LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μολις μιλησα με τους δικους μου και μου ειπαν οτι παλι στη γειτονια τους φαρμακωσαν πολλες γατες..Μια κυρια απο εκει,μεγαλη σε ηλικια που εχει δωσει την ζωη της για τα αδεσποτα-και οχι μονο[ταιζει καθημερινα ποσα ζωα και φυσικα μαζευει και οτι κουπακι κτλ χρησιμοποιει,εχει κανει πολλες στειρωσεις ειτε μονη της ειτε σε συνεργασια με διαφορα σωματεια κ.α]την οποια ετυχε να την γνωρισω κι εγω περσυ ,μας ειπε οτι της φαρμακωσαν πολλες απο τις γατες της γειτονιας
Ηδη απο καιρο την κοροιδευαν η την εβριζαν και την αποκαλουσαν μεχρι και τρελλη
γιατι φροντιζε τα αδεσποτα.Δεν μπορω ρε γμτ να ακουω καθημερινα τετοια περιστατικα....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τα σκοτωνουν ετσι....Πρεπει να γινει κατι,να αλλαξουν οι νομοι,να παρουμε το νομο στα χερια μας..δεν ξερω..Το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι αμαρτια να φευγουν ετσι,με τοσο βασανιστικο τροπο τοσα κακομοιρα πλασματα επειδη κυκλοφοροτν διπλα τους τοσα ΚΤΗΝΟΙΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Αλλα θα πρότεινα κάντε μια καταγγελία στην αστυνομία. Σε κάποια φάση, δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα ομως στο φόρουμ, ειχα δει κάτι σαν πρότυπα για αφισούλες για τις περιπτώσεις αυτές.
Αν θυμούνται οι κοπέλες να σου βάλουν λινκ, να βάζατε και καμιά αφισούλα στη γειτονιά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
1Η συγκεκριμενη κυρια μενει εδω και πολλα χρονια διπλα στο αστυνομικο τμημα,,2.εγω στο παρελθον σε παρομοιο κρουσμα στη χαλκιδικη ειχα παρει την αστυνομια και μονο που δεν ακουσα γελια οταν το ανεφερα 3.τις εχω και εκτυπωμενες αυτες τις αφισουλες γιατι τις χρειαστηκα για τη χαλκιδικη 4.οι νομοι ως ααφορα τα ζωα κατα την νωμη μου ειναι πολυ ελαστικοι 5 λυπαμαι αλλα ζουμε στην Ελλαδα που στο θεματων αδεσποτων ειναι 10 χονια πισωΝόμοι υπάρχουν, απλά απο τη μια η αστυνομία ως επι το πλείστον δεν το κηυνγάει να τους εφαρμόσει, απο την άλλη κανένας δεν κάνει καταγγελίες για αυτά. Άντε να βρεις και ποιος το έκανε...
Αλλα θα πρότεινα κάντε μια καταγγελία στην αστυνομία. Σε κάποια φάση, δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα ομως στο φόρουμ, ειχα δει κάτι σαν πρότυπα για αφισούλες για τις περιπτώσεις αυτές.
Αν θυμούνται οι κοπέλες να σου βάλουν λινκ, να βάζατε και καμιά αφισούλα στη γειτονιά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Μόνο 10;;; Κρίμα βρε παιδί μου!!!!! Πολύ στενοχωριέμαι και θυμώνω

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
που να δεις την κυρια που ειναι 60 60και και εχει δωσει το αιμα της για τα ζωα,αλλα και για ανθρωπους...ασεΛίγα λές μάλλονΜόνο 10;;;
Κρίμα βρε παιδί μου!!!!! Πολύ στενοχωριέμαι και θυμώνω![]()

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
και δεν μιλαω για εμας μονο,αλλα για παρα πολλους φιλοζωους που προσπαθουν μεμονομενα να καταφερουν κατι...δεν ξερω τι ειναι αυτο που μπορει να ταρακουνησει-αλλα για ποσο θα ακουμε για τις κ...φολες
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Πχ εμεις εαν ειχαμε καμμια δεκα εικοσι μελη ακομα σαν σπιτια φιλοξενειας θα μπορουσαμε να αφιερωσουμε ενα μελος να μη κανει τιποτα αλλο παρα να πιεζει την κυβερνηση και τις υπηρεσιες σε θεματα εφαρμογης νομων . Φαντασου εξω στα σωματεια ειναι δουλεια και πληρωνονται και φυσικα σε ενα 8 ωρο μπορει να γινει σοβαρη δουλεια καθε μερα
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
καταλαβαινω....Ξερεις ειναι και η καχυποψια .. πολλοι ειναι φιλοζωοι αλλα λιγοι μπορουν να συνεργαστουν μεταξυ τουσ διατηρωντας καλες προθεσεις δυστυχως...θελει πολυ οργανωση, συνεπεια και αναλυψη συγκεκριμενων ευθυνων.
Πχ εμεις εαν ειχαμε καμμια δεκα εικοσι μελη ακομα σαν σπιτια φιλοξενειας θα μπορουσαμε να αφιερωσουμε εν αμελος να μη κανει τιποτα αλλο παρα να πιεζει την κυβερνηση και τις υπηρεσιεςσε θεματα εφαρμογης νομων . Φαντασου εξω στα σωματεια εινι δουλεια και πληρωνονται και φυσικα σε ενα 8 ωρο μπορει να γινει σοβαρη δουλεια καθε μερα
Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι το συζητήσαμε και το πρωί.... https://www.mypetz.gr/posts/5301943/Δεν ήθελα να ανοίξω καινούριο θέμα γι' αυτό σας γράφω εδώ πως μόλις άκουσα στις ειδήσεις ότι στην Ηλεία παρ΄όλο το κακό που τους έχει βρεί , εχθές είχαν το θράσος να βάλουν φωτιά σε ξερά χόρτα προκειμένου να κάψουν μαζί με αυτά 25 σκυλιά που τους ενοχλούσαν.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool