Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.224 μηνύματα.
12-08-11
21:07
Αν δεν εχει να φαει κατι αλλο,θα τις φαει.Ομως..μετα απο μια μερα,ειδικα το καλοκαιρι οι κονσερβες χαλανε.Εκτος του οτι το πιο πιθανο ειναι να του μυριζουν,και ουτε αυτες θα φαει..φανταζεσαι να τον πιασει διαρροια..ή να αρρωστησει απο τις κονσερβες;
Δεν υπαρχει αλλη λυση για γατες που τις αφηνουμε μονες τους..απο την ξηρη τροφη.Δεν γινεται αλλιως.
Δεν υπαρχει αλλη λυση για γατες που τις αφηνουμε μονες τους..απο την ξηρη τροφη.Δεν γινεται αλλιως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louis1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα.
12-08-11
22:44
Σκέφτομαι μήπως να τον πάω στο σπίτι μιας συναδέλφου μου που προσφέρθηκε να μας τον κρατήσει. Είχε και παλαιότερα γατούλα και ξέρει. Απλά φοβάμαι μην πιεστεί γιατί δεν τους ξέρει. Τώρα θα πείτε ότι γίνομαι πολύ περίεργος!!
Αλλά δεν μπορώ να τα σταθμίσω ρε γαμ.... τι είναι το καλύτερο.
Αλλά δεν μπορώ να τα σταθμίσω ρε γαμ.... τι είναι το καλύτερο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.224 μηνύματα.
13-08-11
11:37
Κοιτα..εκ πειρας,αλλα και απο αυτα που μου εχει πει ο γοατρος μου,και εχω διαβασει και εγω..οι γατες δενονται πολυ με τον χωρο τους.Ομως σιγουρα εξαρταται και απο την προσωπικοτητα του γατιου.Τα δικα μου παντως..ειναι εντελως απροσαρμοστα σε αλλο χωρο.
Αν εχεις χρονο..καμια βδομαδα πριν φυγεις,βαζετου ΜΟΝΟ ξηρη τροφη.Να την συνηθισει περισσοτερο..και να δεις και αν την τρωει.Αν ναι..μην το σκεφτεσαι καθολου.3 μερες ειναι..
Αν εχεις χρονο..καμια βδομαδα πριν φυγεις,βαζετου ΜΟΝΟ ξηρη τροφη.Να την συνηθισει περισσοτερο..και να δεις και αν την τρωει.Αν ναι..μην το σκεφτεσαι καθολου.3 μερες ειναι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louis1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα.
13-08-11
13:42
Καλημέρα!!Φεύγω σε 1 ωρίτσα.Τελικά αφού σύσκεφθηκα μετά του εαυτού μου και έλαβα υπόψη μου ότι μου είπατε, θα τον αφήσω σπίτι. Έχεις απόλυτο δίκιο Πουπουλίνα,και ο δικός μου είναι πολύ δεμένος με τον χώρο του αν και ακόμα δεν τον έχουμε ούτε μήνα!! Τόση εξερεύνηση έχει κάνει,μην πάει χαμένη!
Είμαι πιο ήσυχος γιατί θα έρθει αύριο και η συνάδελφός μου να του βάλει μια κονσερβούλα σε περίπτωση που δεν φάει καθόλου ξηρά τροφή, που δεν το βλέπω δηλαδή να τρώει,είμαστε πολύ καλομαθημένοι.
Πάντως για το Σεπτέμβρη που θα λείψω 10 ημέρες στο εξωτερικό, δεν το κάνω, είτε του αρέσει είτε όχι!!
Είμαι πιο ήσυχος γιατί θα έρθει αύριο και η συνάδελφός μου να του βάλει μια κονσερβούλα σε περίπτωση που δεν φάει καθόλου ξηρά τροφή, που δεν το βλέπω δηλαδή να τρώει,είμαστε πολύ καλομαθημένοι.
Πάντως για το Σεπτέμβρη που θα λείψω 10 ημέρες στο εξωτερικό, δεν το κάνω, είτε του αρέσει είτε όχι!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
13-08-11
13:52
Σου συντιστω σιγα σιγα να του περιοριζεις πολυ την κονσερβα.Βασικα..μονο ξηρη δινε του για καποιο διαστημα..γιατι δεν γινεται να την συνηθισει αλλιως.
ΥΓ..Πες στη συναδελφο σου πολυ προσοχη στις πορτες και παραθυρα.Πταν μπει και βγει δηλαδη..μην κανει καμια τρελα ο μικρος.

ΥΓ..Πες στη συναδελφο σου πολυ προσοχη στις πορτες και παραθυρα.Πταν μπει και βγει δηλαδη..μην κανει καμια τρελα ο μικρος.
starblood
Νεοφερμένο μέλος
Ο starblood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα.
13-08-11
18:13
Για μέχρι και 1 εβδομάδα δεν υπάρχει ουσιαστικό θέμα. Τις έχω αφήσει και εγώ αρκετές φορές. Φρόντισε να μαζέψεις αντικείμενα με τα οποία μπορεί να γίνουν ζημιές και πάρε αυτόματο ταϊστή για νερό και φαί . Υπάρχουν σε όλα τα πετ , ακόμα και στα jumbo.
Δες εδώ https://www.tiierisch.de/produkt/futterspender-wasserspender-fuer-hunde
Όσο για ξηρή τροφή άμα πεινάμε θα φάμε ..
Δες εδώ https://www.tiierisch.de/produkt/futterspender-wasserspender-fuer-hunde
Όσο για ξηρή τροφή άμα πεινάμε θα φάμε ..
Louis1
Εκκολαπτόμενο μέλος
15-08-11
22:30
Παιδιά, γυρίσαμε σπίτι,τέλος καλό,όλα καλά!! Τελικά είχατε δίκιο!Πείνασε ο μοκρός μας και έφαγε και κροκετούλες!
Ζημιές δεν έκανε καθόλου, απλά όταν πρωτομπήκαμε μας κρυβότανε και δεν ερχότανε κοντά.. τώρα όμως όλα οκ!! Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές όλους!!
Ζημιές δεν έκανε καθόλου, απλά όταν πρωτομπήκαμε μας κρυβότανε και δεν ερχότανε κοντά.. τώρα όμως όλα οκ!! Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές όλους!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki