Νέα θύματα...

LIFE

Πολύ δραστήριο μέλος

Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα.
:mad: Μολις μιλησα με τους δικους μου και μου ειπαν οτι παλι στη γειτονια τους φαρμακωσαν πολλες γατες..Μια κυρια απο εκει,μεγαλη σε ηλικια που εχει δωσει την ζωη της για τα αδεσποτα-και οχι μονο[ταιζει καθημερινα ποσα ζωα και φυσικα μαζευει και οτι κουπακι κτλ χρησιμοποιει,εχει κανει πολλες στειρωσεις ειτε μονη της ειτε σε συνεργασια με διαφορα σωματεια κ.α]την οποια ετυχε να την γνωρισω κι εγω περσυ ,μας ειπε οτι της φαρμακωσαν πολλες απο τις γατες της γειτονιας:mad:Ηδη απο καιρο την κοροιδευαν η την εβριζαν και την αποκαλουσαν μεχρι και τρελλη:blink:γιατι φροντιζε τα αδεσποτα.Δεν μπορω ρε γμτ να ακουω καθημερινα τετοια περιστατικα....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τα σκοτωνουν ετσι....Πρεπει να γινει κατι,να αλλαξουν οι νομοι,να παρουμε το νομο στα χερια μας..δεν ξερω..Το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι αμαρτια να φευγουν ετσι,με τοσο βασανιστικο τροπο τοσα κακομοιρα πλασματα επειδη κυκλοφοροτν διπλα τους τοσα ΚΤΗΝΟΙ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νόμοι υπάρχουν, απλά απο τη μια η αστυνομία ως επι το πλείστον δεν το κηυνγάει να τους εφαρμόσει, απο την άλλη κανένας δεν κάνει καταγγελίες για αυτά. Άντε να βρεις και ποιος το έκανε...
Αλλα θα πρότεινα κάντε μια καταγγελία στην αστυνομία. Σε κάποια φάση, δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα ομως στο φόρουμ, ειχα δει κάτι σαν πρότυπα για αφισούλες για τις περιπτώσεις αυτές.
Αν θυμούνται οι κοπέλες να σου βάλουν λινκ, να βάζατε και καμιά αφισούλα στη γειτονιά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νόμοι υπάρχουν, απλά απο τη μια η αστυνομία ως επι το πλείστον δεν το κηυνγάει να τους εφαρμόσει, απο την άλλη κανένας δεν κάνει καταγγελίες για αυτά. Άντε να βρεις και ποιος το έκανε...
Αλλα θα πρότεινα κάντε μια καταγγελία στην αστυνομία. Σε κάποια φάση, δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα ομως στο φόρουμ, ειχα δει κάτι σαν πρότυπα για αφισούλες για τις περιπτώσεις αυτές.
Αν θυμούνται οι κοπέλες να σου βάλουν λινκ, να βάζατε και καμιά αφισούλα στη γειτονιά;
1Η συγκεκριμενη κυρια μενει εδω και πολλα χρονια διπλα στο αστυνομικο τμημα,,2.εγω στο παρελθον σε παρομοιο κρουσμα στη χαλκιδικη ειχα παρει την αστυνομια και μονο που δεν ακουσα γελια οταν το ανεφερα 3.τις εχω και εκτυπωμενες αυτες τις αφισουλες γιατι τις χρειαστηκα για τη χαλκιδικη 4.οι νομοι ως ααφορα τα ζωα κατα την νωμη μου ειναι πολυ ελαστικοι 5 λυπαμαι αλλα ζουμε στην Ελλαδα που στο θεματων αδεσποτων ειναι 10 χονια πισω

Λίγα λές μάλλον :hmm::hmm::hmm: Μόνο 10;;;
Κρίμα βρε παιδί μου!!!!! Πολύ στενοχωριέμαι και θυμώνω :(:(:mad::mad:

Λίγα λές μάλλον :hmm::hmm::hmm: Μόνο 10;;;
Κρίμα βρε παιδί μου!!!!! Πολύ στενοχωριέμαι και θυμώνω :(:(:mad::mad:
που να δεις την κυρια που ειναι 60 60και και εχει δωσει το αιμα της για τα ζωα,αλλα και για ανθρωπους...ασε:mad:

Ε,τι περιμένεις, με τέτοια κολλημένα μυαλά και με τέτοια ανευθυνότητα που επικρατεί τις μέρες μας,δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα

Αν ειχαμε καλυτερη οργανωση μεταξυ μας ισως καταφερναμε πολλα:hmm:και δεν μιλαω για εμας μονο,αλλα για παρα πολλους φιλοζωους που προσπαθουν μεμονομενα να καταφερουν κατι...δεν ξερω τι ειναι αυτο που μπορει να ταρακουνησει-αλλα για ποσο θα ακουμε για τις κ...φολες:mad:

Ξερεις ειναι και η καχυποψια .. πολλοι ειναι φιλοζωοι αλλα λιγοι μπορουν να συνεργαστουν μεταξυ τουσ διατηρωντας καλες προθεσεις δυστυχως...θελει πολυ οργανωση, συνεπεια και αναλυψη συγκεκριμενων ευθυνων.

Πχ εμεις εαν ειχαμε καμμια δεκα εικοσι μελη ακομα σαν σπιτια φιλοξενειας θα μπορουσαμε να αφιερωσουμε ενα μελος να μη κανει τιποτα αλλο παρα να πιεζει την κυβερνηση και τις υπηρεσιες σε θεματα εφαρμογης νομων . Φαντασου εξω στα σωματεια ειναι δουλεια και πληρωνονται και φυσικα σε ενα 8 ωρο μπορει να γινει σοβαρη δουλεια καθε μερα

Ξερεις ειναι και η καχυποψια .. πολλοι ειναι φιλοζωοι αλλα λιγοι μπορουν να συνεργαστουν μεταξυ τουσ διατηρωντας καλες προθεσεις δυστυχως...θελει πολυ οργανωση, συνεπεια και αναλυψη συγκεκριμενων ευθυνων.

Πχ εμεις εαν ειχαμε καμμια δεκα εικοσι μελη ακομα σαν σπιτια φιλοξενειας θα μπορουσαμε να αφιερωσουμε εν αμελος να μη κανει τιποτα αλλο παρα να πιεζει την κυβερνηση και τις υπηρεσιεςσε θεματα εφαρμογης νομων . Φαντασου εξω στα σωματεια εινι δουλεια και πληρωνονται και φυσικα σε ενα 8 ωρο μπορει να γινει σοβαρη δουλεια καθε μερα
καταλαβαινω....

Δεν ήθελα να ανοίξω καινούριο θέμα γι' αυτό σας γράφω εδώ πως μόλις άκουσα στις ειδήσεις ότι στην Ηλεία παρ΄όλο το κακό που τους έχει βρεί , εχθές είχαν το θράσος να βάλουν φωτιά σε ξερά χόρτα προκειμένου να κάψουν μαζί με αυτά 25 σκυλιά που τους ενοχλούσαν.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ.

Δεν ήθελα να ανοίξω καινούριο θέμα γι' αυτό σας γράφω εδώ πως μόλις άκουσα στις ειδήσεις ότι στην Ηλεία παρ΄όλο το κακό που τους έχει βρεί , εχθές είχαν το θράσος να βάλουν φωτιά σε ξερά χόρτα προκειμένου να κάψουν μαζί με αυτά 25 σκυλιά που τους ενοχλούσαν.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ.
Ναι το συζητήσαμε και το πρωί.... https://www.mypetz.gr/posts/5301943/
:down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back