roulsydney
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
!!!Αλλά δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να γίνει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγω την δικη μου την Μυρτουλα το πιο πολυ που την αφησα μονη ηταν για 25 ωρες.Ηταν τοτε περιπου 8 μηνων και οταν γυρισα στο σπιτι ηταν κατα καποιον τροπο σαν βομβαρδισμενο(σκορπισε τα μαξιλαρια του καναπε και τα περιοδικα και τις εφημεριδες απο το τραπεζακι και αναποδογυρισε ενα μπολακι με φαγητο).Τωρα που ειναι πεντε χρονων σιγουρα θα ηταν πιο ευκολο γιατι κοιμαται τον περισσοτερο καιρο.Ο δικος σου γατουλης ποσο ειναι?Δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει καποιος για μια ματια εστω, στο μεσοδιαστημα να τσεκαρει νερο, φαγητοκαι οτι ειναι καλα?Σκεψου και δυο και τρια μπολακια με νερακι να του βαλεις και να τα αναποδογυρισει και να μην εχει νερο με τους καυσωνες
Πιθανον αλλα μελη που εχουν εμπειρια με περισσοτερες μερες να σε κατατοπισουν καλυτερα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Δεν θα υπάρξει πρόβλημα, μην ανησυχείς.

roulsydney
Διάσημο μέλος
Mε παρηγορεί η απάντησή σου.Πόσες μέρες την άφησες μόνην της?Εγώ το έχω κάνει αυτό... Είχα αφήσει τη γάτα μου με άφθονο νερό, φαγητό και άμμο... και είχα αφήσει και την τηλεόραση ανοιχτή και ένα πορτατίφ επίσης αναμμένο.
Δεν θα υπάρξει πρόβλημα, μην ανησυχείς.![]()
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Αν αφήσεις και την τηλεόραση ανοιχτή, να ακούει μια ανθρώπινη φωνή θα είναι και καλύτερα!

mukkie
Νεοφερμένο μέλος
Ποτε φευγεις και που μενεις????
ειναι αρκετες μερες να μην περασει κανεις για τοσο καιρο...αν με βολευει η περιοχη (δεν εχω αυτοκινητο) και ειμαι αθηνα μπορω να περασω 2 η 3 φορες...πες μου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ ότι 5 μέρες είναι πάρα πολλές για να μείνει ένα γατί μόνο του μέσα στο ντάλα καλοκαίρι. Οι κίνδυνοι είναι πολλοί. Από το 1998 έχω στο σπίτι μου πάντα 2 γάτες (με ένα μικρό διάλειμμα) και ποτέ δεν διανοήθηκα να τις αφήσω μόνες για τόσο μεγάλο διάστημα. Πρώτα απ' όλα, με τέτοια ζέστη που έχει, η τροφή ίσως να χαλάσει και το νερό σίγουρα θα ζεσταθεί. Έπειτα μπορεί να συμβεί κάποιο ατύχημα: να ρίξει κανένα κρυστάλλινο/γυάλινο αντικείμενο και να κοπεί, ας πούμε.ειναι αρκετες μερες να μην περασει κανεις για τοσο καιρο...
Καλό είναι να βρεθεί κάποιος να ελέγχει το ψιψίνι μία φορά τη μέρα. Δες μήπως προσφέρεται γι' αυτό κάποιος φιλικός γείτονας. Ή βάλε μια αγγελία εδώ, στο φόρουμ. Ίσως να υπάρχει κάποιο πρόθυμο μέλος στην περιοχή σου!
Καλή τύχη!! 

Mukkie, χαίρομαι απίστευτα που ήδη έκανες μια τόσο θετική προσφορά! Μπράβο σου!!!

Ελπίζω να μένετε κοντά... για το καλό του ψιψινίου! 
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα εχω αφησει μεχρι 10 μερες με ενα διαλλειμμα ενδιαμεσα. Αρα ενα 5ημερο τα εχω αφησει. Μην το φοβαστε. Εγω μαζευω ολα τα επικινδυνα αντικειμενα, βγαζω τα λουρακια, βαζω τροφη και νερο σε πολλα σημεια δοαφορετικα. σε αρκετα σημεια αμμο και ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα.

Εννοειται πως στο μπαλκονι δεν εχουν προσβαση γιατι εκει μετα δεν υπαρχει ελεγχος εαν συμβει κατι.
Αφηνω καποια πατζουρα ανοιχτα με κλειστες πορτες για να μπαινει φως και να μην ειναι στο σκοταδι και καποιες μπαλκονοπορτες με τραβηγμενα πατζουρια αλλα ανοιχτες πορτες για αερα. Απο κει που μπαινει ο ηλιος τραβαω πατζουρια για να μην καιει το σπιτι και να διατηρει μια σχετικη δροσια
Λειτουργει παρα πολυ καλα εαν εχεις πανω απο ενα γατακι. Εχουν παρεα.
Εαν ομως ειναι ενα ολο αυτο για 10 μερες ειναι πολυ πιστευω,θα πλήξει, δυστυχως δεν το προτεινω.
Για 5 μερες που λες, με καποιον να ερθει ενδιαμεσα 2 φορες γινεται πιστευω.

Οταν εχεις 2 αυτο το θεμα ειναι πιο απλο
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Πρόβλημα ζέστης δεν πρόκεται να υπάρξει από τη στιγμή που τα πατζούρια θα είναι κλειστά και ο ήλιος δεν θα μπαίνει. Ίσα ίσα που θα έχει δροσιά...
Και πάντοτε μιλάμε για 5 μέρες... όχι παραπάνω εννοείται...
drusilia
Διάσημο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Αν εχει φαγητο διαθεσιμο τι θα κανει, θα πεθανει απο την πείνα επειδη δεν του αρεσουν οι κροκέτες;

Αν εχεις εξασφαλισει οτι δεν θα του συμβει κάποιο ατύχημα μεσα στο σπιτι με βαρια αντικειμενα, απορρυπαντικα κλπ, το φαει και το νερο θα τον κρατησουν για 5 μερες. Το ιδανικο θα ηταν να περασει καποιος να τον δει και να αλλαξει το νερακι του στο ενδιαμεσο, αλλα και να μην γινεται θα τα καταφερει μια χαρα.
Ειναι σιγουρα πολυ καλυτερο απο το να τον πας πανσιον για 5 μερες οπου θα υποστει το αγχος της αλλαγης περιβάλλοντος, στο οποιο οι γατες δεν αντιδρουν πολύ καλα.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Την πρώτη φορά που τα άφησα δεν τους άφησα πρόσβαση στη βεράντα αλλά τη δεύτερη δεν έκλεισα την πρόσβαση, σκεπτόμενη πως και στο σπίτι όταν είμαι φεύγω και τα αφήνω. Βέβαια η βεράντα μου είναι πλήρως οχυρωμένη και οι τέντες κατεβασμένες.
Το σοβαρότερο πρόβλημά σου είναι νομίζω το ότι το γατίδι σου δεν έχει παρέα ένα άλλο γατάκι πράγμα που διευκολύνει πάρα πολύ εσένα ψυχολογικά για να μην έχεις τύψεις αλλά και το γατάκι σου για να μην νοιώθει μοναξιά. Παρόλα αυτά η λύση με την τηλεόραση είναι καλή και την εφαρμόζω και όταν φεύγω για τη δουλειά.
Εύχομαι τα καλύτερα
roulsydney
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

nefelouli
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool