Νάντια η πανέμορφη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Το ξέρουμε, το ξέρουμε και μας άρεσε πολύ. Μας κατασυγκίνησε το κείμενο.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ μωρέ πως σε καταλαβαίνω....μόλις με ειδοποίησε η ανηψιά μου ότι φίλη της βρήκε κυνηγόσκυλο υποσιτισμένο πολύ χάλια και δεν ξέρει τι να κάνει γιατί έχει ήδη δύο σκυλιά.... τι γίνεται ρε παιδί μου; τόσα όμορφα πλάσματα και ούτε ένας άνθρωπος "όμορφος" γι' αυτά;;;
Το θέμα είναι οτι ο πλανήτης είναι γεμάτος από όμορφα πλάσματα, αλλά οι πραγματικά "όμορφοι" άνθρωποι είναι σαφώς λιγώτεροι (για να μη πω σπανίζουν).
Όμως υπάρχουν και με την κατάλληλη παιδεία και ενημέρωση αυτοί αυξάνονται και δίνουν ελπίδα ευτυχίας και στα όμορφα πλάσματα.
Μακάρι η καλή τους τύχη να ανταποκριθεί στο κάλεσμά τους και σύντομα να βρουν τη νέα αγάπη τους και τα σπιτωθούν κι αυτά.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ μωρέ πως σε καταλαβαίνω....μόλις με ειδοποίησε η ανηψιά μου ότι φίλη της βρήκε κυνηγόσκυλο υποσιτισμένο πολύ χάλια και δεν ξέρει τι να κάνει γιατί έχει ήδη δύο σκυλιά.... τι γίνεται ρε παιδί μου; τόσα όμορφα πλάσματα και ούτε ένας άνθρωπος "όμορφος" γι' αυτά;;;

Γνώμη μου; Τίποτα να μην κάνει, φωτογραφία, έκκληση στο facebook και αν μπορεί κάποιος να το αναλάβει, παιδιά πραγματικά -κι ας ακουστεί όπως θέλει- αν δεν είναι λιλιπούτειο, μικρό και χαριτωμένο πιο πολλές πιθανότητες έχει να την κράξουν μεν, να τρέξουν να το μαζέψουν δε, παρά να το μαζέψει και (λυπάμαι για τη λέξη) να το φορτωθεί επ'άπειρον. Η εμπειρία μου αυτό λέει μέχρι τώρα, στοίχημα πως αν είχα αφήσει τον Μπιλάκο και τη Νάντια στη μέση του πουθενά, θα είχαν βρει σπίτι τώρα.

Το ξέρουμε, το ξέρουμε και μας άρεσε πολύ. Μας κατασυγκίνησε το κείμενο.:redface:

Αυτό με έτρωγε από τη μέρα που την είδα στις φωτογραφίες του Δικεπάζ, με παρακαλούσε να γράψω κάτι :P Επίσης -άσχετο- αυτό με τους αριθμούς και τους ανθρώπους, μου'χει κολλήσει στο κεφάλι από όταν ήμουνα δημοτικό και κάθε φορά που ακούω ειδήσεις με τριβελίζει..

Το θέμα είναι οτι ο πλανήτης είναι γεμάτος από όμορφα πλάσματα, αλλά οι πραγματικά "όμορφοι" άνθρωποι είναι σαφώς λιγώτεροι (για να μη πω σπανίζουν).
Όμως υπάρχουν και με την κατάλληλη παιδεία και ενημέρωση αυτοί αυξάνονται και δίνουν ελπίδα ευτυχίας και στα όμορφα πλάσματα.
Μακάρι η καλή τους τύχη να ανταποκριθεί στο κάλεσμά τους και σύντομα να βρουν τη νέα αγάπη τους και τα σπιτωθούν κι αυτά.:)

Αχ, απ'το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί γι'ακόμα μια φορά, πού είναι οι άνθρωποι; ΟΕΟ;

Γράψαμε κειμενάκι σήμερα και εμπλουτίσαμε τη φωτογραφία μας (https://www.facebook.com/photo.php?...523851.-2207520000.1428432546.&type=3&theater)

"Πρώτα μετράς μέρες, μετά βδομάδες, μετά μήνες. Μετά μαθαίνεις πως όσος καιρός κι αν περάσει, αν το ενδιαφέρον είναι μηδέν, μηδέν είναι και το αποτέλεσμα. Κάποιες μέρες που χάνεις το κουράγιο σου, πολλαπλασιάζεις το μηδέν με την ελπίδα κι υψώνεις τη θλίψη στο τετράγωνο.
Γιατί δεν ζητάς το άπειρο, αλλά την απλή και ταπεινή, την πολύτιμη μονάδα. Το ένα τηλεφώνημα από τον έναν και μοναδικό, τον Έναν άνθρωπο που θα σου πει "Θέλω τη Νάντια. Άργησα αλλά ήρθα. Εγώ, ο ένας."

