Νέα γατούλα, νέα εκπαίδευση!

Νατάσα

Δραστήριο μέλος

Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα.
Γειά σας!:)
Είμαι καινούρια στο site, και χάρηκα πάρα πολύ που το βρήκα! Προέρχομαι από γατοοικογένεια αλλά ομολογώ ότι πρώτη φορά μένω σε διαμέρισμα άρα και πρώτη φορά έχω γάτα κλεισμένη μέσα! Η μικρη Νεφέλη είναι 4 μηνών μάλλον, την πήραμε την Δευτέρα από μια κυρία που την έσωσε από σκυλιά (μ'αυτό τον άσχημο τρόπο πέθανε και η μικρή μου Μίμη πρίν 3 μήνες και ήταν μόλις 6 μηνών) και το γεγονός αυτόν την έκανε ακόμα πιο ακαταμάχητη για μένα! Το κουκλί θέλει πολλή αγάπη, αγκαλιές, παίζουμε αρκετά, και πάει και στην άμμο της. Το μόνο μου πρόβλημα είναι η τρέλλα της με τις 4 γλάστρες που είναι για εσωτερικούς χώρους... :hmm:Έχει βαλθεί να βγάλει το χώμα από μέσα... Τι να κάνω? :blink:Δεν μου έχει ξανατύχει... :/:Κι επίσης αν έχετε κάποιες άλλες συμβουλές για το να μεγαλώνεις γατί μέσα σε διαμέρισμα θα με βοηθήσετε πολύ!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Welcome!!!!!
Μπορείς για τις γλάστες να βαλεις πετραδακια.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως ήρθατε και οι 2. Μεγάλα βότσαλα ειναι μια λύση...
Γιατι το κάνει αυτο ομως, εχεις καταλάβει;

Και εμενα το εκαναν παλια και η λύση που ειχα βρει έιναι οχι φυτά μεσα στο σπίτι. Ολο κάτω εβρισκα το γιουκα το καημενο. Η τα χώματα εξω. Τα βοτσαλα που λενε οι κοπελες δεν τα ειχα δοκιμάσει αλλά ακουγονται καλή ιδεα. Νυχοδρομιο εχεις πάρει και παιχνιδια;

Εμένα ποτέ δεν έχει σκάψει σε γλάστρα... Μόνο μια φορά που ξέθαψε ένα απαίσιο σκουλήκι απο αυτά που τρώνε τις ρίζες! Είναι και κηπουρός το χρυσό μου! :inlove:
Για αυτο αναρωτιέμαι γιατι να σκάβουν... Αν οχι για τουαλέτα, απλά για παιχνιδι;;

εμεις παλι δεν εχουμε φυτα μεσα εξω που ειχαμε τα εχουν φαει ολα κ τωρα εχω φυτεςψει σταρι

Εμένα ποτέ δεν έχει σκάψει σε γλάστρα... Μόνο μια φορά που ξέθαψε ένα απαίσιο σκουλήκι απο αυτά που τρώνε τις ρίζες! Είναι και κηπουρός το χρυσό μου! :inlove:
Για αυτο αναρωτιέμαι γιατι να σκάβουν... Αν οχι για τουαλέτα, απλά για παιχνιδι;;

:mpliaks:Δεν έχω χειροτερο!!!!!!!!!!!!!!!! Ασε, μακριά απο μενα τα φυτά. Μακριά και αγαπημενοι...

και μενα ποτε δεν έχουν σκάψει τα φυτά.αναρωτιέμαι ακριβώς το ίδιο με drusilia αν οχι για τουαλέτα για παιχνίδι?μελετωντας το my cat θα βρείς πολλές συμβουλές για τη διαπαιδαγώγηση του "παιδιου"σου.εμένα με έχει βοηθήσει παρα πολυ.ειδικά το ΜΗ στο μικρούλι για να μην κάνει κάτι αποδείχθηκε σωτήριο

μπορείς να βάλεις όπως σου είπαν βότσαλα ή να φυτέψεις αφού είναι εσωτερικού χώρου τα φυτά σου λεπτό κισσό ώστε να απλωθεί στην επιφάνεια του εδάφους και να την εμποδίζει στο σκάψιμο.

στις γάτες αρέσουν πολύ τα φυτά και το χωμά, είναι στην φύση τους, πέρα από την εκπαίδευση είναι καλό να της δίνεις και διεξόδους στις ανάγκες της

οπότε αφού της αρέσει να σκάβει εκεί μήπως η άμμος της δεν της αρέσει και ιδιαιτέρως? αν θες δοκίμασε της heavy duty https://www.mypetz.gr/threads/premium-ever-clean.219231/

πληροφορίες για

σκάψιμο σε γλάστρες https://www.mypetz.gr/threads/Σκάβοντας-τη-γλάστρα-του-σπιτιού.221098/

και για φυτά https://www.mypetz.gr/threads/Όλα-για-τον-κήπο.221177/

θα δεις πως αυτά τα 2 μπορούν να συνηπάρξουν καθώς και στο 2ρο θέμα υπάρχει και λίστα με τις κοινές ονομασίες φυτών από έναν γατόκηπο σε σωματείο των ΗΠΑ

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας! Μετά από την πρώτη μας επίσκεψη χθες σε pet shop όπου αγοράσαμε πολλά νέα παιχνιδάκια και μεγαααααλο ονιχοδρόμιο οι καλοί κύριοι εκεί μας βρήκαν και λύση για τις γλάστρες μας! Είναι ένα αποθητικό spray που μπορείς να το βάλεις και πάνω σε έπιπλα κλπ. Από χθες πάντως δούλεψε αλλά μάλλον χρειάζεται να το χρησιμοποιώ καθημερινα! Το ΜΗ το ακούει αλλά νιώθω σαν μια κακιά στριμμενη μαμα όταν της το λέω συνεχώς!Έχουν έρθει και νέες κουρτίνες χθες και δεν ξέρω τί θα κάνει μ'αυτές! Θα σας ενημερώσω!

Τελικά τι έγινε με τις κουρτίνες? Τις έφαγε?:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back