kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Το διαβασες?Σουπερ!!!![]()

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Το διαβασες?![]()
Το διαβασα εγω!
Οποτε ακουω αυτο το "τα ζωα ανηκουν στη φυση" επιχειρημα του κωλου μου αναβουν τα λαμπακια
Πρωτα τα εξημερωνουμε και τα κανουμε να εξαρτονται 100% απο μας, και μετα τα ξαμολαμε "εκει που ανηκουν" δηλαδη κατω απο ροδες αμαξιων, φολιασμενα, κακοποιημενα σε αυτο το μεγαλειο της "φυσης" που ο ανθρωπος εχει δημιουργησει 
Παρεπιπτοντως, λαθος το παραπανω ποσοστο, ηταν γυρω στο 45% λιγοτερες πιθανοτητες, σε συνδυασμο με τις ηδη μειωμενες πιθανοτητες να εχει κανεις αλλεργιες μεγαλωνοντας (οι περισσοτερες περνανε απο μονες τους μετα τα 6-7)
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

γιατι θα τρελαθω
(και αυτο το ξερω λογο δουλειας)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Εγραψα κι εγω!
Το καταλάβαμε

Η διεύθυνση του φόρουμ τα λέει όλα
The Greekz
Ελληνάρες, ημιμαθείς, ξερόλες... αλλά περήφανοι ως έλληνες
μέσα σε τρεις σελίδες απεικονίζονται όλα τα ελαττώματα του λαού μας

Ειλικρινά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να γραφτώ και να ασχοληθώ με όλη αυτή τη δευτεράντζα που απέκτησε πληκτρολόγιο και δικαίωμα λόγου
Τι λέτε; Να κάνουμε μια ομαδική εγγραφή και να τη λέμε σε όλους;
Να απαριθμούμε εμβόλια, στειρώσεις, αποπαρασιτώσεις, άμμους να τους κουφάνουμε; 
Ή απλά να αρχίσουμε να γράφουμε πόσες γάτες έχει ο καθένας...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το καταλάβαμε
The Greekz
Ειλικρινά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να γραφτώ και να ασχοληθώ με όλη αυτή τη δευτεράντζα που απέκτησε πληκτρολόγιο και δικαίωμα λόγου΄
Τι λέτε; Να κάνουμε μια ομαδική εγγραφή και να τη λέμε σε όλους;Να απαριθμούμε εμβόλια, στειρώσεις, αποπαρασιτώσεις, άμμους να τους κουφάνουμε;
Ή απλά να αρχίσουμε να γράφουμε πόσες γάτες έχει ο καθένας...![]()

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
zanin
Διάσημο μέλος
δεν αξίζει να ανέβει ο αριθμός των μελών στο συγκεκριμ΄ρνπ forum
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Το καταλάβαμε
The Greekz
Ειλικρινά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να γραφτώ και να ασχοληθώ με όλη αυτή τη δευτεράντζα που απέκτησε πληκτρολόγιο και δικαίωμα λόγου΄
Τι λέτε; Να κάνουμε μια ομαδική εγγραφή και να τη λέμε σε όλους;Να απαριθμούμε εμβόλια, στειρώσεις, αποπαρασιτώσεις, άμμους να τους κουφάνουμε;
Ή απλά να αρχίσουμε να γράφουμε πόσες γάτες έχει ο καθένας...![]()
Παντως εχει και ενα θεμα για τους φιλοζωους..."το στεκι του φιλοζωου" καπως ετσι...αξιζει να γραφτητε και μονο για αυτο...να βαζουμε και εκει αγγελιες...απο οτι εχω δει αγγελιες για γατες ειναι ελαχιστες εκει μεσα.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool