Μόλις γυρίσαμε απο τον κτηνίατροοο

kyriaki1980

Νεοφερμένο μέλος

Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα.
Καλησπέρα και απο μάς.
Μόλις πριν απο λίγο γυρίσαμε απο τον κτηνίατρο, και it's official έχουμε τον πιο τρομαγμένο γάτο του κόσμου :(
Πάνω που είχε ξεψαρώσει λιγάκι (την περασμένη Τετάρτη τον φέραμε σπίτι) έφαγε το εμβόλιο της λύσσας, έφαγε το θερμόμετρο στον @@@@ του και ήρθε και ίσιωσεεεεε.
Τωρα επέστρεψε στην γνωστη καρέκλα κάτω απο το τραπέζι πίσω απο το τραπεζομάντηλο.
Στο θέμα μας τωρα, όντως ήταν δόντι που έφυγε το χθεσινο που μας τρόμαξε, κουνιέται κι'άλλο που απο στιγμή σε στιγμή θα βγει, αλλά έχει ευαισθησία στα ούλα του (εξ'ού και η κακοσμια) και πήραμε ANTIROBE 25mg για 8 μέρες (ένα πρωι ένα βράδυ).
Ο Καίσαρας δεν ειναι 2,5-3 μηνών που μου είχαν πει απο το pet που τον πήρα αλλά περίπου 6 μηνών και σε κάνα μηνα πάμε για στείρωση.
Φιλάκια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά στον όμορφο πορτοκαλόγατο.Γεγονός είναι ότι ασχέτως με την ηλικία ένα θέμα με τον γιατρό το έχουνε.Ανοιξε μας ενα θεματάκι εδώ να τον βλέπουμε κ να μαθαίνουμε τα νέα του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωραια....:D παντως,μην νομιζεις...και μενα ο γατος μου...χεσ..ης ειναι:lol::lol::lol:

Παιδιά δεν έβγαλε κιχ ο γάτος.... το σκέφτομαι και δεν μπορώ να σταματησω να γελάω... ήταν τόσο μα τόσο φοβησμένος, που είχε γίνει ένα με τον πάγκο (ερπινγκ έκανε) και ήταν όλος δυο τεράστια μάτια!!!κάποια στιγμή έτσι που τον κράταγε η μάνα μου και ο άντρας μου πήγε σιγάααα σιγά να την κάνει έρπωντας (ωωωωωωπ τωρα θα τους την σκάσω) πολύυυ αργά όμως και ύπουλα δεν μπορω να σας περιγράψω με λόγια πόσο αστείο ήταν.

ετσι κανει ακριβως η bailey, τρεμει απο τον φοβο της δεν βγαζει κυ,χ και θελει με τροπο να το σκασει:lol:

Παιδιά δεν έβγαλε κιχ ο γάτος.... το σκέφτομαι και δεν μπορώ να σταματησω να γελάω... ήταν τόσο μα τόσο φοβησμένος, που είχε γίνει ένα με τον πάγκο (ερπινγκ έκανε) και ήταν όλος δυο τεράστια μάτια!!!κάποια στιγμή έτσι που τον κράταγε η μάνα μου και ο άντρας μου πήγε σιγάααα σιγά να την κάνει έρπωντας (ωωωωωωπ τωρα θα τους την σκάσω) πολύυυ αργά όμως και ύπουλα δεν μπορω να σας περιγράψω με λόγια πόσο αστείο ήταν.

αχου μωρε τον γλυκουλη μου...:D:D:D
εμενα παλι,ενω ειναι εξισου χεσ..ης,αντιδρα με τον αντιθετο ακριβως τροπο...ουρλιαζει σαν να τον σφαζεις...:lol::lol:...και δεν αφηνει ανθρωπο να τον πλησιασει...ουτε καν εμενα...εκεινη την ωρα μπορει να σε ξεσκισει...η μονη λυση ηταν να του παρω ειδικο κλουβι για αγρια ζωα,που εχει καγγελα και ενα ειδικο συστημα που τον στρημωχνεις για να του κανεις την ενεση,χωρις καν να βγει απο το κλουβι...:D
οποτε...να νιωθεις τυχερη που ο δικος σου εκφραζει τον φοβο του....ερπωντας!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Γιαααα ρίξτε μια ματιά στο "χαρίζονται" να πάθετε την πλάκα σας....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back