Νέα άφιξη...

Constance

Νεοφερμένο μέλος

Ο Constance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
Γεια σας! Ειμαι νεα στο Forum και για αρχη θα ηθελα να πω ενα γεια σε ολους σας!!! Το site ειναι πολυ καλο και λυνει πραγματικα πολλες αποριες.
Το νεο μελος της οικογενειας ειναι ενα ημιαιμο σιαμ που ακουει στο ονομα Amon.
Ειναι απιστευτα παιχνιδιαρης και ενεργητικος.Προσαρμοστηκε αμεσως στο χωρο και δεν κανει πολλες αταξιες:).
Το μονο κακο ειναι οτι το βραδυ δεν καθεται πουθενα και ερχεται συνεχεια πανω στο κρεβατι μου και κοιμαται διπλα μου με αποτελεσμα να ξυπναει και να θελει παιχνιδια. Θα ηθελα αν μπορουσατε να με βοηθησετε να βρω εναν τροπο να τον αποτρεψω να το κανει χωρις να μου παραπονιεται!
Ευχαριστω πολυ, Κωνσταντινα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως ηρθες στο my cat Κωνστανς! Να σου ζησει και η γατουλα σου! Του εχεις παρει κανενα κρεβατακι η καλαθακι? Οταν ο Σαββας ηταν μικρος τον βαζαμε στο καλαθακι του μαζι με μια πανινη γατουλα και ετσι συνηθισε. Τωρα οταν νυσταζει το βραδυ αφου χορτασει απο τα χαδια μας πηγαινει μονος του εκει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως ηρθες! τα μικρα γατακια θελουν συνεχεια να παιζουν ακομη και την νυχτα!(μην ξεχναμε οτι οι γατες ειναι νυχτοβιες)... προσπαθησε για αρχη να παιζεις πολυ μαζι του κατα την διαρκεια της ημερας ωστε να κουραζεται και να πεφτει "ξερος" το βραδακι για υπνο!... ο δικος μου με τον καιρο συνηθησε και την ωρα που παω για υπνο ερχεται μαζι και ξυπναει την ωρα που ξυπναω!!!
μια καλη ιδεα οπως ειπε και η lactoula ειναι να του εχεις τον χωρο του ενα κρεββατακι σε μια ησυχη γωνια ισως διπλα στο κρεββατι σου η και κατω απο αυτο, ωστε να νιωθει οτι ειναι μαζι σου...

Σας ευχαριστω πολυ για την γρηγορη ανταποκριση σας! Εχω φτιαξει ενα καλαθακι με μαξιλαρακια μεσα αλλα δεν το καταδεχεται και πολυ μαλλον ειναι λατρης των κρεβατιων! Θα δοκιμασω παλι σημερα με το κουκλακι!Επισης να επισημανω πως ολη μερα τρεχει πανω κατω αλλα μολις κουραστει πεφτει και κοιμαται οποτε ανακτα πολυ ενεργεια!Το χαιρομαι πραγματικα αλλα με εξουθενωνει στο τρεξιμο! Φανταζομαι επειδη ειναι μωρο ακομα (6 εβδομαδων) θελει προσοχη και χαδακια ολη την ωρα!
Δεν μου αρεσει να το μαλωνω και το οχι και το μη δεν το πολυ ακουει!
Θα το κσανα προσπαθησω παλι και θα σας στειλω τις λεπτομεριες και τα αποτελεσματα!
Σας ευχαριστω και παλι mimikaki kai lactoula!
ΥΓ: αυριο θα βαλω και φωτο!

καλως ηρθατε:) !!η δικια μου τρελαινεται να παιζει με το λειζερ!

Ακι τα δικά μου όταν ήηταν μικρά κάνανε πάρτυ στο μαξιλάρι μου!!! Κι εγω παθαινα κρίση γιατί ενω ειχα κρεβατακι προτιμούσαν το δικό μου. Αλλά ηρέμησαν σιγά σιγά.... Και τωρα κοιμούνται δίπλα μου και δεν με ενοχλούν καθόλου. Μόνο όταν ακούσουν το ξυπνητήρι.
:lol: :lol: :lol:
οπότε λίγη υπόμονη!!! Αξίζει το κόπο.

Απλα δεν του εχω κανει ακομα τα εμβολια και παει και χωνεται παντου το ατιμο! Εκτως αυτου εχω κοιμηθει μονο 4 ωρες ερχεται με τη μουσουδα του και με γαργαλαει!!! δεν χορταινει παιχνιδια αυτο το γατι! Φυσικα και θα κανω υπομονη οπως μου ειπες εναν τον εχω!

