Μόνη στο σπίτι!

Γειά σου και απο μένα!!!!!:)

Πατάς το κουμπί παράθεση.. και γράφεις απο κάτω μετά τις αγκύλες...

Η σβήνεις κάποιο κείμενο.. για να επικεντρωθείς σε αυτό.. αλλά ΠΑΝΤΑ αφήνεις τις αγκύλες!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!Ποιά παράθεση όμως?Αυτη που είναι κατω απο το κείμενό σου ή αυτή που είναι στο κείμενο που γράφω εγώ τώρα?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτήν που είναι στο κείμενο που σε ενδιαφέρει να παραθέσεις.... :)
ή αλλιώς αυτό που θέλεις να κάνεις attach...

Αυτήν που είναι στο κείμενο που σε ενδιαφέρει να παραθέσεις.... :)
ή αλλιώς αυτό που θέλεις να κάνεις attach...
Καπως έτσι?
Sorry για την ασχετοσύνη μου αλλα πρωτη φορά ασχολούμε με ένα forum!
:redface:

Καπως έτσι?
Sorry για την ασχετοσύνη μου αλλα πρωτη φορά ασχολούμε με ένα forum!
:redface:

Είδες τα κατάφερες! Δεν είναι δύσκολο!

4 είναι στην Αθήνα τα έχει η αδερφή μου και 1 έχω μαζί μου στη Χίο.. Επίσης έχουμε μια πεκινουα σκυλίτσα (η αδυναμία του παππού) και 2 κουνελάκια..Ηθελα να πάρω μαζί τον Παύλο αλλά δεν με άφηνε η αδερφή μου και έτσι επέλεξα να πάρω ένα μαυρούλι το οποίο ονόμασα Χάρη..:)

Να σου ζήσει το αραπάκι σου και καλός όρισες!!!!:)
Εδώ στο My Cat δεν νομίζω να βρείς ούτε ρατσιστές ούτε προλειπτικούς τουλάχιστον για το θέμα μαύρης γάτας!!!
Εδώ όλοι αγαπάμε τις γάτες είτε είναι μαύρες, είτε είναι ράτσας, είτε είναι δρόμμου, είτε είναι αδέσποτα κτλ.
Η Μάχη μας είναι μαύρη μέ μία άσπρη μάσκα και την αγαπάμε όσο την Λούσυ πού είναι αυτή στην φώτο:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back