Μύρτος vs νέο κουτάβι

• Thread starter Thread starter myrtos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

myrtos

Δραστήριο μέλος

Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.

Όσοι δεν ξέρεται το Μυρτο είναι το τέλειο γατί όσον αφόρα την οικογένεια:inlove: .Όσον αφορά άλλα ζωάκια είναι ο Βελζεβούλ υπό μορφή γάτας .Ζούσε με ένα σκυλουκο που προϋπήρχε αλλά μας άφησε λόγο γεράματος εδώ και 1.5 χρόνο. Ότι γατάκι ή σκυλάκι ( 3 ετών και όρμαγε και αυτό ) κι αν έχω κουβαλήσει πρέπει να χωρίζω και το σπίτι στα δυο . Αποφασίσαμε να πάρουμε ένα άλλο σκυλάκι για μέσα στο σπίτι μωρό και θηλυκό για να μειώσουμε τις εντάσεις. Έχουμε πάρει ένα μεγάλο κλουβί για την πρώτη γνωριμία ώστε όταν ορμήσει ο Μύρτος ( δεδομένο ) να μην πειράξει τη μικρούλα……..μέχρι να συνηθίσει ο Μύρτος και δει και ότι είναι κάτι άκακο ( όχι σαν μια σκυλίτσα που έγινε εδώ ο χαμός.) Αυτό που τρέμω είναι αν θα το δεχτεί τελικά χωρίς να το βλάψει και το δεύτερο μην φύγει ο Μύρτος ( παρόλο που ξέρω ότι πρέπει να έχει διπλή προσοχή και να συνεχίσει να είναι ο μόνος στο κρεβάτι μου κτλ κτλ έχετε κάποια άλλη πρόταση??? Έχω απίστευτο ανχος Μόλις είχα λίγα γατάκια νεογέννητα και ο Μύρτος είναι στην τσίτα μέσα στο σπίτι :/::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς να τη δεχτείτε τη μικρούλα σας!!:)
Δες κι αυτά:
Λοιπόν... Συμβίωση γάτας-σκύλου;
Γάτα και σκύλος! Φίλοι ή εχθροί;

Μήπως να του έπαιρνες ένα Feliway του Μύρτου, για να αισθάνεται λίγο πιο χαλαρός;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε ευχαροστω πολυ Αλικη :) Δεν εχω προβλημα στο αν συμβιωνουν.Ετσι και αλιος ειχα τον Μαρτιν μαζι με το Μυρτο μια χαρα μαζι αρα το ξερω απο πρωτο χερι ( φωτο :P). Το ανχως μου ειναι η κυριαρχικοτητα του Μυρτου που ειναι πολυ εντονη.Φυσικα το μικρο θα τον αφησει αλλα μεχρι να ξεκαθαριστει αυτο....... Εδω παει ακομα στον σκυλο που εχουμε στον κηπο και αμα βρει ευκαιρια του ριχνει και καμια σφαλιαρα να μην ξεχνιομαστε :( ( 32κ σκυλος)

Feliway τι ειναι αυτο????????:hmm:

Συνημμένα

• mart-myrt.jpg
    mart-myrt.jpg
    31 KB · Εμφανίσεις: 40
το βρηκα τελειο ειναι!!!!! ξερεις που το βρισκω?

ξερεις που το βρισκω?
Νομίζω το φέρνουν κι εδώ κάποια πετ σοπ, σίγουρα όμως το βρίσκεις online, στο amazon π.χ.;)

Πρέπει να είναι φοβερό προϊόν ( και για το Φοίβο που τρέμει τον κτηνίατρο και κοκαλώνει κάθε φορά:( ) Το παρήγγειλα :D. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ:). Ήρθε και η μικρή :D.Ευτυχώς είναι κουφός ο Μύρτος και δεν την έχει πάρει χαμπάρι ακόμα:P:P:whistle:

Παρακαλώ Αμαλία μου! :)
Όταν το χρησιμοποιήσεις πες μου αν είχε αποτέλεσμα, γιατί σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ για τη δικιά μου τη σκατούλα, που μόλις ακούσει άνθρωπο στο σπίτι (εκτός από μας) πάει και χώνεται στη ντουλάπα.:/:
Σας εύχομαι καλή συγκατοίκηση με τη σκυλίτσα σας! Πώς τη βγάλατε;

Μπορει οντως το feliway να κανει δουλεια,στα δικα μου παντως βοηθαει.;)Καλως τη δεχτηκατε τη μικρη,μακαρι να δουμε γρηγορα φωτογραφιες τους αγκαλια.

σας ευχαριστω πολυ!!! :DΤη μικρη λεμε να την πουμε Τζόγια :) Απο το ....Κεφαλονιτικο <τζογια μου> που η ριζα του ειναι το joy =χαρα:) Μεχρι να ερθει το σπραυ παμε πολυ ηρεμα.Το βραδυ του σερβιραμε φακελακι με τη μικρη αγκαλια .......:PΕιναι στην τσιτα παντος ο Μυρτος :/:...Αλικη επειδη ειναι ακριβουλι να σου δωσω να δοκιμασεις αν κανει κατι πριν παρεις.Το Αμαζον uk δεν τα στελνει Ελλαδα:(
Δωρα εσυ πηρες το σπραυ η αυτο που μπεινει στην πριζα?

Εγω πηρα το σπρει,ειναι λιγο τσιμπημενο αλλα κραταει παρα πολυ.

και που ψεκαζεις?:hmm:

Αναλογα την περισταση,μπορεις στο κρεβατακι του,στα σημεια που καθεται συνηθως...Ας πουμε για γατουλες που στρεσσαρονται με τη γατοφορο μπορεις να ψεκασεις εκει.

Τελικά όλα καλά. Τόσο καλά που η σκατουλα η μικρή γαυγίζει το Μύρτο :P Τι να πει κανείς. Το σπρέι …..καλό αλλά άργησε. Μέχρι να έρθει είχαν γίνει τα βασικά. Αν θες Άλικη να σου το δώσω να δοκιμάσεις τουλάχιστον αν πιάνει στα δικά σου .

Και δώρο το quiz

Πιο είναι η γάτα και πιο ο σκύλος ( αν μπορείς να το πεις σκύλο αυτό :whistle::P)

Συνημμένα

• gioia-myrtos.jpg
    gioia-myrtos.jpg
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 38
:D:D:clapup:

Συνημμένα

• gioia1.jpg
    gioia1.jpg
    40,9 KB · Εμφανίσεις: 35
  • gioia3.jpg
    gioia3.jpg
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 27
  • gioia-myrtos4.jpg
    gioia-myrtos4.jpg
    42,6 KB · Εμφανίσεις: 28
τι τελεια που ειναι κ τα 2 μαζι!! πολυ φατσα η σκυλιτσα!

γεια και απο μενα!εγω εφερα πριν 2 μηνες την σκυλιτσα μου σπιτι(ηταν παρατημενη στο δρομο,ειναι 4-5 χρονων).γενικα ειναι πολυ καλο σκυλακι και με τον φοιβο τα παει τελεια.με την λουιζα ομως εχω προβλημα,την κυνηγαει οταν την βλεπει και αυτη φευγει τρεχοντας.ωρες ωρες βεβαια καθονται στον ιδιο χωρο χωρις να κανουν φασαρια,δεν πλησιαζονται ομως.μηπως επειδη ειναι και τα δυο θηλυκα?η λουιζα ειναι δυσκολο γατι.πως μπορω να τα φερω πιο κοντα?αυτο το σπρευ που λετε ηρεμει τις γατες??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back