Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Είναι η δικιά μου περίφραξη/μικρή αυλή όπου ο μικρός μου μπορεί και χαίρεται τη φύση χωρίς να κινδυνεύει. Είναι μια καλή λύση. Το γατάκι, στειρωμένο ή μη θα περιπλανηθεί αν βρει πιάτσα γι' αυτό μην έχεις εμπιστοσύνη. Μπορείς να μαζέψεις σιγά σιγά κάποια χρήματα και να περιφράξεις αυλή ή μπαλκόνι (αν είναι δικό σου το σπίτι) ή πολύ απλά δεν την αφήνεις έξω παρά μόνο όταν θα βγαίνετε παρέα εφόσον την εκπαιδεύσεις να βολτάρει με σαμαράκι/λουράκι. Μια λύση που επίσης υιοθέτησα όπως και άλλα μέλη στο φόρουμ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και κάθε φορά που περνάει από κοντά μου, επειδή δεν με ξέρει ακόμα, τρέχει σαν σίφουνας και μετά σταματάει πάλι και αρχίζει να μυρίζει και είναι τέλεια και την αγαπάω ήδη!!! Σ' όλη τη ζωή μου θα ' ναι το γατί μου λέμεεεεεεε !!!
Αυτά!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι τελικά η γατούλα της φωτογραφίας?Σκέφτηκες τι όνομα θα της δώσεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλως την ΄δεχτηκες..και όλα να πάνε καλά!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Οτι άλλο χρειαστείς είμαστε εδώ!!

Даная
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

sophia1
Νεοφερμένο μέλος
να τη χαίρεσαι!!!!its ok !!! δεν με φοβάται πια!!! καθόλου!!! μου κάνει νάζια και μοου τρίβεται !!! έχω τρελαθεί!!![]()
Πόσο σε νοιώθω νάξερες....Αύριο περιμένω κι εγώ τα αγόρια μου και δεν περνάνε οι ώρες λέμε....
........Υπέροχα πλάσματα για υπέροχους ανθρώπους

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Να σας πω! Κοιμήθηκαμε αγκαλίτσα όλο το βράδυ,
!!! Και όλα χάδια μου κάνει και μου ζητάει παιχνίδια!!!
Κι άμα της πω να κάνει κάτι πχ να μη με γρατζουνάει γιατί πονάω ή να βγει από το μπάνιο για να κλείσω την πόρτα, καμιά φορά νιαουρίζει αλλά το κάνει !!!
Είναι μεγάλη αλήτισσα !!
Και μου χει πάρει το μυαλό !!
Αρχίσαμε..

Έχω ερώτηση! Η Μάιρα είναι τέλεια και τα πάμε πολύ καλά οι δυο μας!! Μόνο που επειδή είναι και μεγάλη αλήτισσα (
) θέλει να τρώει από το φαί μου! Βέβαια συνήθως μ' ακούει όταν της λέω ''Μαιράκι μην τρως το φαί μου'', οκ ναι συνήθως μ' ακούει αλλά όχι πάντα! Και ακόμη έχουμε κι ένα θέμα με την κουζίνα. Το Μαιράκι ως κλασσική γάτα είναι πολύ μα πολύ περίεργη! Οπότε πηδάει μέχρι και μέσα στον νεροχύτη ! Κι εκεί άμα δεν έχω καθαρίσει ( είμαι και φοιτήτρια-όχι ότι είμαι καμιά βρωμιάρα αλλά ξέρετε τώρα πως είναι αυτά τα πράματα
) φοβάται ότι θα γίνει ο κακός χαμός! Οπότε μέχρι τώρα δεν την πολυαφήνω στην κουζίνα και το καημένο επειδή θέλει να την ψάξει και πιο καλά και όταν θα ναι μόνη της νιαουρίζει αν δε την αφήνω. Κι εγώ δεν θέλω να την στεναχωρώ. Εννοώ δεν κάνει κάτι κακό επί της ουσίας. Θέλει να ψάξει. Αλλά η κουζίνα έχει πολλούς πειρασμούς.
Τι κάνω λοιπόν ??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Για το φαγητο,ναι καλο θα ειναι απλα να μην υποχωρεις.Δηλαδη να μην της δινεςι απο το δικο σου για να μην γινει ζητιανα.Δηλαδη οταν τρως να ερχεται και να ζηταει φαγητο.Μπορεις να την ταιζεις πριν φας εσυ .Ή αλλιως απλα δεν θα υποχωρεις.Μου το εκανε και η πουπυ αυτο,ε...δεν υποχωρησα το εκοψε.
Τωρα οσον αφορα παγκους,τραπεζια νεροχυτες.Εμενα η πουπυ ανεβαινει και δεν εχω κανενα προβλημα.Εφοσον ζουν αποκλειστικα στο σπιτι και δεν βγαινουν εξω,δεν κινδυνευπυμε απο τιποτα,απλα να τηρουμε βεβαια τα στοιχειωδη.Πχ καθαρισμα του παγκου,καθαρισμα του τραπεζιου πριν φαμε κλπ.Ομως μην αφηνεις φαγητα ετσι,ε./.οκ..θα δοκιμασει,γατα ειναι.
Στο νεροχυτι,προσεξε ομως να μηννμ εχεις αποφαγια ,γιατι καποια πραγματα δεν κανει να τα τρωνε,επισης και κοφτερα μαχαιρια.

Αν δεν θες οπωσδηποτε να ανεβαινει,οταν το κανει φωναζε αποτομα κοφτα και δυνατα,ή χτυπα παλαμακια για να τρομαξει..Επισης μπορεις να παρεις ενα αδειο κουτι αλουμινενιο(κοκα κολας πχ),να το γεμισεις με κερματα,και οταν ανεβαινει..να το κουνας δυνατα.Κανει πολυ εντονο κροτο και συνηθως τρομαζουν και φευγουν.Αυτο ,το ταυτιζουν με το ανεβασμα στον παγκο,και συνηθως το σταματανε.

Όσο για την κουζίνα, θα την έχω φουλ καθαρή και αύριο πρωί πρωί θα πάρω κάδο για τα σκουπίδια γιατί μέχρι τώρα ήμουν με σακούλες. Όσο ήμουν μόνη μου, καλά! Τώρα που έχω και συγκάτοικο όμως..
(
) Ευχαριστώ και πάλι 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool