dikaia
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι η Δικαία και απο την Κυριακή θα με υιοθετίσει ένας υπέροχος γατούλης βρετανούλης 4 μηνών!Είμαι αφάνταστα ενθουσιασμένη!!!

Βέβαια επειδή δεν είχα ποτέ ως τώρα γατούλα δεν γνωρίζω πολλά πράγματα και θα σας ζητήσω λίγη βοήθεια.

Φυσικά ο γατούλης με βρήκε απο εσάς εδώ και με τη Βιβή της οποίας η φίλη τον έχει τώρα μιλάμε οπότε θα μου πεί τα πρώτα απαραίτητα αλλά κρίνεται πολύ μεγάλο ατού και η δική σας βοήθεια!!

Σας ευχαριστώ όλυς εκ των προτέρων!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
dikaia
Νεοφερμένο μέλος
Απλα ενταξει λιγο αγχος η αληθεια ειναι οτι το εχω να τα κανω ολα καλα μην μου λειπει τιποτα οταν ερθει και μετα!!!!
Σημερα εκανα να φανταστεις τρομερη φασινα!Εφτιαξα ολοκληρο το σπιτι για να ειναι ετοιμο να τον υποδεχτω το μωρουλι μου!!!Καθομουν στον καναπε και τον φανταζομουν να τριγυρναει σου λεω!!Αστα και μολις τον δω ειμαι σιγουρη θα αποτρελαθω!
dikaia
Νεοφερμένο μέλος
Καλα αμα ερθω θα σε πρηξω!!!

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
dikaia
Νεοφερμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Εκτός από το link που σου έδωσε πιο πάνω η Yasmin, συνοπτικές πληροφορίες για όλα τα βασικά που πρέπει να γνωρίζει ένας νέος "γατογονιός" θα βρεις σ' αυτό το φυλλάδιο.
Ακόμα, διάβασε εδώ για τα εμβόλια και τις αποπαρασιτώσεις που θα χρειαστεί το γατάκι.
Για την επιλογή της τροφής του, ίσως σε βοηθήσουν οι κριτικές γατοτροφών.
Καλώς να το δεχτείς!
dikaia
Νεοφερμένο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Για τις τροφές διάβασε και πληροφορήσου όσα μπορείς περισσότερα, ώστε να διαλέξεις τις καλύτερες. Πρόσεξε, να έχουν μεγάλη ποσότητα κρέατος, ψαριού κλπ και όσο το δυνατόν λιγότερα άμυλα καλαμπόκι κλπ. Όσο για άμμο, να προτιμήσεις κάποια από αυτές που τα ούρα γίνονται συμπαγής βώλος, και καθαρίζονται πολύ εύκολα π.χ.ever clean. Το παν είναι να μην αντιμετωπίζεις το γατάκι με άγχος (αυτό για το καθάρισμα με υποψίασε πολύ). Με υπευθυνότητα ναι, με άγχος όχι. Προσπάθησε να βάλεις στο γατάκι κανόνες ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ. Πού επιτρέπεται και πού απαγορεύεται να ανεβαίνει, να μην το αφήνεις να δαγκώνει κλπ. Αυτά μπορεί να σου φανούν δύσκολα, αλλά, τελικά "το δύσκολο, είναι το εύκολο" δηλαδή, μπορεί να δυσκολευτείς τώρα στην αρχή να του μάθεις μερικά πράγματα, αλλά, αυτό θα κάνει τη ζωή και των δύο σας ευκολότερη όλα τα επόμενα πολλά πολλά χρόνια

Και κάτι άλλο: Διάβασα εδώ, ότι τα βρεττανάκια είναι δύσκολα στις αγκαλιές. Αν αυτό αληθεύει, κάντου πολλή αγκαλοθεραπεία από την αρχή, να συνηθίσει και να σου κάθεται

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλως να δεχτεις τον γατουλη σου.

Η συμβιωση με τις γατες δεν ειναι τοσο δυσκολη οσο αγχωθηκες.
Θα δεις ποσο ευκολα και φυσικα θα ερθουν ολα.
Δες τα πιο πανω links για να παρεις μια πρωτη ιδεα.Σιγουρα απαραιτητα ειναι μια λεκανη με αμμο, γατοτροφη και ενας κτηνιατρος, που εσυ θα επιλεξεις και θα εμπιστευεσαι.
Και στην πορεια, σιγα-σιγα θα τα μαθεις ολα με λεπτομεριες.
Τοσο για την αμμο, οσο και για τις κροκετες διαλεξε αρχικα μια μαρκα(καλη ποιοτικα θα σε συμβουλευα) και θα την τεσταρεις στην πορεια γιατι σιγουρα θα παρεις υπ'οψη τις προτιμισεις του γατουλη σου! 
Περιμενουμε νεα σου και τις πρωτες σου εντυπωσεις και αποριες.

dikaia
Νεοφερμένο μέλος
Μεθαυριο θα τον παω για εμβολιακι και να δουμε και το γιατρο αν μας κανει.
Θα σας πω νεοτερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dikaia
Νεοφερμένο μέλος

Να σε ρωτησω και κατι κατω απο το ενα του αυτακι εχει μια μικρη πληγουλα που κλεινει ξερεις απο τι?
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
dikaia
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool