aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
27-09-09
16:45
Όπως αποδεικνύει περίτρανα η συμπεριφορά του Ίσον, αυτό που λες δεν ισχύει. Αν και στειρωμένος, ο Ίσον μια χαρά αναγνωρίζει, οριοθετεί και υπερασπίζεται την περιοχή του. Το ίδιο θα συμβεί και με τον άλλο γατούλη. Η μόνη διαφορά είναι ότι οι στειρωμένοι γάτοι έχουν μικρότερη περιοχή, δεν τριγυρίζουν δηλαδή τόσο πολύ, και έχουν κυρίως αμυντική συμπεριφορά, όχι επιθετική.κάποια βασικά ένστικτα επιβίωσης θα εκλείψουν από μέσα του. Δεν θα έχει ορμές και ίσως να πάψει να αντιλαμβάνεται γιατί θα πρέπει να υπερασπίζεται τον εαυτό του και την περιοχή του.
Για το θέμα του μαρκαρίσματος, ρίξε μια ματιά και σ' αυτό, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά αρκετοί είχαν αποτελέσματα νομίζω.
Πέρα όμως από το μαρκάρισμα, η συναναστροφή (και οι πιθανοί καβγάδες) με αδέσποτα γατάκια ενέχει αρκετούς κινδύνους για τα γατιά σου. Δυστυχώς, οι αδέσποτοι πληθυσμοί μαστίζονται από θανατηφόρες λοιμώδεις ασθένειες, κυρίως λευχαιμία και aids, και αυτές μεταδίδονται με τους καβγάδες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ison
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ison αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
27-09-09
16:55
Όλα αυτά που διάβασα μέχρι στιγμής με έχουν βάλει σε σκέψεις. Προς το παρόν δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω και θα περιμένω να επιστέψει η κοπελιά μου για να το συζητήσουμε.
Απλώς να αναφέρω πως όση ώρα συζητάμε ο Ίσον είναι στην αυλή, η μικρή μπαινοβγαίνει και ο αλανιάρης μας έχει επισκεφθεί 2 φορές. Και τις δύο χωρίς θύματα, αλλά, ο αλανιάρης έχει πολλή πλάκα.
Όταν βγήκα να δω τι γίνεται, απομακρύνθηκε και όταν βρέθηκε σε απόσταση ασφαλείας κάθισε στα πίσω πόδια και αγνοώντας και εμένα και τον Ίσον άρχισε να πλένεται χαλαρά. Σαν να έλεγε : "Εδώ εγώ κάνω κουμάντο, θα έρχομαι όποτε γουστάρω και σας γράφω κανονικότατα". Μετά χασμουρήθηκε, μας γύρισε την πλάτη και έφυγε. Ο Ίσον εν τω μεταξύ παρακολουθούσε από απόσταση...
Απλώς να αναφέρω πως όση ώρα συζητάμε ο Ίσον είναι στην αυλή, η μικρή μπαινοβγαίνει και ο αλανιάρης μας έχει επισκεφθεί 2 φορές. Και τις δύο χωρίς θύματα, αλλά, ο αλανιάρης έχει πολλή πλάκα.
Όταν βγήκα να δω τι γίνεται, απομακρύνθηκε και όταν βρέθηκε σε απόσταση ασφαλείας κάθισε στα πίσω πόδια και αγνοώντας και εμένα και τον Ίσον άρχισε να πλένεται χαλαρά. Σαν να έλεγε : "Εδώ εγώ κάνω κουμάντο, θα έρχομαι όποτε γουστάρω και σας γράφω κανονικότατα". Μετά χασμουρήθηκε, μας γύρισε την πλάτη και έφυγε. Ο Ίσον εν τω μεταξύ παρακολουθούσε από απόσταση...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
27-09-09
16:59
ναι καλο θα ειναι να το συζητησετε μεταξυ σας..αν και πιστευω και να τα "βρουνε" μεταξύ τους, παλι θα ηταν καλο να τον στειρωσετε. θα ξερετε οτι κανετε καλο σε μια ψυχη!
(λιγο σχετικο, προσπαθω να πεισω τον παππου μου που ζει σε χωριο να στειρωσει τον γατο που ταίζει στην αυλη του και νομιζω τα καταφερα)
(λιγο σχετικο, προσπαθω να πεισω τον παππου μου που ζει σε χωριο να στειρωσει τον γατο που ταίζει στην αυλη του και νομιζω τα καταφερα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki