Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχή και κατάρα σ' αυτούς τους πρωταγωνιστές, τι να πω, να πονέσουν 1000 φορές πιο πολύ απ' ότι τα ζώα :cry::cry::cry:
Λυπάμαι πραγματικά που είμαι άνθρωπος,λυπάμαι
sorry απτην σαστιμάρα μου ξέχασα να το βάλω,αυτό :
https://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=fur_farm&Player=wm&speed=_med
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος
Στο συγκεκριμένο video βγάζουν τη γούνα τους ε? Αυτοί σάγουρα είναι εγκληματίες αλλά άλλο τόσο είναι και όλες αυτές οι κατινάρες που αγοράζουν αληθινές γούνες!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Τις προάλες έβλεπα μια εκπομπή στην τηλεόραση και χάριζαν γούνες από τον γνωστό οίκο "χουντάλα" !!! Έλεος τι τριτοκοσμικό πράγμα να φοράς γούνα, δεν το καταλαβαίνουν??? Εδώ που τα λέμε ούτε σαν χώρα δεν μας σηκώνει το κλίμα να φοράνε γούνες οι κατίνες.... Άσε που η συνθετική γούνα είναι πιό ζεστή!!!
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μήπως πρέπει να γίνουμε λίγο πιο δυναμηκή στη καθημερινότητα μας Δε βλάπτει λίγο κράξιμό
mimikaki
Διάσημο μέλος
Mία φίλη είχε πάει Λονδίνο το 1990 και φοράγε μια γούνα οικολογική. Οικολόγα και η ίδια κάτα της γούνας έλα όμως που δε φενόταν διαφορά και πήγε σε μια διαδήλωση οικολόγων και τη λούσανε με κόκκινη μπογιά
Μήπως πρέπει να γίνουμε λίγο πιο δυναμηκή στη καθημερινότητα μας Δε βλάπτει λίγο κράξιμό

ΚΑΛΟ!!!!! Την καημένη!!!

Εγώ δεν έχω πετύχει καμία κυράτσα να φοράει αλλά είμαι σίγουρη ότι κάτι θα της πετάξω εκείνη την ώρα είτε λεκτικό είτε αντικείμενο!!!
Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος
Που είναι οι υπογραφές?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί? Μη με κράξετε πολύ please
Η αγαπημένη μου θεία ετών 5... και η αγαπημένη μου ξαδέλφη ετων 5... μου έκαναν δώρο κληρονομιά πριν 2 χρόνια τις γούνες τους που ήταν δώρα από χέρια που λένε γιατί δεν τους έκαναν ποια και άρα να τις πάρει η πολύαγαπημένη τους να τις φορά
Η μάνα μου με έχει κάνει χρυση να τις μεταποιήσω να τις κάνω μοδάτες για να τις φοράω αλλά εγω τις έχω στο πατάρι (και ούτε γατα ούτε ζημιά) τις σκευτομέ λίγο σαν πτώματα στο σπίτι αλλά δεν μπορά και να τις πετάξω Τι να κάνω?????

mimikaki
Διάσημο μέλος

Ή η peta ήταν ? Δεν θυμάμαι, πάνε για καλό σκοπό πάντως...
Θα το ψάξω κιάλλο και θα σου πω

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εξισου μπορεις να τις δωσεις στο ΕΚΠαζ εαν βρουν ,μικρα αλεπουδακια το να ειναι πανω σε γουνα ειναι σαν υποκαταστατο μητερας εχω ακουσει
Αυτο πολύ μου αρέσει. Που είναι????
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

παλιοψωναρεςςςςςςςςςςςςςςς

felix
Δραστήριο μέλος
Φίλες φίλες
Η συγκεκριμένη καμπάνια της ΠΕΤΑ υπαρχει εδώ και χρονια.
Τα μειλς με υπογραφες δεν βοηθούν την κατάσταση.
Η φίλη μου απο την ΠΕΤΑ που μαζί οργανωσαμε την πορεία για τις γουνες λεει οτι μόνο μέσω σου σαιτ της ΠΕΤΑ γίνεται να βοηθήσει κανείς και όχι στέλνοντας μειλ για υπογραφές.....για να πάνε που???
Κανείς δεν διαχειρείζεται αυτές τις υπογραφές.
Εχει ξανασυμβεί για το ίδιο ακριβώς βίντεο...
Εγώ πάντως το είδα στις 2 αυγουστου 2006...και υπήρχε πολυ καιρο πρίν...
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το βρήκα το ΕΚΠαζ αλλάπου έχουν έχουν αλεπουδάκια και άγρια ζωα στην Αίγινα σε κάποιο άλλο πρόγραμμα αυτοί είναι σε όλη την Ελλάδα που να απευθυνθώ...??

Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως το να δίνεις τις παλιές σου γούνες που δεν τις θέλεις στην Πέτα για χρήση από τους άστεγος το βρίσκω άθλιο. Είναι σαν να αναγνωρίζεις έμεσα αυτό που γίνεται και που έχει τις ρίζες του στα παλιά χρόνια όταν χρησιμοποιούσαν τις γούνες για σκέπασμα.
Πρέπει να βρεθούν άλλες λύσεις. Π.χ. στη Σιβηρία λένε ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς γούνα γιατί οι θερμοκρασίες κατεβαίνουν συχνά και για πολύ καιρό κάτω από τους -30 βαθμούς Κελσίου... Ίσως καλύτερα να δίνονται σε τέτοιους πληθισμούς και όχι στους άστεγους του Τάμεσι ή του Σικουάνα...
Το πράγμα θέλει σοβαρή συζήτηση.
Εδώ κάνουν βαρύγδουπη εκπομπή στην τηλεόραση και προωθούν επιβραβεύοντας τους γουναράδες της Καστοριάς. Εδώ υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός που προωθεί το γουνεμπόριο και σεις μου λέτε.... Για να κάνει κανείς κάτι πρέπει να το πάει το πράγμα πολιτικά και σε διεθνές επίπεδο. Θέλει αγώνα, θέλει κόσμο, θέλει δράση θέλει προβολή και άλλα πολλά. Θέλει κάποιοι να αφοσιωθούν σ' αυτό. Θα βρείτε μπροστά σας κανάλια, οικονομικά συμφέροντα, πολιτικούς. Καταλαβαίνετε? Δεν είναι απλή δουλειά.
Εγώ θα έβλεπα τον εαυτό σε μια τέτοια υποστήριξη αλλά μόνο αν κάποιοι θέλανε πραγματικά "να πιάσουν τον ταύρο από τα κέρατα".
Αλλοιώς κάνουμε ότι μπορούμε στο καβούκι μας και βγάζουμε πότε - πότε κραυγές θυμού και διαμαρτυρίας.
Yasmin αν τελικά κάνεις το Animals Defence θα μπορούσαμε να συζητήσουμε τη δομή μιας τέτοιας οργάνωσης και τη διακλάδωσή της σε πολλές πόλεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool