Μύκητας και φάγωμα του ιστού

KostasTheGreek

Δραστήριο μέλος

Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά.Εδώ και και 3 ημέρες ο γάτος μου δεν σηκωνότανε καθόλου απο το κρεββάτι του παρά μονο μια φορά την ημέρα για να πιει νερό.Κατά τα άλλα δεν έτρωγε τίποτα.Πιάνοντας τον να τον σηκώσω παρατηρω οτι πονάει στα ποδια του τα μπροστινα,σε ποιο δεν μπορεσα να προσδιορισω και φανταστηκα ειναι παλι τα αρθριτικα του διοτι τον ειχαμε παει ενα μηνα πιο πριν στον κτηνιατρο παλι επειδη ητανε αδιαθετος και μας ειπε πως ισως ειναι τα αρθριτικα του μιας και ειναι στα 7-8 χρόνια του και ειναι και λιγο υπερβαρούλης 8 κιλα ενω δεν κανει εφοσον ειναι στηρομενος.Τελος παντων πιστευοντας πως ειναι παλι τα αρθριτικα του ξεκινησαμε να του δινουμε παλι το συροπι που μας ειχε χορηγησει ο κτηνιατρος για την αρθριτιδα..

Πεμπτη βραδυ παω να τον πιασω στο ενα ποδι του παλι εκει που ειναι η αρθρωση να δω αν ποναει και ξαφνικα παταω ενα σημειο του δερματος και ητανε σαν κουφιο δηλαδη βουλιαζε και πηγε το μυαλο μου πως εβγαζε καποιο υγρο η αρθρωση και τωρα ξεραθηκε και εγινε ετσι...
Παρασκευη πρωι σηκωνομαι και βλεπω να εχει μια πληγη τεραστια,να του τρεχει αιμα και πυον απο εκεινο το ''σακουλακι'' το κουφιο υποτιθετε και να ειναι φαγωμενος ο ζωικος ιστος του δηλαδη ενα σημειο που φαινονταν το δερμα και ο ιστος του δερματος..Πηγαμε στον κτηνιατρο αμμεσα και του χορηγηθηκαν φαρμακα αμμεσα φυσικα...Εχω και φωτογραφια να παραθεσω αν χρειαστει αλλα ειναι λιγο τραγικη η εικονα:/:

Τον παμε στον γιατρο και μας λεει οτι ειχε καποιο μυκητα στο δερμα του και προσβληθηκε και εγινε αυτο ενω ο γατος μου δεν βγαινει εξω γενικα παρα μονο καμια βολτα στο μπαλκονι και μονο στα σκαλια της πολυκατοικιας...για να μπορει να κολλησει κατι...

Εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον αλλον??Ξερετε πως και απο που μπορει να εγινε αυτο??:blink:

Ευχαριστώ πολυ.Κωστας
Να σημειωσω πως ο γατος ειναι πληρως εμβολιασμενος,στηρομενος με τα παρασιτικα και ολα τα απαραιτητα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κώστα, καταλαβαίνω την αγωνία σου για το γατάκο σου, αλλά, θα σε συμβούλευα, να γράψεις ένα μήνυμα στο "Προβλήματα υγείας" , στο θέμα "Γιατρέ, αρρώστησε".Έτσι, θα έχεις απάντηση από τους γιατρούς του φόρουμ, που μπαίνουν καθημερινά εκεί και μας λένε τη γνώμη τους, όσο μπορούν, από τις περιγραφές που τους κάνουμε. Εκεί, μπορείς να βάλεις και τη φωτογραφία, να βοηθηθεί περισσότερο ο κτηνίατρος.Εύχομαι, να μην είναι τίποτα σοβαρό και να γίνει γρήγορα περδίκι ο γατούλης σου.:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κώστα, καταλαβαίνω την αγωνία σου για το γατάκο σου, αλλά, θα σε συμβούλευα, να γράψεις ένα μήνυμα στο "Προβλήματα υγείας" , στο θέμα "Γιατρέ, αρρώστησε".Έτσι, θα έχεις απάντηση από τους γιατρούς του φόρουμ, που μπαίνουν καθημερινά εκεί και μας λένε τη γνώμη τους, όσο μπορούν, από τις περιγραφές που τους κάνουμε. Εκεί, μπορείς να βάλεις και τη φωτογραφία, να βοηθηθεί περισσότερο ο κτηνίατρος.Εύχομαι, να μην είναι τίποτα σοβαρό και να γίνει γρήγορα περδίκι ο γατούλης σου.:):)

Σε ευχαριστω πολυ Ελενη.Θα το κανω αμμεσα.Απλα ειμαι καινουριος και πιστεψα πως εδω ειναι το καταλληλο μερος να ποσταρω:)

Δεν ξερω καθολου να σου πω καποια συμβουλη,δεν εχω ξανακουσει κατι παρομοιο,απλα ηθελα να ευχηθω να πανε ολα καλα με τον γατουλη σου.:)

Κωστα εσυ εισαι?:blink:
ΚΑι γω βλεπω το θεμα και λεω τετοια συμπτωση να εχει σημερα τετοιο θεμα?:hmm::lol::lol::lol:

Βαζω και την φωτο μπας και βοηθησει :down:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• JOAN.jpg
    JOAN.jpg
    340,9 KB · Εμφανίσεις: 38
Ίσως η πληγή να προκλήθηκε επειδή η γατούλα συνέχεια ξυνόταν και την έκανε η ίδια με τα νύχια της. Είχαμε και εμείς μύκητες πριν κάποιο καιρό και είχα την ίδια απορία από που να κόλλησε εφόσον δεν βγαίνει έξω. Ο γιατρός μου είπε ότι μύκητες υπάρχουν παντού (και φυσικά μέσα στο σπίτι) απλά χρειάζονται τις κατάλληλες συνθήκες -υγρασία- για να αναπτυχθούν π.χ αν πατάει συχνά η γάτα σε νερά, σφουγγαρισμένο πάτωμα κλπ, εάν σκαλίζει κανένα φυτό στο μπαλκόνι κ.α, μένουν υγρά τα πατουσάκια της και τους μεταφέρει σε όλο της το σώμα.

Σε αυτο εχεις δικαιο.Μυκητες υπαρχουνε παντου φυσικα αλλα ακομα αναρωτιεμαι το πως...Και δεν ειχε δειξει καποιο σημαδι..ξεσπασε ξαφνικα η μεγαλη πληγη σε μια μερα:blink:..Η μονη ενδειξη οτι ο γατος ειχε καποιο ζορι ητανε να ψιλοκουτσαινει και απλα να ναι αδιαθετος..που μπορουσε να ητανε και τα αρθριτικα του οπως προαναφερα..:hmm:

Μήπως, είναι απόστημα? που έσκασε? Από πληγή που μολύνθηκε, απο δάγκωμα ή κάτι άλλο?:hmm:

Υπάρχει και μία πιθανότητα να είναι μια μόλυνση ή αλλεργία που απλά κάνει την γάτα και γλύφεται σε σημεία και ανοίγει τρύπες.. έχω μια τέτοια.:(

Τι να πω και εμενα σαν αποστημα μου φαινεται.:hmm:
Μηπως να επερνες και μια δευτερη γνωμη?:hmm:
Ευχομαι γρηγορα περαστικα, ολα να πανε καλα.:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back