Η ευχή μου γι αυτές τις άγιες μέρες να έρθει και για τη Νάντια η δική της, προσωπική Ανάσταση
smiley-chores001.gif

Nantia-Pasxa.jpg

Χωρίς πολλά σχόλια.. Αλλά τ'αυτιά μας είναι αεροπλανικά, δεν μπορείτε να πείτε.. :rolleyes: :inlove::inlove:

Συνημμένα

• Nantia-Pasxa.jpg
    Nantia-Pasxa.jpg
    168,3 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Nantia-Pasxa.jpg
    Nantia-Pasxa.jpg
    168,3 KB · Εμφανίσεις: 34
Ξέρετε πόσοι άνθρωποι υιοθετούν μικρά και χαριτωμένα σκυλάκια και μόλις αντιληφθούν ότι δεν πήραν λούτρινα αλλά πλάσματα με ανάγκες που μεγαλώνουν τα εγκαταλείπουν; Γι' αυτό το να ψάχνεις μικρό και χαριτωμένο σκυλάκι δεν λέει πολλά, λίγα λέει. Γι' αυτό είναι θετικό που η Νάντια είναι ήδη δύο ετών, γιατί όποιος την υιοθετήσει θα ξέρουμε πως είναι υπεύθυνος και καλός. Εύχομαι ολόψυχα αυτή η πανέμορφη αγνή σκυλίτσα να βρει την παντοτινή απάνεμη αγκαλιά που θα την σφίξει με την αγάπη που τόσο πολύ της αξίζει.

..Μπήκα σπίτι πριν λίγο και κάτι έλειπε. Η Νάντια έλειπε βασικά. Το box της είναι εκεί, με ανοιχτή την πόρτα, η κουβέρτα της κρύωσε, το μπολάκι της που κάθε φορά που το έβλεπε έτρεχε να χωθεί μέσα, από αύριο θα αποθηκευτεί. Μπήκα σπίτι και δεν άκουσα ταπ ταπ, ούτε έσκυψα να την κοιτάξω. Η Νάντια ήταν έρωτας...

...

...

Η Νάντια είναι πλέον έρωτας της Μάγδας!

P5040015.JPG

:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Συνημμένα

• P5040015.JPG
    P5040015.JPG
    626,6 KB · Εμφανίσεις: 35
  • P5040015.JPG
    P5040015.JPG
    626,6 KB · Εμφανίσεις: 35
Μπράβοοοοοο!!!
19.gif
19.gif
19.gif

Γερή κι ευτυχισμένη με τη νέα της μαμά...

P5040015.jpg

σ'έναν έρωτα που θα διαρκέσει μια ζωή :D

Καλέ, ψάρωσες καθόλου με το μήνυμα ή τζάμπα το έβαλα το μελό στην αρχή;; :D

Λοιπόν, θα το πω και να μείνει μεταξύ μας, χθες μετά το κύμα χαράς όλο και μ'έπιανε μια μελαγχολία. Σήμερα κοντεύω να βάλω τα κλάματα, είναι δυνατόν;
Πρέπει να μαζέψω επειγόντως το box της, να τρελαθώ στα παιχνίδια με τους δικούς μου που κοιμούνται ακόμα τα μοσχάρια, πρέπει να γεμίσω το κενό και πρέπει και να κλάψω λίγο νομίζω, μετά θα μου περάσει.
Στο fb θα το ανακοινώσω μόλις ξαναμιλήσω με τη Μάγδα, αλλά η γυναίκα ξετρελάθηκε, δεν μπορούσε να πιστέψει πως τόσους μήνες δεν την πήρε κανείς.
Η δε Νάντια κιουρία, μύρισε γύρω γύρω, έπαιξε με το κόκαλο που της πήγα, χαϊδεύτηκε και κατέληξε να κάτσει δίπλα της στον καναπέ, μετά χαιρέτησε και ένα ζευγάρι που η νέα της μαμά είχε ενημερώσει να έρθουν να τη γνωρίσουν, λατρεία στο όλο κλίμα. Μετά όταν ετοιμάστηκα να φύγω, την βλέπεις τσουπ τσουπ έρχεται κι αυτή, "πού πας μαρή τρελή;" της λέω, δεν την χαιρέτησα για να μην την αγχώσω, αγκαλιές και φιλιά όταν την δω ξανά την κουκλάρα μου.

