Νέα γάτα

κουκλάκι είναι το ζουζούνι, :inlove:να το χαίρεσαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θεα,θεα!!!!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ!!:rolleyes:

είναι πόλύ όμορφο το γατάκι σου!να το χαίρεσαι!

Τελικά την πήγα σήμερα στον κτηνίατρο, δεν είναι καθαρόαιμη Περσική, και ήταν και άρρωστη. Είχε και κάτι στα μάτια, και μου δωσε ο γιατρός αλοιφή. Λέει ότι μπορεί να κολλήσει και ο άνθρωπος. Ξέρετε τίποτα;

ποια ακριβώς ασθένεια σου είπε???

Δεν πειράζει που δεν είναι καιαρόαιμη!!! Είναι κούκλα όπως και να έχει!

Δεν μου είπε. Πειράζει, γιατί την πλήρωσα, αλλά χαλάλι!:|
Βασικά, γι'αυτό ρωτάω στο site, ψάχνω να βρω ένα θέμα με αρρώστιες, μου έδωσε αλοιφή για τα μάτια και αντιβίωση. Διάβασα ότι αυτά είναι αρχικά συμπτώματα σε ιό ενός μικρού γατιού

εξαρτάται βρε συ τί ασθένεια έχει!

πες μου ότι είσαι κ εσύ θύμα του πετ σοπ...καλά μας κατακοροιδεύουν.τεσπα κ εγώ τον περσέα τον πήρα άρρωστο, δεν ξέρω αν έχει κ σενα τπτ άλλο πέρα από τα μάτια.όσο για αυτο, γενικά τα περσίας έχουν πεφυκίτιδα.ο δικός μου έχει μόνιμο πρόβλημα με τσίμπλες κ του τα καθαρίζω συνέχεια με ορό κ του βάζω κ κάτι σταγόνες αλλά δε νομίζω να είναι αντιβίωση.μάθε τί ασθένεια έχει ώστε να βρούμε πληροφορίες.

Το γατάκι μάλλον είναι από πατέρα ή μητέρα Περσίας αν και αυτό δεν είναι σίγουρο..τα χρώματά του εγώ προσωπικά δεν τα έχω δει σε περσικό γατί εδώ στην Ελλάδα. Ιμαλαίων δεν είναι σίγουρα.
Τώρα σχετικά με τον ιό που σου είπε, δεν έχω υπόψη μου κανέναν που να κολλάει και στον άνθρωπο... πρόβλημα στα μάτια μπορεί να είναι οτιδήποτε..από επιπεφυκίτιδα μέχρι γρίππη. Πάντως πρόβλημα με δάκρυα δε θα έχεις εφόσον δεν είναι καθαρόαιμο περσικό.
ΥΓ Ασχέτως ράτσας, το γατάκι είναι κουκλάκι.

Ευχαριστώ πολύ όλους, φοβάμαι μην κολλήσει το κουνελάκι μου, οπότε εκεί είναι πιο δύσκολη η διάγνωση. Αλοιφή μου έδωσε, και η αρρώστια λέγεται "χλαμύδια":blink:. Ακόμα, μου έδωσε μία αντιβώση, και δύο αντιπαρασιτικά. Δεν τρώει πολύ, αλλά πίνι συνέχεια νερό. Όταν την είδα στην αρχή, το κατάλαβα αμέσως ότι δεν είναι Περσική (αν και έχει πολλά καλά αυτό:lol:), και άρρωστη κ δεν ήθελα να την πάρω. Έμπειρο μάτι τόσα χρόνια! Και επειδή τώρα που πήρ γάτα με έχει πιάσει το φιλοζωικό μου, έβλεπα τα ζωάκια στο δρόμο με τα χιόνια, και λέω, γιατί δεν έδινα εκεί τα ευρώ που αγόρασα, για να τα κάνω καλά; Anyway, όσο είναι καλά η γατούλα, είμαι κι γώ καλά :). Ήθελα μόνο να ρωτήσω, στον "Αίλουρο" πόσο ακριβά είναι;

καταρχήν να σου πω για την ερώτηση που έκανες στον εαυτό σου, ότι κ που αγόρασες το γατάκι κ πάλι τα λεφτά σου τα έδωσες για μια ψυχούλα που ήταν επίσης άρρωστη κ είχε την ίδια ανάγκη με φροντίδα όπως όλα τα άλλα γατάκια.μη σου πω ότι κ απο την προσωπική μου εμπειρία απο τον τρόπο που όχι απλα τα μεταχειρίζονται αλλά κ τα περιορίζουν σε ένα κλουβάκι στα πετ σοπσ, ίσως το έσωσες κιόλας.όσο για την ασθένεια της γατούλας,όπως βλέπω κ απο το σιτε του αίλουρου δεν πρέπει να είναι κάτι πολύ σοβαρό.καλύτερα όμως να το δει κ ο κ.πάνος που είναι εξαιρετικός.από τιμές είναι αρκετά προσιτός θα έλεγα κ πραγματικά ενδιαφέρεται πολύ.εγώ τον έχω τραβηξει 2 κυριακές (απο 4 που έχω τον περσέα) στο ιατρείο του γιατί κινδύνευε ο μικρούλης κ έδειξε τρομερή προθυμία.

Ok. Ευχαριστώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back