ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εκτος απο αυτο ειχα ταισει κατα τις 7 το σκυλακι(το νεογεννητο που βρηκα για οσους ξερετε...)και πριν βγω εξω που ειχα κανονισει λεω να το ξαναταισω.Παω στο κουτι του+αυτο κοιμοταν,το παιρνω στα χερια μου+δεν ανταποκριθηκε καθολου.Στην αρχη νομιζαμε οτι κοιμαται βαθια αλλα μετα ενω ανοιγε τα ματια του δε ζωντανευε με τπτ.Το αφηναμε κατω να περπατησει εκανε ενα βημα και μετα ξαναεπεφτε+κοιμοταν.Λες+ηταν σε ληθαργο.Εγω τα παιξα επειδη ειχε τα ιδια συμπτωματα με το αδερφακι του+λεω παει θα πεθανει κι αυτο.Ημουνα+σιγουρη οτι φταιω εγω γιατι το ειχα ταισει λιγο παραπανω απο τις αλλες φορες+μου φαινοταν οτι δυσκολευοταν να αναπνευσει.Αναβληθηκε η εξοδος.πηρα τηλ εναν φιλο μου κτηνιατρο να τον ρωτησω αν μπορει να πεθανει απο το πολυ φαγητο,μου ειπε κατι συμβουλες που τις ηξερα ηδη και μετα το σκεπασα με 1 πετσετα+κοιμηθηκα...Κατα τη 1.30 ξαναπηγα να το δω+δεν ειχε καμια βελτιωση.Ηταν τεζα+κινουταν με δυσκολια.Του εβαλα λιγο γαλα με τη συριγγα+το χαζοεπινε.Λιγο ομως.Ξανα παω μετα στις 5 το πρωι +ηταν μια χαρα.Μες στην καλη χαρα.Ηπιε ολο το γαλα του+ζωντανεψε περισσοτερο.Μετα στις 9 που ξαναπηγα παλι τα ιδια,σε ληθαργο ξανα.Λεω αμαν να αντεξει ως τη δευτερα να το παω στον κτηνιατρο.Τελικα μετα ξαναξυπνησε+απο χθες το μεσημερι ειναι τελειως φυσιολογικο+ειναι ολα οπως πριν.Δε μπορω να καταλαβω τι ειχε αλλα χαρηκα πολυ που το ξεπερασε γιατι φαινεται οτι ειναι πολυ μαχητης το γλυκο μου+γιατι με αυτο εχω δεθει περισσοτερο.Και αφου τα καταφερε ως εδω ειναι κριμα να μην αντεξει.ΟΥΦ.Ευτυχως τελος καλο ολα καλα..........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
Εύχομαι και το σκυλάκι να είναι μια χαρά από εδώ και μπρος και να μεγαλώσει χωρίς προβλήματα. Πιστεύω δε θα'ταν κακή ιδέα να πάρεις ένα τηλέφωνο το κτηνίατρο που τον είδε να του πεις τα συμπτώματα που παρουσίασε, ίσως μπορεί να σου δώσει καμιά συμβουλή.
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Ήταν πολύ τυχεροί οι παππούδες σου. Τους εύχομαι τα καλύτερα.

χριστινα
Διάσημο μέλος

Το σκυλακι και να το πας στο γιατρο, κακο δεν του κανεις

Μακαρι να τα καταφερει 
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Στην τύχη το λέω.Καλύτερα πήγαινέ το στο γιατρό ή έστω πάρε τον τηλέφωνο και πες του και για το προχτεσινό. Ξέρω ότι εσύ τρως το μεγάλο ζόρι,
αλλά είναι σε πολύ ευαίσθητη ηλικία το σκυλάκι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Να πανε ολα καλα και μπραβο σου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool