Νέα άφιξη...

Να κανεις υπομονη. Και μενα εχει δυο βδομαδες που δεν σταματαει η Οπρα να κλαιει εξω απο τη πορτα και να νιαουριζει και τις τελευταιες μερες μαλακωσε και αρχισε να το ελλατωνει. Πρεπει ν ακανεις υπομονη, δεν υπαρχει αλλος τροπος. Αν τωρα για παραδειγμα, εγω την ξαναπαρω για ενα βραδυ, γτου απ την αρχη θα ξαναρχισεδι να κλαιει. Ακουσε με, ειναι η δευτερη φορα που εκανα το λαθος και ειμαι σιγουρη γι αυτο. Εμεις φταιμε για αυτο. Τα γατια δεν εχουν τη σεινηδηση να αντιλαμβανονται οτι καθε μερα ειναι διαφορετικη και καποια βραδυα θα κοιμουνται μαζι μας καποια οχι. Χρειαζεται σταθεροτητα. Ρωτησα και τη κτηνιατρο και μου ειπε να αποφασισω εαν θα κοιμαται μαζι μου ή οχι. Δεν εχει ενδιαμεσα. Αν θελεις να κοιμασαι μαζι του που και που καντο στο σαλονι ή στο χωρο του και οχι στο κρεβατι. Να μην το σηνηθισει, αν και και κατα τη γνωμη μουθ ειναι καλυτερα να κοιμουνται μονα τους γιατι αν λειψεις καποιο ταξιδι μετα ειναι πιο δυσκολο για αυτα, συνδεονται πολυ και δεν μπορουν να υσηχασουν. Και τα σκυλακια που γκρεμιζουν σπιτια οταν φευγει το αφεντικο, το κανουν απο καποιο λαθος που ξεκινησε το αφεντικο και μια υποσχεση που σπαει. Μην υποσχεσαι πιο πολλα απο αυτα που μπορεις γιατι το δενουν κομπο για παντα.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω ξενυχτησει πολλα βραδυα και στο λεω με απολυτη βεβαιοτητα.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol:
Βρε το ατιμο! Ειδες; Για αυτο ειναι ζωτικης σημασιας το θεμα!:lol:

Εγω παντως δυσκολευομαι γιατι παλευον στο κρεβατι και ξυπναω συνεχεια!! και εκτος απο αυτο, καλο ειναι να μενω και λιγο πριβε

:lol: :lol: :lol:
Σε καταλαβαινω!!!
Το παλευω πολυ το θεμα γιατι επιθυμω να ειναι ισσοροπημενη η σχεση μας γιατι δεν θελω να αθετησω καμια υποσχεση. Εχουμε χρονια να μεινουμε μαζι και θελω να ειμαστε αγαπημενοι και να μην πιεζομαι ουτε εγω απο αυτα, ουτε αυτα απο μενα. Αποφευγω ν ατα πιεζω για χαδια, και προσπαθω να τα χαιδευω, οταν θελουν και συγχρονως θελω και γω. Στην αρχη πεφτει καποιος με τα μουτρα και μετα ερχονται οι δουλειες και δεν ειναι ωραια μετα να παραμελουναι. Καλυτερα απ την αρχη ισσοροπια. Ειναι δυσκολο αυτο. Αλλα το παλευω γιατι αλλαζουν οι συνθηκες ζωης με τα χρονια και δεν θελω να νιωσω ποτε οτι εχω προβλημα με τα μωρα μου

Στη κρεβατο καμαρα, τηλεοραση και γατουλακια δεν θελω. Για τη καλυτερη λειτουργια του σπιτιου

Eγω πριβε μονο στην τουαλέτα, οπως καταντησαμε...

εγω ουτε στην τουαλετα ισμινη!!!!:lol: :lol: :lol:

Παρομοίως! Αν κάνω το λάθος και κλείσω την πόρτα νιαουρίζει και γρατζουνάει μέχρι ν'ανοίξω. Πρέπει ή ν'αφήνω την πόρτα ανοιχτή ή να τον παίρνω μέσα μαζί μου. Οπότε γίνεται πάντα το δεύτερο....:(

Ουτε εγω!! Ανοιγει και την κλειστη πορτα ο Κανελος! Η Σταλιτσα ως μινιον γατακι δεν μπορει και απλα νιαουριζει εξω απο την πορτα.
Και με μας παει και ερχετε, αλλα οι καημενοι οι επισκεπτες τι φταινε??:blink: :hmm: :lol: :lol:

Παρομοίως! Αν κάνω το λάθος και κλείσω την πόρτα νιαουρίζει και γρατζουνάει μέχρι ν'ανοίξω. Πρέπει ή ν'αφήνω την πόρτα ανοιχτή ή να τον παίρνω μέσα μαζί μου. Οπότε γίνεται πάντα το δεύτερο....:(

εμενα πεφτει πανω με ολο του το βαρος και την ανοιγει!!!:lol: :lol:

Ουτε εγω!! Ανοιγει και την κλειστη πορτα ο Κανελος! Η Σταλιτσα ως μινιον γατακι δεν μπορει και απλα νιαουριζει εξω απο την πορτα.
Και με μας παει και ερχετε, αλλα οι καημενοι οι επισκεπτες τι φταινε??:blink: :hmm: :lol: :lol:
Το κάνει και σ'άλλους?:blink: :blink: :blink:
Ο Χιόνης το κάνει μόνο σ'εμένα. Οι άλλοι μια χαρά πάνε, χωρίς συνοδία γάτου για πιπί τους....:mad:

Το κάνει και σ'άλλους?:blink: :blink: :blink:
Ο Χιόνης το κάνει μόνο σ'εμένα. Οι άλλοι μια χαρά πάνε, χωρίς συνοδία γάτου για πιπί τους....:mad:

Σε ολους!! Δεν κανει διακρισεις:lol: :lol: Απλα ειναι γενικα περιεργος και δεν θελει να χασει τιποτα:lol: Αφου αν θελω να τον πιασω και τον κυνηγησω και δεν μπορω μπαινω στο μπανιο και τσακ τον πιανω :lol: :lol: :lol:

Χαιρομαι που βουθησα με το κρεβατακι! :) Εμας ο Σαββας οταν θελει ερχεται και κοιμαται μαζι μου μεχρι το πρωι. Βεβεια δεν ξυπναει μαζι μου αλλα με ξυπναει κατα τις 6παρα... για να τον βγαλω εξω να κανει την πρωινη του βολτα! Για να με πεισει να σηκωθω, ξαπλωνει στο πατωμα και τριβεται καλωντας εμενα να τον χαιδεψω και να του ανοιξω την πορτα :P

Τωρα οταν λειπω η οταν ειμαι σε αλλο δωματιο νιαουριζει πολυ δυνατα μετα σταματαει και μολις με δει τρεχει πανω μου!
Θελω μονο να ρωτησω αν ειναι φυσιολογικο που κοιμαται συνεχεια. Νομιζω οτι ειναι λιγο κατσουφης σημερα και δεν ξερω τι να κανω. Τον παιρνω αγκαλια και στο καπακι κοιμαται και δεν εχει τρελη ορεξη για παιχνιδια. Μηπως ανησυχω τσαμπα? Εινια το πρωτο μου κατοικιδιο και αγχωνομαι πολυ!

:D :D :D :D
Ναι κι σε εμενα έτσι γίνεται!!! Ανοίγουμε "διάλογο" αν μεινουν έξω!!!
Μόνο όταν κοιμάται ο Γιάννης μόνος του κλεινω τη πορτα να μην τον ενοχλήσουν

Καλώς ήρθες!!! Αυτή στο avatar είναι ο γατούλης σου;;; :happy:
Μην ανησυχείς. Τα γατάκια είναι με τις ώρες τους. Ποτέ παιχνιδιάρικα, ποτέ κατσούφικα και αλλά τέτοια συναφή ;) Τα έχω περάσει όταν ήταν μικρούλα η δικια μου.
Όσο για το κρεβάτι, η δικιά μου είναι ανάλογα με τις ορέξεις της. Καμία φορά κοιμάται στο γατοφορο της που έχω στην κουζίνα, άλλες φόρες σε ένα χνουδωτό μεγάλο σκυλάκι (δες στις φωτογραφίες της που έχω σε link κάτω στην υπογραφή μου), άλλες φορές στο αυτοσχέδιο μαξιλαράκι της που έχω σε μια γωνία στο δωμάτιο μας.
Τρελαίνομαι όμως, να ξαπλώνουμε πλάτη με πλάτη :redface: και να κοιμόμαστε.
Καμία φόρα κοιμάται κοντά στα ποδιά μας στην άκρη του κρεβατιού μας και δεν μας ενοχλεί, βέβαια ξυπνάει μίση ώρα πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι για χαδάκια... έχει καταλάβει, πως αφού χτυπήσει το ξυπνητήρι δεν έχουμε καιρό για να την κατσιάσουμε γι αυτό με ξυπνάει πιο νωρίς για να ασχοληθώ μαζί της :lol: ... την πονηρή!!!!

Αυτάάάά...

Οντως πονηρη η δικη σοθ mici! Ναι ο γατουλης μου ειναι ο Amon! σε τρελους υπνους αθτο το γατι παω και το ξυπναω για να παιξω λιγο μαζι του! Μετα ομως τρελαινεται και δεν λεει να σταματησει!

η Σέλκετ εχει μαθει να μην ερχεται στο μπανιο, την πιτσιλαω με νερο καθε φορα που παει να μπει :P
Οσο για τον υπνο, ακομα συνιθιζει να κοιμαται μονη της χωρις να παραπονιεται συνεχεια. Το πρωι ερχεται στην πορτα μου, με το που χτυπαει το ξυπνητηρι :D

Οντως πονηρη η δικη σοθ mici! Ναι ο γατουλης μου ειναι ο Amon!

Είναι ΓΛΥΚΑΣ! :up: Δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφο σιαμεζάκι μικρό. Να τον χαίρεσαι!!! Μην ανησυχείς, θα μάθεις σιγά - σιγά. Στην αρχή ήμουν πραγματικά αγχωμένη γατομαμα!!! Αλλά μετά μου ήρθαν όλα πολύ εύκολα. Απλά είναι μικρούλι ακόμα και θέλει χαδάκια και την εκπαίδευση του.

Όσο για την Mici είναι παρά πολύ πονηρή και ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ. Ένα παράδειγμα που μου έτυχε χτες, όταν έχει κάνει ζημία που εγώ δεν την έχω καταλάβει, τρέχει προς το παράθυρο και ζητάει να της ανοίξω και φεύγει τρέχοντας. Μετά μπαίνω στην κουζίνα και τι βλέπω;;; Τις πετσέτες κάτω στο πάτωμα, το νερό από το μπολ της χυμένο. Επιστρέφει μετά από μισάωρο και χαϊδεύεται πάνω μου για να την συγχωρήσω :lol: Έχει κάνει πολλά που θα έπρεπε να γράψω ημερολόγιο για αυτήν :) είναι πολύ αστεία. Δυστυχώς όμως δεν έχω το χρόνο να γράψω περισσότερα. Κάποια στιγμή θα ανανεώσω το site της.
Όταν ήταν μικρούλα, την μάλωνα όταν έκανε ζημία. Της έλεγα με σταθερή φωνή "ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;" και την έβγαζα έξω μετά από μίση ώρα την ξανάβαζα μέσα και την καλόπιανα. Ε, γι αυτό έμαθε να φεύγει τρέχοντας έξω όταν κάνει ζημίες. Ακόμα και όταν κάνει της ζημίες μπροστά μου.

Ευχαριστω πολυ warrior4!!!Το εφαρμωσα και εγω το πιτσιλισμα με το νερο και τωρα με περιμενει εξω απο το μπανιο χωρις να το επιχειρησει να μπει μεσα...Μονο που χθες το βραδυ νιαουριζε ακαταπαυστα και τους ξυπνησε ολους! μεχρι τις 5 προσπαθουσα να τον κοιμησω! Τις πιο ακαταληλες ωρες θελει παιχνιδια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back