Πάω να τιμήσω τον έρωτα με ένα γερό κλάμα τώρα, χαχαχαχαχαχαχχα :P :D

Αννι μου να ξερες τι χαρά που πήρα όταν το διάβασα....κατασυγκινήθηκα!!! ότι και να πούμε λίγο, απλά για όλα τα πλάσματα τελικά έρχεται η ώρα η μαγική....αρκεί να τους δώσεις χρόνο και εσύ απλόχερα το έκανες!!! Οπότε τώρα μόνο χαρά να νοιώθεις, χαρά γιατί άλλο ένα πλάσμα βρήκε τον προορισμό του και θα ζήσει όμορφα!!!! Καλή ζωούλα στην όμορφη!!:D

Καλέ, ψάρωσες καθόλου με το μήνυμα ή τζάμπα το έβαλα το μελό στην αρχή;; :D

Ε, δεν πρόλαβα καλά-καλά να ψαρώσω, είχα ήδη φτάσει στο happy -end!
t09150.gif

Οπότε το ψάρωμα λίγη σημασία έχει, μπρος στη χαρά που πήρα για την ευτυχή αποκατάσταση της μικρής:clapup:

Οκ, it's official, μόλις μίλησα με τη μαμά της και μου είπε πως δεν μου τη δίνει πίσω, τελεία.

Οπότε μπορεί να κλειδωθεί το μανάρι μου σε 1-2 μέρες, αφού μπουν και οι άλλες οι γαϊδούρες οι φίλες μου να κλάψουμε παρέα (πάντως το'ριξα και ηρέμησα, τώρα πετάω από χαρά!) :D :D

Δεν το πιστεύω πως επιτέλους υιοθετήθηκε αυτό το κορίτσι.:clapup:
Πότε ήταν που έλεγες για το μούτρο της χαζοβιόλα, ε πότε;:P

Δεν το πιστεύω πως επιτέλους υιοθετήθηκε αυτό το κορίτσι.:clapup:
Πότε ήταν που έλεγες για το μούτρο της χαζοβιόλα, ε πότε;:P

:rofl::rofl::rofl::rofl:

Γιατί, που το είπα σε μια φίλη μου και λέει "Το αυτάγγουρο βρήκε σπίτι????"

Mαρ'η τρελή έχουμε αρχίσει τον νέο μαραθώνιο κοινοποιήσεων της Νάντια,διαβάζω και και παλιές αναρτήσεις στο θεματάκι της που δεν είχα δει και τελικά τυχαία μαθαίνω ότι το κορίτσι βρήκε σπίτι!!;;;

ΜY CAT αφήστε μας να κλάψουμε να το χαρούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι τα πιο τέλεια νέα της εβδομάδας!

Νικήσαμε!!!!
Μα τη ρουφιάνα μ'έσκασε τόσους μήνες, απελπίστηκα!

Καλέ, προχθές το βρήκε, σήμερα το ανακοίνωσα, πού να προλάβεις να το δεις;; :kissing:

Σιγα να μην κρατηθηκες τοσο,κλαψιαρα,σιγουρα εκλαψες μολις εκλεισες τη πορτα της Μαγδας
Εδω μαρη εγω δακρυσα μολις το διαβασα στο face και κλικ ξανα μολις σκεφτηκα εσυ τι εκανες οταν την αφησες........αφου ηταν ερωτας μεγαλος
Καλη ζωουλα να εχει η ψυχουλα,εεεεε. Θα εχουμε φωτο της ε;;;;οχι συνεχεια αλλα ετσι μια καθε (ποσο ειναι το σωστο διαστημα για να μην τρομαξει και η νεα μαμα της;;;;)συγνωμη αλλα εξαρτηση εχω ,τετοια αυτια με τετοια ακολουθια στιγματιζουν

Εδώ που τα λέμε όλους μας έσκασε...βασικά μας έσκασαν αυτοί που δε ξεστραβώνονταν να δουν τί κορίτσι δίνουμε!!

Αλλά να που βρέθηκε κάποιος!!εχω χαρεί πάρα πάρα πολύ!!!

Όχι αλήθεια, όταν φύγαμε και μέχρι που μπήκα σπίτι ήμουν σαν μουδιασμένη, ούτε χαιρόμουν τρελά αλλά ούτε δάκρυσα. Σαν να μην έγινε τίποτα βασικά. Αλλά μετά που πήγε ο Μάκης να ξαπλώσει.. ενέδωσα στη μελαγχολία, ε και σήμερα δεν άντεξα. Μόνο αφού μιλήσαμε με τη Μάγδα και μου είπε πώς είναι κλπ, τότε έφυγε όλη η στεναχώρια και ήρθε η χαρά, τώρα δηλαδή πραγματικά είμαι χαρούμενη!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back