Και ειναι απίστευτη η απόλαυση να κοιμάστε αγκαλίτσα και να γουργουρίζει...... Αλλά ειναι μικρούλι ακόμη. Πάντως ειναι ακρως εκνευριστικό! Οταν ήμουν πολύ κουρασμένη και ηθελα ησυχία ενω τα γατάκια κυνηγητό κάποια βράδια εκλεινα τη πόρτα μου και τα αφηνα εκτος κραββατοκάμαρας. Επίσης κάτι που κανω ακόμη και σημερα γιατι ο τελευταιος ειναι μικρουλης (7 μηνων)και καμια φορά παιζει ακόμη, κλεινω τη πόρτα με τα γατακια μεσα (να μη παίζουν τρέχοντας στα δωμάτια) και μετα από κανενα 10 λεπτο βαριουνται θανασιμα και κοιμούνται. Μετα ανοιγω τη πόρτα αλλά κοιμούνται μακαρίως πλέον και δεν με ενοχλουν
Καλη τύχη
:) :) :)

Καλως ηρθες στο σαιντ. Θα σου πω και γω τη γνωμη μου που εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τα δικα μου. Μην το περνεις ποτε το γατακι σου στο κρεβατι, γιατι και μια μονο φορα ειναι αρκετη ωστε να σκεφτεται ποσο καλυτερα ειναι να κοιμαται μαζι σου. Μην το λυπασαι, θα ειναι μια χαρα στο καλαθακι του!!!:)

Πολυ καλη η παρατηρηση σου airosky μαλλον αυτο σκεφτεται...
Χριστινα Το δοκιμασα να τον κλεισω εξω απο το δωματιο αλλα νιαουριζε πολυ ωρα και ηταν χειροτερα μετα.

Καλώς ήρθατε και ένα μόνο μπορώ να σου πω:ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ. Υ.Γ. γύρω στους 6-7 μήνες στρώνουν.............. συνήθως!

αν εχει κανει αποπαρασιτωση(για ενδο- και εξω-παρασιτα)δε θα εχεις προβλημα.δεν κολλαμε απο αυτα ασθενειες,οποτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο να κοιμαστε μαζι;)

η αποπαρασιτωση γινεται με τα εμβολια?

γίνεται και με ένεση και με χαπάκια, για τα ενδοπαράσιτα μιλάμε τώρα, σκουληκάκια κλπ..τα υπόλοιπα τα έξω με αμπούλες ή σπρευ ανάλογα με την ηλικία και τον χαρακτήρα του γατιού

υπαρχουν αμπουλες και για τα ενδοπαρασιτα.

Γεια Το δικό μου τον έκλεινα έξω από το δωμάτιο όταν τον έφερα σπίτι γιατί τον είχα μαζέψει από έξω και δεν είχε πάει ακόμα στον κτηνίατρο (ήταν Αύγουστος)Έτσι δεν έμαθε να κοιμάται μαζί μας Παρ όλα αυτά κάθε νύχτα άκουγα πράγματα να πέφτουν και να σπάνε. :blink: Μετά το χρόνο έχει μπει σε δικούς μας ρυθμούς και φυσικά είναι πεντακάθαρος οπότε κοιμόμαστε τέλεια μαζί Αν εξαιρέσεις ότι θέλει να κοιμάται πάνω μου:rolleyes:

φαντασου εσενα ειναι ενας που κοιματε πανω σου εμενα που κ οι 5 θελουν να κοιμουνται πανω μου κ πεφτουν κ οι αναλογιες πατουσιες

5 gates??!! xara sto kouragio sou

σιγα καλε το δυσκολο αλλα γραφε κ με ελληνικους χαρακτηρες σε παρακαλω 5 γατες ειναι αυτες που εχω μεσα στο σπιτι απεξω να δεις ποσες εχω

Εχω ευχαριστα νεα! Το γατονι μου μπορεσε και κοιμηθηκε στο καλαθακι αλλα εξω απο το δωματιο μου. Νιαουρισε λιγακι αλλα μετα ηρεμησε μεχρι το πρωι που ηρθε και με ξυπνησε! Το κολπακι με το παιχνιδι επιασε του κρεμασα πανω στο καλαθι παιχνιδια με κουδουνακια και χαρηκε πολυ ετσι επαιζε συνεχεια μεχρι που κουραστηκε και κοιμηθηκε μεσα στο καλαθι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back