KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Πεμπτη βραδυ παω να τον πιασω στο ενα ποδι του παλι εκει που ειναι η αρθρωση να δω αν ποναει και ξαφνικα παταω ενα σημειο του δερματος και ητανε σαν κουφιο δηλαδη βουλιαζε και πηγε το μυαλο μου πως εβγαζε καποιο υγρο η αρθρωση και τωρα ξεραθηκε και εγινε ετσι...
Παρασκευη πρωι σηκωνομαι και βλεπω να εχει μια πληγη τεραστια,να του τρεχει αιμα και πυον απο εκεινο το ''σακουλακι'' το κουφιο υποτιθετε και να ειναι φαγωμενος ο ζωικος ιστος του δηλαδη ενα σημειο που φαινονταν το δερμα και ο ιστος του δερματος..Πηγαμε στον κτηνιατρο αμμεσα και του χορηγηθηκαν φαρμακα αμμεσα φυσικα...Εχω και φωτογραφια να παραθεσω αν χρειαστει αλλα ειναι λιγο τραγικη η εικονα

Τον παμε στον γιατρο και μας λεει οτι ειχε καποιο μυκητα στο δερμα του και προσβληθηκε και εγινε αυτο ενω ο γατος μου δεν βγαινει εξω γενικα παρα μονο καμια βολτα στο μπαλκονι και μονο στα σκαλια της πολυκατοικιας...για να μπορει να κολλησει κατι...
Εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον αλλον??Ξερετε πως και απο που μπορει να εγινε αυτο??

Ευχαριστώ πολυ.Κωστας
Να σημειωσω πως ο γατος ειναι πληρως εμβολιασμενος,στηρομενος με τα παρασιτικα και ολα τα απαραιτητα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Κώστα, καταλαβαίνω την αγωνία σου για το γατάκο σου, αλλά, θα σε συμβούλευα, να γράψεις ένα μήνυμα στο "Προβλήματα υγείας" , στο θέμα "Γιατρέ, αρρώστησε".Έτσι, θα έχεις απάντηση από τους γιατρούς του φόρουμ, που μπαίνουν καθημερινά εκεί και μας λένε τη γνώμη τους, όσο μπορούν, από τις περιγραφές που τους κάνουμε. Εκεί, μπορείς να βάλεις και τη φωτογραφία, να βοηθηθεί περισσότερο ο κτηνίατρος.Εύχομαι, να μην είναι τίποτα σοβαρό και να γίνει γρήγορα περδίκι ο γατούλης σου.![]()
Σε ευχαριστω πολυ Ελενη.Θα το κανω αμμεσα.Απλα ειμαι καινουριος και πιστεψα πως εδω ειναι το καταλληλο μερος να ποσταρω

moukelis
Επιφανές μέλος

Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος

ΚΑι γω βλεπω το θεμα και λεω τετοια συμπτωση να εχει σημερα τετοιο θεμα?

Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
..Η μονη ενδειξη οτι ο γατος ειχε καποιο ζορι ητανε να ψιλοκουτσαινει και απλα να ναι αδιαθετος..που μπορουσε να ητανε και τα αρθριτικα του οπως προαναφερα..
julia
Διακεκριμένο μέλος

Υπάρχει και μία πιθανότητα να είναι μια μόλυνση ή αλλεργία που απλά κάνει την γάτα και γλύφεται σε σημεία και ανοίγει τρύπες.. έχω μια τέτοια.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μηπως να επερνες και μια δευτερη γνωμη?

Ευχομαι γρηγορα περαστικα, ολα να πανε καλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool