Raisa
Περιβόητο μέλος
να το χαίρεσαι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν πειράζει που δεν είναι καιαρόαιμη!!! Είναι κούκλα όπως και να έχει!
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικά, γι'αυτό ρωτάω στο site, ψάχνω να βρω ένα θέμα με αρρώστιες, μου έδωσε αλοιφή για τα μάτια και αντιβίωση. Διάβασα ότι αυτά είναι αρχικά συμπτώματα σε ιό ενός μικρού γατιού
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Τώρα σχετικά με τον ιό που σου είπε, δεν έχω υπόψη μου κανέναν που να κολλάει και στον άνθρωπο... πρόβλημα στα μάτια μπορεί να είναι οτιδήποτε..από επιπεφυκίτιδα μέχρι γρίππη. Πάντως πρόβλημα με δάκρυα δε θα έχεις εφόσον δεν είναι καθαρόαιμο περσικό.
ΥΓ Ασχέτως ράτσας, το γατάκι είναι κουκλάκι.
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Ακόμα, μου έδωσε μία αντιβώση, και δύο αντιπαρασιτικά. Δεν τρώει πολύ, αλλά πίνι συνέχεια νερό. Όταν την είδα στην αρχή, το κατάλαβα αμέσως ότι δεν είναι Περσική (αν και έχει πολλά καλά αυτό
), και άρρωστη κ δεν ήθελα να την πάρω. Έμπειρο μάτι τόσα χρόνια! Και επειδή τώρα που πήρ γάτα με έχει πιάσει το φιλοζωικό μου, έβλεπα τα ζωάκια στο δρόμο με τα χιόνια, και λέω, γιατί δεν έδινα εκεί τα ευρώ που αγόρασα, για να τα κάνω καλά; Anyway, όσο είναι καλά η γατούλα, είμαι κι γώ καλά
. Ήθελα μόνο να ρωτήσω, στον "Αίλουρο" πόσο ακριβά είναι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool