένη και τη μάνα στην τουαλέτα καθημερινά 8 ώρες, που φεύγω για δουλειά.
Παρατήρησα ότι δεν έγινε καμία ζημιά αν και το απόγευμα τα μωρά ξεσαλώσανε στο παιχνίδι. Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι πάνε στα καλώδια και δαγκώνουν. Και έχω ουκ ολίγα στο σπίτι. Βέβαια έχω κλειστούς του διακόπτες, αλλά δε γίνεται δυστυχώς να τους περιορίσω αλλού.

Αν ξαναδώ να πάνε σε καλώδιο να χρησιμοποιήσω το κόλπο με τον νεροψεκασμό? Βέβαια νομίζω ότι περισσότερο παίζουν παρά δαγκώνουν πραγματικά ένα καλώδιο...
Σκέφτομαι απ' την άλλη να τα βάλω στο γραφείο μου. Αλλά το παράθυρο δεν έχει σίτα και δεν ξέρω πως να αερίζω το χώρο εξαιτίας της άμμου...
Καμιά ιδέα?

Αμα εχεις κλειστους τους διακοπτες δεν πειράζει.
Ειμαι απολυτα κατά του ψεκασμού, ειδικά για ενα τέτοιο θέμα.
Βγάλε μας και καμια φωτογραφία, πλιιιιιιζ! :)

Προσεχε γιατι τα καλωδια τα τρωνε και μετα σου τα αχρηστευουν, εχω χασει δυο φορτιστες ετσι μονο οταν εισαι εκει και μπορεις να τα μαλωνεις να τα αφηνεις:)

Τελικά του μετέφερα όλους σε ένα μεγάλο δωμάτιο που έχω σαν γραφείο.
Κάλυψα τα καλώδια του υπολογιστή κλπ. και θα σβήνω και τον διακόπτη. Οπότε είναι δύσκολο να τα βρουν.
Θα δοκιμάσω να δω τι γίνεται με το θέμα της άμμου.Όταν βγαίνει η μαμά θα αερίζω ανοίγοντας το παράθυρο που είναι ψηλά και στενό για να το φτάσουν και να βγουν απο κει, οπότε αυτή είναι η καλύτερη λύση, γιατί εδώ στο γραφείο δεν έχω κάτι που μπορεί να διαλύσουν, εκτός από το λάπτοπ που είναι όμως βαρύ για να το ρίξουν...
Εξάλου δεν έκαναν καμία ζημιά το πρωί σήμερα στο σαλόνι... Ούτε μπιμπελό δεν έπεσε!

Να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το τάισμα?
Τα μωρά ακόμα θηλάζουν, αλλά τρώνε και στέρεη τροφή.
Φυσικά αν βάζω στη μαμά όλη την ώρα να τρώει δε θα πει όχι. Μάλιστα σήμερα με ξύπνησε το πρωί γιατί γκρίνιαζε και ήθελε φαί ενώ το βράδυ τους τάισα.
Κάθε πότε πρέπει να την ταϊζω? Μήπως δεν πρέπει να την κακομάθω?

Την ταϊζω το πρωί κονσέρβα με ξηρά τροφή για γατάκια
Τις βάζω λίγη ξ. τροφή για την υπόλοιπη μέρα και την ταϊζω πάλι κονσέρβα με ξ. τροφή το βράδυ.
Είναι κακή τακτική? Την έχω κακομάθει? Ή πρέπει να τη συνηθίσω έτσι?

Καλυτερα οχι κονσερβα το βραδυ ετσι μου χε πει ο κυριος πανος.

Αφηνε συνεχεια ξηρη τροφη να υπαρχει για να μη σε ξυπναει εχει πολλες αναγκες αφου θηλαζει. Μη φοβασαι. Δινε τη κονσερβα επισης αλλα σαν κατι ειδικα επειδη θηλαζει μετα θα το κοψεις λιγο λιγο

Αφηνε συνεχεια ξηρη τροφη να υπαρχει για να μη σε ξυπναει εχει πολλες αναγκες αφου θηλαζει. Μη φοβασαι. Δινε τη κονσερβα επισης αλλα σαν κατι ειδικα επειδη θηλαζει μετα θα το κοψεις λιγο λιγο

Αααα οκ. Θα βάζω μπόλικη. Αλλά φοβάμαι ότι έτσι θα θέλω μια σακούλα τη μέρα!!! Είναι ικανή να τρώει συνέχεια! Απλά φοβάμαι μήπως και το συνέχεια φαγητό δεν είναι καλό...

Είμαστε λοιπόν 1 βδομάδα στο σπίτι, τρώμε πίνουμε αράζουμε και συνεχώς ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ για περισσότερο φαϊ. Κοινώς θέλουμε να τρώμε συνεχώς. Μιλάω γισα τη μαμά που είναι τρομερή γκρινιάου και θέλει συνεχώς να τρώει, μάλιστα έχω την ετνυπωση ότι με χρησιμοποιεί κανονικά καθώς όταν καθόμαστε οι δυο μας στο σαλόνι όσες φορές είμαι σπίτι με φτύνει κανονικά και ούτε με πλησιάζει!!!
Φυσικά είναι φιλική μαζί μου, με αφήνει να τη χαιδεύω να τη ζουπάω κλπ. χωρίς να έχει βγάλει ποτέ μα ποτέ νύχι, αλλά που να έρθει λίγο στην αγκαλιά μου να μου κάνει παρέα και τρυφεράδες, με τίποτα!
Γιατί? Είναι πολύ απασχολημένη με τα μωρά της και δεν την νιάζει? Με βλέπει μόνο ως κονσέρβα? Πάντως δεν έχει κάνει και αυτή και τα μωρά τηε καμία απολύτως ζημιά στο σπίτι.
Τη γνώμη σας παρακαλώ!

Δεν έχουν ολες οι γάτες την ιδια ανάγκη για χάδια. Και ο δικος μου δεν ειναι πολυ χαδιάρης αλλά το ξέρω οτι με βλέπει σαν την μαμά του, το έχω καταλάβει, τόσα χρόνια είμαστε μαζί.

Επιπλέον δώστης χρόνο και θα δεις οτι η σχέση σας θα εξελιχθεί και θα δεθείτε περισσότερο.

Αλήθεια δεν έχει ζητήσει να βγει έξω;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back