Νέα γατομαμά ζητά απεγνωσμένα βοήθεια!

Τι της δηνεις για τα σκουλικακια ντρονταλ?Αν θυμαμαι καλα για τοσο μικρο γατακι δε κανει και σινιθως δηνεται banminth αλειφη με συριγκουλα αναλογα τα κιλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλή επιτυχία και περαστικά!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το φαρμακο που της δίνω λέγεται flutelmium αν θυμαμαι σωστα ή κάπως έτσι. βασικα έκανε διάρροια λίγο μετα που της το έδωσα αλλα μετα όλα καλά. το προβλημα με το φαρμακο είναι πως η συριγγουλα με τα κιλα δεν δουλευει απόλυτα σωστα οπότε η δοση αυτη δεν ήταν ακριβίας, ετσι κι αλλιως αλλη μια δοση είναι στις 29 και μετα ελπιζω να μην έχει συνεχεια αρχες δεκεμβριου θα κανουμε και εμβολια και θα ειμαστε κυριες! πως θα την κανω να κατσει ήσυχη για τα εμβολια? την προηγούμενη φορα που ο γιατρος της έκανε ένεση ένα φαρμακακι τον δαγκωσε τον άνθρωπο!ποσο στοιχίζουν περίπου τα εμβόλια? ο γιατρος μου γενικά δέχεται χωρίς ραντεβού τα πρωινά αλλα μηπως για τα εμβόλια πρεπει να τον ενημερώσω έγκαιρα?:hmm:

Τα εμβολια νελλο ειναι στα 30 ευρο.

Κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D τα εμβόλια τα κάνουμε ξεχωριστά μεταξύ τους? εγώ νόμιζα πως σηερα θα 'εκανε δύο εμβόλια όμως ο γιατρός,ο οποίος μέχρι στιγμής με έχει πείσει πως ξέρει τι κάνει και ότι αγαπάει τα ζώα γιατί έχω και αρκετές αμφιβολίες περί γιατρών και πως παίρνουν τα πτυχία τους μερικοι, anyway μου είπε να ξαναπάω στις 16 του μήνα για το δεύτερο. έτσι γίνεται? :|

Δε ξέρω εαν είναι το σωστό αλλά και εμείς έτσι κάναμε. Μεγιά το νέο σας εμβόλιο. Δε ξέρω εαν ισχύει ο δικός όμως μας είπε για τρείς μέρες να μη του δίνουμε αυγό χοιρινό και ψάρι. Δε ξέρω εαν είναι σωστό δεν το έχω διασταυρώσει και ο δικός μου κτηνίατρος είναι καλός αλλά παραδοσιακός.:)

απότι έχω καταλάβει τα γατάκια μας δεν κάνουν 2 διαφορετικά εμβόλια. Το δέυτερο είναι το επαναληπτικο. Πως κάναμε κι εμείς σαν παιδάκια εμβόλιο και μετά από λίγο καιρό επαναληπτικο? Έτσι!
Αυτό με το αυγό, το χοιρινό και το ψαρι δεν το ξέρω....

Δεν μου είπε τίποτε για περιορισμό στο φαγητό. τι εννοείς παραδοσιακός? :confused:

Κι εμείς κάναμε 30/10 το πρώτο 3πλο FEL-O-VAX που είναι (αντιγράφω από το βιβλιάριό του) για: Ρινοτραχειίτιδα, Καλυκοϊωση, Πανλευκοπενία και Χλαμυδίαση της γάτας και χθες 30/11 τη 2η δόση. Τα επόμενα μου είπε ο γιατρός σ'ενα χρόνο. Άρα καλά στα είπε ο γιατρός σου. Πάντως ούτε εμένα μου είπε τίποτα για ειδική διατροφή. Συνεχίζω να του δίνω ξηρά τροφή όπως πάντα.

ωραία πολύ χαίρομαι που ο γιατρός μου ξέρει τι του γίνεται! άντε να κάνουμε και το άλλο εμβόλιο, η επίσκεψη στο γιατρό πρέπει να της στοιχίζει πολύ, φοβαται αρκετα το μωρό μου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back