julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
13-06-08
10:55
Γειά σου και απο μένα!!!!!
Πατάς το κουμπί παράθεση.. και γράφεις απο κάτω μετά τις αγκύλες...
Η σβήνεις κάποιο κείμενο.. για να επικεντρωθείς σε αυτό.. αλλά ΠΑΝΤΑ αφήνεις τις αγκύλες!!!

Πατάς το κουμπί παράθεση.. και γράφεις απο κάτω μετά τις αγκύλες...
Η σβήνεις κάποιο κείμενο.. για να επικεντρωθείς σε αυτό.. αλλά ΠΑΝΤΑ αφήνεις τις αγκύλες!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
Η NTALIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα.
13-06-08
11:00
Καλημέρα!Ποιά παράθεση όμως?Αυτη που είναι κατω απο το κείμενό σου ή αυτή που είναι στο κείμενο που γράφω εγώ τώρα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
13-06-08
11:01
Αυτήν που είναι στο κείμενο που σε ενδιαφέρει να παραθέσεις.... 
ή αλλιώς αυτό που θέλεις να κάνεις attach...

NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
Η NTALIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα.
13-06-08
11:06
Καπως έτσι?Αυτήν που είναι στο κείμενο που σε ενδιαφέρει να παραθέσεις....
Sorry για την ασχετοσύνη μου αλλα πρωτη φορά ασχολούμε με ένα forum!

jasmine
Δραστήριο μέλος
Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα.
13-06-08
11:08
Καπως έτσι?
Sorry για την ασχετοσύνη μου αλλα πρωτη φορά ασχολούμε με ένα forum!
![]()
Είδες τα κατάφερες! Δεν είναι δύσκολο!
avtwvia
Διάσημο μέλος
Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα.
13-06-08
16:56
4 είναι στην Αθήνα τα έχει η αδερφή μου και 1 έχω μαζί μου στη Χίο.. Επίσης έχουμε μια πεκινουα σκυλίτσα (η αδυναμία του παππού) και 2 κουνελάκια..Ηθελα να πάρω μαζί τον Παύλο αλλά δεν με άφηνε η αδερφή μου και έτσι επέλεξα να πάρω ένα μαυρούλι το οποίο ονόμασα Χάρη..

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα.
13-06-08
17:16
Να σου ζήσει το αραπάκι σου και καλός όρισες!!!!
Εδώ στο My Cat δεν νομίζω να βρείς ούτε ρατσιστές ούτε προλειπτικούς τουλάχιστον για το θέμα μαύρης γάτας!!!
Εδώ όλοι αγαπάμε τις γάτες είτε είναι μαύρες, είτε είναι ράτσας, είτε είναι δρόμμου, είτε είναι αδέσποτα κτλ.
Η Μάχη μας είναι μαύρη μέ μία άσπρη μάσκα και την αγαπάμε όσο την Λούσυ πού είναι αυτή στην φώτο

Εδώ στο My Cat δεν νομίζω να βρείς ούτε ρατσιστές ούτε προλειπτικούς τουλάχιστον για το θέμα μαύρης γάτας!!!
Εδώ όλοι αγαπάμε τις γάτες είτε είναι μαύρες, είτε είναι ράτσας, είτε είναι δρόμμου, είτε είναι αδέσποτα κτλ.
Η Μάχη μας είναι μαύρη μέ μία άσπρη μάσκα και την αγαπάμε όσο την Λούσυ πού είναι αυτή στην φώτο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum