Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Το θέμα είναι οτι ο πλανήτης είναι γεμάτος από όμορφα πλάσματα, αλλά οι πραγματικά "όμορφοι" άνθρωποι είναι σαφώς λιγώτεροι (για να μη πω σπανίζουν).Αχ μωρέ πως σε καταλαβαίνω....μόλις με ειδοποίησε η ανηψιά μου ότι φίλη της βρήκε κυνηγόσκυλο υποσιτισμένο πολύ χάλια και δεν ξέρει τι να κάνει γιατί έχει ήδη δύο σκυλιά.... τι γίνεται ρε παιδί μου; τόσα όμορφα πλάσματα και ούτε ένας άνθρωπος "όμορφος" γι' αυτά;;;
Όμως υπάρχουν και με την κατάλληλη παιδεία και ενημέρωση αυτοί αυξάνονται και δίνουν ελπίδα ευτυχίας και στα όμορφα πλάσματα.
Μακάρι η καλή τους τύχη να ανταποκριθεί στο κάλεσμά τους και σύντομα να βρουν τη νέα αγάπη τους και τα σπιτωθούν κι αυτά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Αχ μωρέ πως σε καταλαβαίνω....μόλις με ειδοποίησε η ανηψιά μου ότι φίλη της βρήκε κυνηγόσκυλο υποσιτισμένο πολύ χάλια και δεν ξέρει τι να κάνει γιατί έχει ήδη δύο σκυλιά.... τι γίνεται ρε παιδί μου; τόσα όμορφα πλάσματα και ούτε ένας άνθρωπος "όμορφος" γι' αυτά;;;
Γνώμη μου; Τίποτα να μην κάνει, φωτογραφία, έκκληση στο facebook και αν μπορεί κάποιος να το αναλάβει, παιδιά πραγματικά -κι ας ακουστεί όπως θέλει- αν δεν είναι λιλιπούτειο, μικρό και χαριτωμένο πιο πολλές πιθανότητες έχει να την κράξουν μεν, να τρέξουν να το μαζέψουν δε, παρά να το μαζέψει και (λυπάμαι για τη λέξη) να το φορτωθεί επ'άπειρον. Η εμπειρία μου αυτό λέει μέχρι τώρα, στοίχημα πως αν είχα αφήσει τον Μπιλάκο και τη Νάντια στη μέση του πουθενά, θα είχαν βρει σπίτι τώρα.
Το ξέρουμε, το ξέρουμε και μας άρεσε πολύ. Μας κατασυγκίνησε το κείμενο.![]()
Αυτό με έτρωγε από τη μέρα που την είδα στις φωτογραφίες του Δικεπάζ, με παρακαλούσε να γράψω κάτι
Επίσης -άσχετο- αυτό με τους αριθμούς και τους ανθρώπους, μου'χει κολλήσει στο κεφάλι από όταν ήμουνα δημοτικό και κάθε φορά που ακούω ειδήσεις με τριβελίζει..Το θέμα είναι οτι ο πλανήτης είναι γεμάτος από όμορφα πλάσματα, αλλά οι πραγματικά "όμορφοι" άνθρωποι είναι σαφώς λιγώτεροι (για να μη πω σπανίζουν).
Όμως υπάρχουν και με την κατάλληλη παιδεία και ενημέρωση αυτοί αυξάνονται και δίνουν ελπίδα ευτυχίας και στα όμορφα πλάσματα.
Μακάρι η καλή τους τύχη να ανταποκριθεί στο κάλεσμά τους και σύντομα να βρουν τη νέα αγάπη τους και τα σπιτωθούν κι αυτά.![]()
Αχ, απ'το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί γι'ακόμα μια φορά, πού είναι οι άνθρωποι; ΟΕΟ;
Γράψαμε κειμενάκι σήμερα και εμπλουτίσαμε τη φωτογραφία μας (https://www.facebook.com/photo.php?...523851.-2207520000.1428432546.&type=3&theater)
"Πρώτα μετράς μέρες, μετά βδομάδες, μετά μήνες. Μετά μαθαίνεις πως όσος καιρός κι αν περάσει, αν το ενδιαφέρον είναι μηδέν, μηδέν είναι και το αποτέλεσμα. Κάποιες μέρες που χάνεις το κουράγιο σου, πολλαπλασιάζεις το μηδέν με την ελπίδα κι υψώνεις τη θλίψη στο τετράγωνο.
Γιατί δεν ζητάς το άπειρο, αλλά την απλή και ταπεινή, την πολύτιμη μονάδα. Το ένα τηλεφώνημα από τον έναν και μοναδικό, τον Έναν άνθρωπο που θα σου πει "Θέλω τη Νάντια. Άργησα αλλά ήρθα. Εγώ, ο ένας."
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
...
...
Η Νάντια είναι πλέον έρωτας της Μάγδας!

Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Γερή κι ευτυχισμένη με τη νέα της μαμά...
σ'έναν έρωτα που θα διαρκέσει μια ζωή

AnnieGr
Δραστήριο μέλος

Λοιπόν, θα το πω και να μείνει μεταξύ μας, χθες μετά το κύμα χαράς όλο και μ'έπιανε μια μελαγχολία. Σήμερα κοντεύω να βάλω τα κλάματα, είναι δυνατόν;
Πρέπει να μαζέψω επειγόντως το box της, να τρελαθώ στα παιχνίδια με τους δικούς μου που κοιμούνται ακόμα τα μοσχάρια, πρέπει να γεμίσω το κενό και πρέπει και να κλάψω λίγο νομίζω, μετά θα μου περάσει.
Στο fb θα το ανακοινώσω μόλις ξαναμιλήσω με τη Μάγδα, αλλά η γυναίκα ξετρελάθηκε, δεν μπορούσε να πιστέψει πως τόσους μήνες δεν την πήρε κανείς.
Η δε Νάντια κιουρία, μύρισε γύρω γύρω, έπαιξε με το κόκαλο που της πήγα, χαϊδεύτηκε και κατέληξε να κάτσει δίπλα της στον καναπέ, μετά χαιρέτησε και ένα ζευγάρι που η νέα της μαμά είχε ενημερώσει να έρθουν να τη γνωρίσουν, λατρεία στο όλο κλίμα. Μετά όταν ετοιμάστηκα να φύγω, την βλέπεις τσουπ τσουπ έρχεται κι αυτή, "πού πας μαρή τρελή;" της λέω, δεν την χαιρέτησα για να μην την αγχώσω, αγκαλιές και φιλιά όταν την δω ξανά την κουκλάρα μου.
Πάω να τιμήσω τον έρωτα με ένα γερό κλάμα τώρα, χαχαχαχαχαχαχχα

kat-cats
Διάσημο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Καλέ, ψάρωσες καθόλου με το μήνυμα ή τζάμπα το έβαλα το μελό στην αρχή;;![]()
Ε, δεν πρόλαβα καλά-καλά να ψαρώσω, είχα ήδη φτάσει στο happy -end!
Οπότε το ψάρωμα λίγη σημασία έχει, μπρος στη χαρά που πήρα για την ευτυχή αποκατάσταση της μικρής

AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Οπότε μπορεί να κλειδωθεί το μανάρι μου σε 1-2 μέρες, αφού μπουν και οι άλλες οι γαϊδούρες οι φίλες μου να κλάψουμε παρέα (πάντως το'ριξα και ηρέμησα, τώρα πετάω από χαρά!)

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Πότε ήταν που έλεγες για το μούτρο της χαζοβιόλα, ε πότε;

AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Δεν το πιστεύω πως επιτέλους υιοθετήθηκε αυτό το κορίτσι.
Πότε ήταν που έλεγες για το μούτρο της χαζοβιόλα, ε πότε;![]()

Γιατί, που το είπα σε μια φίλη μου και λέει "Το αυτάγγουρο βρήκε σπίτι????"
ΜY CAT αφήστε μας να κλάψουμε να το χαρούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι τα πιο τέλεια νέα της εβδομάδας!
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Μα τη ρουφιάνα μ'έσκασε τόσους μήνες, απελπίστηκα!
Καλέ, προχθές το βρήκε, σήμερα το ανακοίνωσα, πού να προλάβεις να το δεις;;

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδω μαρη εγω δακρυσα μολις το διαβασα στο face και κλικ ξανα μολις σκεφτηκα εσυ τι εκανες οταν την αφησες........αφου ηταν ερωτας μεγαλος
Καλη ζωουλα να εχει η ψυχουλα,εεεεε. Θα εχουμε φωτο της ε;;;;οχι συνεχεια αλλα ετσι μια καθε (ποσο ειναι το σωστο διαστημα για να μην τρομαξει και η νεα μαμα της;;;
συγνωμη αλλα εξαρτηση εχω ,τετοια αυτια με τετοια ακολουθια στιγματιζουνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλλά να που βρέθηκε κάποιος!!εχω χαρεί πάρα πάρα πολύ!!!
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool