15-11-11
14:03
Το μπαλκόνι ειναι αρκετα ψηλο, τοιχος χωρις κενα. Η μονη περιπτωση που θα μπορουσε να πεσει ειναι να ανεβει στο τραπεζι και μετα στην κορυφή ήνα ανεβει κατευθειαν στν κορυφη του μπαλκονιου, που ακομα δεν φτανει.
Πρεπει ομως να το κοιταξω!
Πρεπει ομως να το κοιταξω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
16-11-11
12:42
Η στείρωση γίνεται κοντά στους 6 μήνες, κάπου εκεί εμφανίζουν τον πρώτο τους οίστρο με τα γνωστά αναγνωριστικά σημάδια.
Μην σε αγχώνει η όλη διαδικασία, κι εμένα με άγχωνε αλλά είναι μια επέμβαση ρουτίνας, θα έλεγα, για τους περισσότερους κτηνιάτρους.
Όλα καλά θα πάνε.![]()
Θα μπορουσα να της κανω στειρωση πιο νωρις; Επιτρεπεται π.χ. τον αλλο μηνα ή πρεπει να ειναι κοντα στους 6 μηνες; Ρωταω γιατι ακουσα για ενα προγραμμα στείρωσης και σήμανσης σε πολυ χαμηλοτερο κοστος, στο ηρακλειο κρητης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
16-11-11
14:41
Κοίτα, εγώ πχ έκανα στείρωση στην δική μου όταν ήταν 5,5 μηνών γιατί τότε εμφάνισε τον πρώτο οίστρο.
Δεν ξέρω σε τι ηλικία αναφέρεσαι ακριβώς, μήπως να ρωτήσεις κάποιον κτηνίατρο;
Δεν ξέρω σε τι ηλικία αναφέρεσαι ακριβώς, μήπως να ρωτήσεις κάποιον κτηνίατρο;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki