Athens_K
Νεοφερμένο μέλος
Η Athens_K αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 38 μηνύματα.
10-09-08
20:50
Γεια σας και πάλι!
Η κουκλάρα μου γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου από οτι μου είπε η Δανάη.
Αυτό που θέλω να ξέρω είναι πότε θα πρέπει να κάνει το πρώτο του εμβόλιο, πότε θα πρέπει να γίνει η στείρωση και κάθε πότε πρέπει να αποπαρασιτώνετε!
Ευχαριστώ!

Η κουκλάρα μου γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου από οτι μου είπε η Δανάη.
Αυτό που θέλω να ξέρω είναι πότε θα πρέπει να κάνει το πρώτο του εμβόλιο, πότε θα πρέπει να γίνει η στείρωση και κάθε πότε πρέπει να αποπαρασιτώνετε!
Ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
10-09-08
20:54
Ριξε μια ματια στα άρθρα,λενε αναλυτικα για όλα αυτα,συν τρόπους σωστης ανατροφης των μικρων γατιων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
11-09-08
10:40
Αποπαρασίτωση χρειάζεται από τώρα. Το καλύτερο λοιπόν θα ήταν να την πας στον κτηνίατρο που θα σου λύσει και όλες τις άλλες απορίες υπεύθυναΑυτό που θέλω να ξέρω είναι πότε θα πρέπει να κάνει το πρώτο του εμβόλιο, πότε θα πρέπει να γίνει η στείρωση και κάθε πότε πρέπει να αποπαρασιτώνετε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum