aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πιστεύω ότι το λουράκι είναι πολύ χρήσιμο και ίσως θα έπρεπε να "ζορίζετε" λίγο περισσότερο τις γατούλες σας στο να το φοράνε και κάποια στιγμή θα το συνήθίσουν... Εμένα ούτε που το καταλαβαίνει, το θεωρεί πολύ φυσικό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο λουρακι επεμενα γιατι θα συμφωνησω με την Ασπασια οτι η ταυτοτητα μπορει να ειναι και σωτηρια σε καποια περιπτωση. Αν τυχει κατι τετοιο θελω να ξερω οτι εδωσα αυτη τη πιθανοτητα στα μωρα μου. Εχω γραψει τα στοιχεια και τα ονοματα στα ελληνικα γιατι μπορει να τα βρει καποιος που να μην ξερει αγγλικα και να δυσκολευτει.
Κατα τα αλλα μου ειναι παντελως αδιαφορο το λουρι.
Ελινα!!!
Νεοφερμένο μέλος
Τόσο καιρό δεν είχαμε computer, γι αυτό και δεν είχατε νέα μας, ειλικρινά μου λειψατε πολύ!! Λοιπόν οι ζουζούνες μου επιτέλους είναι πολύ καλές φίλες και μάλιστα αχώριστες!
Η Ζούκυ είναι ιδιαίτερα προστατευτική με την Φρίντα την αφήνει να πάρει το γεύμα της πρώτη, της δίνει το κρεββατάκι της να κοιμάται....
Η Φριντούλα ειναι λίγο εως πολύ πειραχτήρι δεν την αφήνει σε χλωρό κλαρί!!Τώρα που σας γράφω κοιμούνται όλοι εκτος απο τα ζουζούνια μου που κυνηγιούνται σε όλο το σπίτι!!
Θα ήθελα για άλλη μιά φορα, να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας, καθως και για την παρέα σας, ιδίως ένα μεγάλο ευχαριστώ για σενα Ολγα, γιατι εισαι πολύ εντάξει κορίτσι...
Καληνύχτα,
Ελίνα
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ούτε η δικιά μου δεν το δεχόταν το κολάρο, αλλά της το φόραγα 3 - 4 φόρες και ας το έβγαζε ώσπου το πήρε απόφαση ότι είναι για το κάλο της. Το κουδουνάκι το έχω αφαιρέσει, διότι είναι ενοχλητικό για εκείνη και τρομάζει τα... ποντίκια που κυνηγάει η κυνηγού μουΠαιδια εγω τα κουδουνακια τα εβγαλα γιατι ειναι εκνευριστικο το ζωο να ακουει συνεχεια αυτον το θορυβο. [ ... ]
Κατα τα αλλα μου ειναι παντελως αδιαφορο το λουρι.
Της έχω μια κόκκινη ταυτότητα σε σχήμα καρδούλας με το όνομα της μπροστά, πίσω το κινητό μας και μια ωραία γαλάζια χοντρούλα για να μην μας την ματιάσουνε!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Είδες που όλα πήγαν καλά τελικάΠαιδιά γειά σας!!!!
Τόσο καιρό δεν είχαμε computer, γι αυτό και δεν είχατε νέα μας, ειλικρινά μου λειψατε πολύ!! Λοιπόν οι ζουζούνες μου επιτέλους είναι πολύ καλές φίλες και μάλιστα αχώριστες!
Η Ζούκυ είναι ιδιαίτερα προστατευτική με την Φρίντα την αφήνει να πάρει το γεύμα της πρώτη, της δίνει το κρεββατάκι της να κοιμάται....
Η Φριντούλα ειναι λίγο εως πολύ πειραχτήρι δεν την αφήνει σε χλωρό κλαρί!!Τώρα που σας γράφω κοιμούνται όλοι εκτος απο τα ζουζούνια μου που κυνηγιούνται σε όλο το σπίτι!!
Θα ήθελα για άλλη μιά φορα, να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας, καθως και για την παρέα σας, ιδίως ένα μεγάλο ευχαριστώ για σενα Ολγα, γιατι εισαι πολύ εντάξει κορίτσι...
Καληνύχτα,
Ελίνα
. Περιμένουμε κι άλλα νέα από τις γατούλες και φυσικά...φωτογραφίες!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελινα!!!
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα που σας γράφω, κοιμουνται αγκαλίτσα!!!!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελινα!!!
Νεοφερμένο μέλος
Αααα!!! ξέχασα να σας πω το εξης συγκινητικό. Οταν πήρα την Φρίντα να την πάω στον γιατρό, και έμεινε στο σπίτι μόνη της η Ζούκυ,εκλαιγε και την έψαχνε!!!
Οταν γυρίσαμε κοιμήθηκαν αγκαλίτσα τα γλυκά μου.
Μήπως την έχω ψωνίσει με τις ζουζούνες μου???
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
την καιμενη την Ζουκυ,εχουν γινει αχωριστες!!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
τα γλυκα μου,πως δεθηκαν ετσι τοσο γρηγορα
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελινα!!!
Νεοφερμένο μέλος
Θέλω να σας πω και κάτι αλλο να μου πείτε την γνώμη σας. Βέβαια θα παω και στην καταλληλη στήλη γι αυτό αλλα θα το ΄γράψω και εδω.
Λοιπόν υπάρχει μία θηλυκή γάτα φουντωτή ασπρη με κανελλι τρίχωμα γύρω ενός χρόνου πρέπει να είναι, τριγυρνάει αδέσποτη σε μια πολυκατοικια στην Ν. Σμύρνη, μου το είπε μια γνωστή μου στην πολυκατοικία μου εδω στα Πατήσια, την ταίζει η οικογένεια του αδελφού της, ειναι πολύ καλοκάγαθο και φιλικο γατάκι, μάλλον το βαρέθηκε κάποια οικογένεια ως συνήθως εδω στην Ελλάδα, ή εν πασει περιπτώσει μπορεί και να χαθηκε απο σπίτι.
Θάθελα να προσπαθήσουμε όλοι να του βρούμε ένα φιλοξενο σπίτι, η κοπέλα που το ταίζει εχει 2 σκυλιά και μία γατα μέσα και δεν μπορεί να το πάρει.
Η κατάσταση κατα την γνώμη μου είναι αρκετα επείγουσα, γιατι μου ειπε η κοπέλλα στην περιοχή υπάρχουν πολλα σκυλιά αδέσποτα και τρώνε τις γάτες. Κάθε μέρα βρισκουν και 2-3 φαγωμένες.
Σας παρακαλώ κανω έκληση σε όλους σας αν έχει καποιο γνωστό η αν θέλει αλλη μία γατούλα γλυκια και φιλική ας μου απαντήσει να έρθουμε σε επαφή να σας δωσω το τηλέφωνο της οικογένειας να μιλήσετε.
Ελινα!!!
Νεοφερμένο μέλος
Θάθελα να σας πω κατι άλλο εδώ αλλα θα γράψω και στην ανάλογη στήλη μετα,
Υπαρχει ενα αδέσποτο γατουλίνι ασπρο φουντωτό με κανελλι βούλες γύρω στον ένα χρονο πρέπει να είναι η ηλικία του, στην περιοχή της Ν. Σμύρνης. Το ταίζει μία γνωστή μου οικογένεια, είναι ιδιαίτερα φιλικό μάλλον έφυγε απο κάποιο σπίτι θέλω να πιστεύω, η θα μπορούσαν και να το έχουν βαρεθεί και να το έχουν ξαποστείλει, σύνηθες φαινόμενο αλλωστε εδω στην Ελλάδα. Τέλος παντων!!!
Η γνωστή μου οικογένεια δεν μπορει να το παρει γιατι έχουν 2 σκύλους και μία γάτα.
Πιστέυω πως είναι αρκετα επείγουσα η κατάσταση γιατι απο ότι μου είπε η γνωστή μου στην γειτονια υπάρχουν πολλα αδέσποτα σκυλιά και καθε μερα βρίσκουν φαγωμένες γάτες.
Θα σας παρακαλούσα αν μπορεί καποιος απο σας και θέλει ένα δεύτερο γατάκι, η άν έχει κάποιο γνωστό ας επικοινωνήσει μαζι μου.
Φιλιά
RedCat
Διάσημο μέλος
αν μπορείς βάλε και καμμια φωτογραφία. Και βάλτο και σαν ποστ στη στήλη χαρίζονται μήπως και βρεθεί κάτι..

Subject to change
e-steki.gr Founder
Ούτε τότε είναι, υπάρχει το microchip.απλα ειναι ακρως απαραιτητο σε περιπτωση που χαθει το ζωακι μας. Αχρειαστο να ειναι, που λεμε...
Θανάση, μην πιάνεσαι τόσο εύκολα απο τις λέξεις. Είμαι βέβαιη οτι ήταν απλώς μια έκφραση και οτι δεν εννοούσε η Ελίνα αυτό που κατάλαβες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool